Şimdi Ara

DH BUDA BENİM TERCİHLERİM SAY 2(BELLİ OLDU:))? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.haberler.com/gata-yi-kazananlar-gata-ya-kayit-bile-haberi/

buyrun link geçen yıl kazananların yarıdan fazlası kayıt bile yaptırmamış.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrichment

http://www.haberler.com/gata-yi-kazananlar-gata-ya-kayit-bile-haberi/

buyrun link geçen yıl kazananların yarıdan fazlası kayıt bile yaptırmamış.....

Ayrılanların çogu saglıktan eleniyor yani kendi istegiyle ayrılmıyor:)
  • 4 ve 7 bence, ancak elbette hayırlısını dilerim .

Bu arada Gata TIP gelirse de şaşırma , sağlıktan elenme falan çok oluyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeStAn_YaZaNvidia -- 5 Ağustos 2009; 16:02:25 >
  • gata tıp gelicek hocam. o kadar tıp kontejanı açıldı ve açılan onca tıp kontejanının hepsi gata tıpın önünde bulunuyor. o yüzden gata tıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyanki

gata tıp gelicek hocam. o kadar tıp kontejanı açıldı ve açılan onca tıp kontejanının hepsi gata tıpın önünde bulunuyor. o yüzden gata tıp

+1
  • gatanın kontenjanı da arttı bu sene unutmayın 190 küsur kişi alacak hayırlı olsun mustafa
  • 1-4 ve 7 den sonrası gelebilir..süpriz tercihler diyorum böylesi tercihlere ben.
  • gata tıp ta mülakatı geçemessen almıyolarmış öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Coffey

gata tıp ta mülakatı geçemessen almıyolarmış öyle mi?

evet yarısı mülakattan eleniyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa666

quote:

mülakattan elenenler bir alt sıradaki tercihlerine girebiliyorlar.diyelim ki geçemedin ondan sonraki tercihine de dikkat et.

• quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

quote:

quote:

mülakattan elenenler bir alt sıradaki tercihlerine girebiliyorlar.diyelim ki geçemedin ondan sonraki tercihine de dikkat et.

Bir alt tercihi derken girebileceği bir alt tercihi heralde. Öyle bir şey olsa üste Gata yazarım alta çapa. Elenir çapaya girerim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

quote:

quote:

quote:

Bir alt tercihi derken girebileceği bir alt tercihi heralde. Öyle bir şey olsa üste Gata yazarım alta çapa. Elenir çapaya girerim :)

bunca sene bizi kandırdılar demek ki.

• tabikide girebilecegin bi alt tercih
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

quote:

quote:

quote:

çakaal

• gata tıp olur bence ordan sekerse dicle yada itüde patlar gibi geliyo

bu arada güzel başarı tebrikler
  • bi kere tabloya göre 2-3-5-6 nın gelmesi imkansız. ölü tercih onlar. ilk tercihin gata 14 bin lerde almış. sen ona yerleşemedikten sonra 13 binlere nasıl yerleşecenki? şu duruma göre gata % 70 oranında falan yerleşirsin.ama tıplara büyük rağbet var. yakındoğu bursluda %75 -80 gata olmadımı tabi ama itü elektrik kesin. ama o aradaki tercihler ölü tercih. şu duruma göre gelme ihtimali % 0.haa
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicknessss

bi kere tabloya göre 2-3-5-6 nın gelmesi imkansız. ölü tercih onlar. ilk tercihin gata 14 bin lerde almış. sen ona yerleşemedikten sonra 13 binlere nasıl yerleşecenki? şu duruma göre gata % 70 oranında falan yerleşirsin.ama tıplara büyük rağbet var. yakındoğu bursluda %75 -80 gata olmadımı tabi ama itü elektrik kesin. ama o aradaki tercihler ölü tercih. şu duruma göre gelme ihtimali % 0.haa

kardeş ben öncelikle istedigim yerleri başa yazdım hani bi gata tıpı dişten daha çok isterim hani gata gelsinde digerleri ölü olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dt_Mustafa -- 6 Ağustos 2009; 9:25:53 >
  • ubiquitous_arda
    teşekkür ederim dostum inş hepimizin istedigi yerler olur:)
    StormKid
    inş dostum gönlümüz gülhaneden yana inş sende istedigin yere gidersin
  • 4 yada 7 diye düşünüyorum. Sonuçlar açıklandığında yazarmısın buraya?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.