hayırlısıyla dişlerden biri gelir diye tahmin ediyorum..
bu arada kaç yılında ve hangi tür okuldan mezun oldun?
quote:
Orijinalden alıntı: sicknessss
bi kere tabloya göre 2-3-5-6 nın gelmesi imkansız. ölü tercih onlar. ilk tercihin gata 14 bin lerde almış. sen ona yerleşemedikten sonra 13 binlere nasıl yerleşecenki? şu duruma göre gata % 70 oranında falan yerleşirsin.ama tıplara büyük rağbet var. yakındoğu bursluda %75 -80 gata olmadımı tabi ama itü elektrik kesin. ama o aradaki tercihler ölü tercih. şu duruma göre gelme ihtimali % 0.haa
arkadaşım sonuçta bu arz talep meselesi gatayı bu sene çok tercih eden olur sıralaması yükselirdiğer bölümü daha az tercih eden olur sıralama geri kayar yani imaknsız diye bişey yok
mustafa yukarıda gatadasın falan gibi yorumlar okudum...kendini bu yorumlarla gataya şartlama..benm yorumumu dinle...
%30 gata %30 kıbrıs diş %40 elektrik desin..yani hepsi olabilir...umarım hayırlısı olsun...
hayırlısıyla dişlerden biri gelir diye tahmin ediyorum..
bu arada kaç yılında ve hangi tür okuldan mezun oldun?
2007 de mezun oldum özel liseden..
abuja1 bilkent elek elok gelir dostum:)
erdenar devlet üniversitlerin dişinin gelmesi zor hocam ya 13.300lerde kapatmış
bende çok tıp istiyordum ama gatayı yazmayı cesaret edemedim.(zaten cemaat dersanesinde okudun diye eliyecekler beni.)diğer tıplarda gelmicek gibi. (sıralamam 13192).vana kadar yazdım tıpları , % 5 de olsa ihtimalim bir mucize beklemiyor değilim.tabi bir sene daha katlanılmaz diyip(bu sene 2. ydi) dişi ve eczacılığı ekledim tıpların ardına.bakalım hayırlsı
İTÜ ye hoşgeldin
quote:
Orijinalden alıntı: gölge007
bende çok tıp istiyordum ama gatayı yazmayı cesaret edemedim.(zaten cemaat dersanesinde okudun diye eliyecekler beni.)diğer tıplarda gelmicek gibi. (sıralamam 13192).vana kadar yazdım tıpları , % 5 de olsa ihtimalim bir mucize beklemiyor değilim.tabi bir sene daha katlanılmaz diyip(bu sene 2. ydi) dişi ve eczacılığı ekledim tıpların ardına.bakalım hayırlsı
peki benim için gatanın gelme olasılıgı nedir?:)
biraz önce dogrutercih programını biri aradı sırası 15.500 imiş gata için sınırdamış benimki biraz zor olur galiba:)
Bende izledim..hatta aklıma geldin..
çocuğa oladabilir olmayadabilir dedi..senin de onunla aranda 400 kişi var...bu büyük bi fark deil..sen olabilecek her sonuca hazırlıklı ol bence mustafa..
ne zaman açıklanıcak 15inde mi?
quote:
Orijinalden alıntı: abuja1
Bende izledim..hatta aklıma geldin..
çocuğa oladabilir olmayadabilir dedi..senin de onunla aranda 400 kişi var...bu büyük bi fark deil..sen olabilecek her sonuca hazırlıklı ol bence mustafa..
Bu sene çok kişi tercih edecek bence gatayı
UP:)YAKINDOGU DİŞ HEKİMLİĞİ GELDİ ARKADAŞLAR:)
ben bu sene girdim ama saglıktan elendim.girenlerin yuzde kırka yakını saglıktan elendi.ben bundan sonra ne yapacam. bilen varsa yardımcı olabilir mi. özellikle burs basvurularını nasıl yapıyoruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme