DH BÜYÜK KASKO ANKETİ
DH BÜYÜK KASKO ANKETİ
(En Son Oy Tarihi: 23.12.2024)
-
-
Aracına kasko yaptırıp araç hasar aldığı zaman dışarı yaptıran tek milletinize herhalde -
Yaptırıyorum
2024 Egea 1.4 Limited
29.05.2024 tarihinde Fiat anlaşmalı ful kasko 9750tl -
otoparkta yatana (trafikten cekili) bile yaptirdim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dfk24
Aracına kasko yaptırıp araç hasar aldığı zaman dışarı yaptıran tek milletinize herhaldeyani haksızda değiller hasarsızlık indiriminin bozulmaması için ufak tefek şeylerin cepten ödenmesi mantıklı.
-
dün yaptırdım full kasko 4800tl
2017 model corolla
-
hep yaptırırım, yağmurlu bir gün arabayı bariyere vurup ağır hasar aldığı gün ne kadar doğru bir karar olduğunu gördüm
-
21 Polo. %50 hasarsızlık ile 9800 TL yeni yaptırdım. Çok çok zengin olmadıkça da yaptırmaya devam ederim. Arabayı kibrit çakıp yaksam, üzülmeyeceğim refaha ulaşmam lazım.
-
İstanbul gibi bir yerde kasko'suz araca binilmez, sürtenlerin vurup kaçanların haddi hesabı yok, bir camın kırılsa 10k'dan başlıyor.
-
Kasko yaptıranlar araç model bilgisi ve ödedikleri kasko ücretini de yazarsa bilgilendirici olur. -
Nasıl o kadar az çıkabiliyo hocam benim araca en az teklif 11 den başlıyo
-
forumda sigorta/kasko konusu var o acentadan teklif istedim. ekstra indirim sağlayabiliyorlar.
hatta 4150tl fiyat çıktı ben yetkili servis istediğim için 4800 çıktı fiyat.
-
Bizim tadığın tanıdığı var son kasa BMW aldı kasko yaptırmadı nedeni "günahmış" kasko yaptırmak. Daha önceki aracı da son kasa BMW idi kaza yaptı sonrasında hemen satıp bunu almıştı. Bazı çevrelerde ciddi ciddi günah diye yapmıyorlar son model 4-5 milyonluk araçlara bile.
-
Evet cidden boyle bir kitle var bir zamanlar calistigimiz bir fabrika sahipleri de gunah diye yaptirmiyorlardi araclarina fakat kendi kendilerine bi hesapta kssko yaptiracaklari parayi biriktirdiklerini soylemislerdi
-
12 kasımda 2011 Aveo LS aracıma axa trafik-5,352 ile axa-kasko 25 mio imm ile 12,283 ödedim.
-
Hiç kaza yapmadım. 2012 model araç. 15 bin TL kasko çıkıyor.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X