Şimdi Ara

DH BÜYÜK KASKO ANKETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sanatairum Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

DH BÜYÜK KASKO ANKETİ

(En Son Oy Tarihi: 23.12.2024)
Giriş

Eğer yaptırıyorsanız, araç nedir ve en son ne ödediniz?

• Aracına kasko yaptırıp araç hasar aldığı zaman dışarı yaptıran tek milletinize herhalde
  • H4- H kullanıcısına yanıt
    Yaptırıyorum

2024 Egea 1.4 Limited

29.05.2024 tarihinde Fiat anlaşmalı ful kasko 9750tl
  • otoparkta yatana (trafikten cekili) bile yaptirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Aracına kasko yaptırıp araç hasar aldığı zaman dışarı yaptıran tek milletinize herhalde

yani haksızda değiller hasarsızlık indiriminin bozulmaması için ufak tefek şeylerin cepten ödenmesi mantıklı.

• dün yaptırdım full kasko 4800tl

2017 model corolla

• hep yaptırırım, yağmurlu bir gün arabayı bariyere vurup ağır hasar aldığı gün ne kadar doğru bir karar olduğunu gördüm

• 21 Polo. %50 hasarsızlık ile 9800 TL yeni yaptırdım. Çok çok zengin olmadıkça da yaptırmaya devam ederim. Arabayı kibrit çakıp yaksam, üzülmeyeceğim refaha ulaşmam lazım.

• İstanbul gibi bir yerde kasko'suz araca binilmez, sürtenlerin vurup kaçanların haddi hesabı yok, bir camın kırılsa 10k'dan başlıyor.

• Kasko yaptıranlar araç model bilgisi ve ödedikleri kasko ücretini de yazarsa bilgilendirici olur.
  • Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt

Nasıl o kadar az çıkabiliyo hocam   benim araca en az teklif 11 den başlıyo

• Dark Territory kullanıcısına yanıt

forumda sigorta/kasko konusu var o acentadan teklif istedim. ekstra indirim sağlayabiliyorlar.

hatta 4150tl fiyat çıktı ben yetkili servis istediğim için 4800 çıktı fiyat.

• Bizim tadığın tanıdığı var son kasa BMW aldı kasko yaptırmadı nedeni "günahmış" kasko yaptırmak. Daha önceki aracı da son kasa BMW idi kaza yaptı sonrasında hemen satıp bunu almıştı. Bazı çevrelerde ciddi ciddi günah diye yapmıyorlar son model 4-5 milyonluk araçlara bile.

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt

Evet cidden boyle bir kitle var bir zamanlar calistigimiz bir fabrika sahipleri de gunah diye yaptirmiyorlardi araclarina fakat kendi kendilerine bi hesapta kssko yaptiracaklari parayi biriktirdiklerini soylemislerdi

• 12 kasımda 2011 Aveo LS aracıma axa trafik-5,352 ile axa-kasko 25 mio imm ile 12,283 ödedim.

• Hiç kaza yapmadım. 2012 model araç. 15 bin TL kasko çıkıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.