Şimdi Ara

DH Çay Tiryakileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerde o eski çay keyfi sabah 10 da kalkardık sobayı yakardık ve ekmek kızartırdık sobanın üstünde birde televizyonda yaban gülü vardı ah o eski günler
  • benide yaz bide çay resmi koy

ince belli, açık ve dudak payı bırakılmış çaylar favorimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxsıde -- 4 Haziran 2008; 22:45:29 >
  • eklicekmisin :)
  • güncellendi
  •  DH Çay Tiryakileri

• quote:

Orjinalden alıntı: ecay

DH Çay Tiryakileri

afiyet olsun

Déli ekleyim mi seni
  • Yaz benide çayı çok severim ama tabii güzelse öyle at çişi falan olmıcak zift gibi de olmıcak bardak önemsiz içtiğin yer zaman ve mekan önemli
  • Beni de yazabilirsin çay çay çay
  • Ben de çok severim. Açık, koyu farketmez, çay olsun da nasıl olursa olsun...
  • çayın yanında çubuk kraker iyi gider
  • Çay gibisi varmı

Ekleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocb -- 4 Haziran 2008; 21:58:52 >
  • Şirkette neredeyse sabahları ilk demlik benim yüzümden bitiyordur..Evde gene öyle

Yapıştır....
  • boş çekkkkkk
  • Benı de ekle sımdı ıcıyorum cayımı ıcıcem
  • ekle hocam
  • ekleyebilirsin benide
  • Beni de ekleyebilirsin.
  • Canı çeken ama çay yapmayı bilmeyip de içemeyen arkadaşlar olursa diye direk resmi koymuyorum.
    http://img76.imageshack.us/img76/9652/resim016dz0.jpg
  • ben çayı pek sevmem ama ada çayını şöyle demli olanından içerim...

bir sefer ilk denemem köyde kuzine sobanın üstünde çay demledim önce sabah kalktım saat 10 a doğru geliyordu hemen sobayı ateşledim doldurdum odunları üst tablası iyice ısındığı zaman çaydanlığı koydum su kaynadı üstünde ondan sonra çayın içine kaynar suyu koydum sonra yeniden su koyup hazırladım bıraktım kendi kendine demlendi o sıradada ben uyumuştum...
    hey gidi hey o auer sobanın üstünde kestane közlediğimiz günleride unutamama ah o ah günler özledim gene bir gün sobayı kuracağım bir gün kestane közlerim inşallah nerde olursa..
    SOBA GİBİSİ YOK..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 4 Haziran 2008; 22:55:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.