Şimdi Ara

DH Citroen Organizasyonlar ve Kullanıcı Verileri Bankası (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
4.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EGE BÖLGESİNDE YAPILACAK OLAN TÜM AKTİVİTELERE KATILABİLECEĞİMİ TEKRAR BELİRTİRİM. HATTA TOYOTA TOPİĞİNDEKİ ARKADAŞLARIMIZLA ÇEŞİTLİ AKTİVİTELER DÜZENLEMEKTEYİZ.HATTA VE HATTA TÜM MARKALARA AÇIK OLAN BULUŞMALAR GERÇEKLEŞTİRMEKTEYİZ. ARKADAŞLIKLARIMIZ DOSTLUKLARA DÖNÜŞMEKTE.BU TARZ AKTİVİTELERE VAKTİM MÜSAİT OLDUKÇA KATILIR VE ÖN AYAK OLURUM.
    SAYGILARIMLA...

EDIT: YANLIŞ ANLAMADAN KAYNAKLANAN BİR DURUM,SORUN YOK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CX2 -- 27 Şubat 2008; 14:30:26 >
  • Mehmet DARCAN(mhmtdrcn)
    C3 1.4 HDİ 16V
    2004 model siyah
    Çerkezköy-TEKİRDAĞ
  • Citroen XM
    Gri 2.5 Diesel
    1994 (utandım yaaa, baya eski)
  • quote:

Orjinalden alıntı: rikiriki

Citroen XM
    Gri 2.5 Diesel

Sayın rikiriki

Bilgilerimizi buraya yazmamızdaki başlıca sebep birbirimizi daha iyi tanımak , arzu ederseniz DH Citroen Clube sizi de dahil etmek ve bulunduğunuz il veya yakın illerde yapılacak bir oluşuma katılımınızı sağlayabilmektir. Bu sebepten ötürü bilgi formatınızı aşağıdaki örnekte görüldüğü gibi düzenleyebilirseniz daha etkili olabilir kanaatindeyim :

Hakan ÇAĞIRMAN ( daceroo )
    Citroën C4 1.6 Hdi 110 HP
    2007 Model Gümüş Gri
    Trabzon

Unutmadan 94 XM hemde diesel bir xm iniz olduğu için bence utanmak bir yana gurur duyabilirsiniz. Kullanmakta olduğunuz aracın teknik özellikleri birçok sıfır araçta bulunmamaktadır
    Eskilik konusu sorun değil biliyorsunuz ki iyi bir araba şarap gibidir eskidikçe daha da değerlenir . bakınız sayın Mert Topel beyin 1977 model CX 2400 Pallası buralarda dillere destandır.

• ahmet ekşioğlu
    citroen c4 1.4
    2006 model
    siyah
    c.4citam : anlamı c4 citroenim anlamında ;);)
  • quote:

Orjinalden alıntı: c.4citamm

ahmet ekşioğlu
    citroen c4 1.4
    2006 model
    siyah
    c.4citam : anlamı c4 citroenim anlamında ;);)

il neresi ?????
  • gökhan gökbulut

citroen c4 1.4 90 hp O KM ESKİŞEHİR

2008 pazartesi alıyorum arkadaşlar

HEMDE FİYATI 25.250 LİRADIR.
  • M. GÖKHAN YAZICI Citroen Xsara 2 = CX2

ARACIM İMZAMDA

DENİZLİ
  • Katılan ve bilgilerini paylaşan arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim şahsım adına lakin katılım ciddi zayıf oldu. Sizce topic anlaşılır değil mi yoksa gerçekten aracını seven ve sosyal etkinlik + servis noktasındaki kazanımlar + birbirimiz arasında kuracağımız elimizdeki araçların yarın öbürgün el değiştirme , takas veya satılması aşamasında kuracağımız birliktelik ağı insanlar için bu kadar mı önemsiz ??
  • Ahmet Sami MERAL
    KONYA
    Citroen C4 1.6 hdı 92 hp manuel

Saygılarımla...
  • Sayın Rikiriki,
    Utanmak ne kelime, bence göğsünü gere gere dolaş ve arabanın adını modelini söyle. Bana göre, kendi sınıfında ki bir ilahtır xm. Eğer iyi bakarsan ve korursan cidden klasikler arasına girecek bir otomobil. Ben nurda öyle birşeye sahip olmaya çalışırken senin utanmanı anlayamadım.

Bu arada ben geçen pazara kadar bir bx sahibiydim ama elden çıkarmak zorunda kaldım. Yani bir Citroenim yok artık. Olunca geleceğim. Yeni C5 i bekliyorum.
    Saygılarımla,

quote:

Orjinalden alıntı: rikiriki

Citroen XM
    Gri 2.5 Diesel
  • İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR. BENİMDE BİR CİTROEN'İM VAR.

C4 PİCASSO
    1.6 HDİ 110 BG MCP ŞANZUMAN
    2008 KÜL GRİ
    İSTANBUL
  • quote:

Orjinalden alıntı: daceroo

Katılan ve bilgilerini paylaşan arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim şahsım adına lakin katılım ciddi zayıf oldu. Sizce topic anlaşılır değil mi yoksa gerçekten aracını seven ve sosyal etkinlik + servis noktasındaki kazanımlar + birbirimiz arasında kuracağımız elimizdeki araçların yarın öbürgün el değiştirme , takas veya satılması aşamasında kuracağımız birliktelik ağı insanlar için bu kadar mı önemsiz ??

hocam başlık biraz uzun olmuş gibi, tek veya iki kelime olsa mesela CİTROENCİYİZ vb, bilemiyorum citroen forumlarına genel katılım da çok az.. selamlar..
  • Ben bir Ford kullanıcısıyım Topic çok hoşuma gitti bir gayesi var, sosyal aktiviteler ,yararlı bilgiler ve güzel organizayonlar olacağından eminim...

Sizlere kolay gelsin

Kazasız,belasız,cezasız sürüşler dileğiyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: droll

Ben bir Ford kullanıcısıyım Topic çok hoşuma gitti bir gayesi var, sosyal aktiviteler ,yararlı bilgiler ve güzel organizayonlar olacağından eminim...

Sizlere kolay gelsin

Kazasız,belasız,cezasız sürüşler dileğiyle.

• C2 1.4 hdi
    2005 Siyah
    İstanbul
  • Levent ŞİMŞEK ( c4cü )
    C4 1.6 SXPK 110HP Siyah
    2005 Model
    İznik - BURSA
  • B. Kursun
    2006 C3 1.4HDI
    Bursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgiliadam -- 1 Nisan 2008; 16:48:25 >
  • Özgür BIÇAKCI
    Citroen C4 1.6 Hdi 92HP
    2007 Model
    İSTANBUL

DH Citroen Organizasyonlar ve Kullanıcı Verileri Bankası
  • 2003 Xsara 2 Clim 1.6i 110HP

15 günlük citroenciyim. Hiç bu kadar iyi bir araba olduğunu düşünmezdim. Tamamen tesadüf eseri aldım, 1000km ye yakın yol yaptım istanbul içi 7.3lt gösteriyor yol bilgisayarı hiç değişmedi.

Diğer aracım 2007 Megane 2 taksitleri bittiği gün satılık!!! İğrenç bir araba çok pişmanım aldığıma... Hanıma onu verdim sevindi kullanıyor ;)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.