Şimdi Ara

DH Citroen Organizasyonlar ve Kullanıcı Verileri Bankası (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
4.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SELAM ARKADAŞLAR FORUMA YENİ KATILDIM BENİ DE ARANIZA ALIRSANIZ SEVİNİRİM SICAK ANTALYA DAN BOL SEVGİLER SİZE (HİÇ BİR ZAMAN KARDA CITROEN KULLANAMAYACAĞIM BU NE YAAAA

SERKAN GÜNDOĞDU (DAVULMAN)
    C4 SEDAN 1,6 HDI SXPK
    C4 GRAND PICASSO MCP
    İKİSİ DE 2008 MODEL
    ANTALYA

EVET TEKMİLİMİ VERDİM :))

GRAND PICASSO YU 1,5 AY ÖNCE ABİME ALDIK MUHTEŞEM ÖTESİ BİRŞEY.
    C4 SEDANI İSE 1,5 GÜN ÖNCE :) KENDİME ALDIM NASİPSE PAZARTESİ KAVUŞACAĞIM ARABAMA.. GÜNLERDİR FORUMU İNCELİYORUM DAHA SEDANA BİNMEDEN (GERÇİ EN AZ 20 KERE TEST SÜRÜŞÜ YAPTIM EĞER PİCASSOYU ALMAMIŞ OLSAYDIK KESİN BAYİİDEN BENİ KOVALAYACAKLARDI ARTIK :))) ) SAYENİZDE BİLGİ SAHİBİ OLDUM TEŞEKKÜR EDERİM İLELEYEN GÜNLERDE HER İKİ ARABAYLA DA İLGİLİ İZLENİMLERİMİ AKTARACAĞIM ..

BU ARADA İLK DEFA BİR FORUMA ÜYE OLDUM NASIL KULLANILACAĞINI BİLE BİLMİYORUM AMA ÇÖZECEĞİM MUTLAKA
    TEKRAR BU ARADA TÜM ETKİNLİKLERİNİZE KATILMAK İSTERİM AYRICA ANTALYA DA DA YAPACAĞINIZ HER TÜRLÜ ETKİNLİĞE DE SEVE SEVE EV SAHİPLİĞİ YAPARIM.

HEPİNİZE SELAMLAR...

• Serdar ALTUN
    1998 Xsara 1.8i 16v
    Denizli
  • azizhan gedik
    kocaeli c3 1.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kupavale -- 10 Nisan 2008; 7:18:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DAVULMAN

SELAM ARKADAŞLAR FORUMA YENİ KATILDIM BENİ DE ARANIZA ALIRSANIZ SEVİNİRİM SICAK ANTALYA DAN BOL SEVGİLER SİZE (HİÇ BİR ZAMAN KARDA CITROEN KULLANAMAYACAĞIM BU NE YAAAA

SERKAN GÜNDOĞDU (DAVULMAN)
    C4 SEDAN 1,6 HDI SXPK
    C4 GRAND PICASSO MCP
    İKİSİ DE 2008 MODEL
    ANTALYA

EVET TEKMİLİMİ VERDİM :))

GRAND PICASSO YU 1,5 AY ÖNCE ABİME ALDIK MUHTEŞEM ÖTESİ BİRŞEY.
    C4 SEDANI İSE 1,5 GÜN ÖNCE :) KENDİME ALDIM NASİPSE PAZARTESİ KAVUŞACAĞIM ARABAMA.. GÜNLERDİR FORUMU İNCELİYORUM DAHA SEDANA BİNMEDEN (GERÇİ EN AZ 20 KERE TEST SÜRÜŞÜ YAPTIM EĞER PİCASSOYU ALMAMIŞ OLSAYDIK KESİN BAYİİDEN BENİ KOVALAYACAKLARDI ARTIK :))) ) SAYENİZDE BİLGİ SAHİBİ OLDUM TEŞEKKÜR EDERİM İLELEYEN GÜNLERDE HER İKİ ARABAYLA DA İLGİLİ İZLENİMLERİMİ AKTARACAĞIM ..

BU ARADA İLK DEFA BİR FORUMA ÜYE OLDUM NASIL KULLANILACAĞINI BİLE BİLMİYORUM AMA ÇÖZECEĞİM MUTLAKA
    TEKRAR BU ARADA TÜM ETKİNLİKLERİNİZE KATILMAK İSTERİM AYRICA ANTALYA DA DA YAPACAĞINIZ HER TÜRLÜ ETKİNLİĞE DE SEVE SEVE EV SAHİPLİĞİ YAPARIM.

HEPİNİZE SELAMLAR...

Aramıza hoşgeldiniz. İlk defa bir foruma üye olduğunuzu yazmışsınız. Forumlarda büyük harfle yazı yazmak bağırmak anlamına gelir bu yüzden küçük harflarle yazarsanız daha iyi olur. Tekrar hoşgeldiniz diyorum iyi paylaşımlar diliyorum.

• Göksel SARAÇOĞLU (nqs)
    Citroen xsara2 1.4 HDİ 70 HP
    2004 Model Gümüş Gri
    Ankara
  • İyi günler Arkadaşlar Artık Bende CITROEN'e Terfi Ettim

C4 SX 1.6 HDI 110 HP MCP
    GÜMÜŞ GRI İZMİR

H.İbrahim Karayüksel
  • Gürkan
    Citroen Xsara 98 1.8 otom.
    İzmir

Serdar Bey'e selamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdara00

Serdar ALTUN
    1998 Xsara 1.8i 16v
    Denizli

Ooo!!.. Sonunda denizlili bir Cıtroen kullanıcısı..
  • Merhaba,
    Citroen yetkili bayisi olarak aranızdayım

CTR OTOMOTİV SAN TİC AŞ
    Güneşli-İstanbul

Kamil ECE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kecekece -- 28 Mayıs 2008; 21:37:26 >
  • Ben de yeni Citroen sahibiyim,

C4 SX 1.6 BVA triptronik benzinli. 2006 model.

Çok memnunum dizel fiestadan sonra apartman dairesinden boğazda villaya taşınmış gibiyim. Uzay aracı gibi, süper bir araba. İkinci el olmasına rağmen çok temiz 20700 km'de aldım. Benim bunu aldığım paraya 2005 megane satıyorlar, yazık bu ülkeye ya. millet de deli gibi alıyor.

2005 model dizel Fiesta aracımı sattım. Dizelin bu kadar fiyat artışına rağmen millet nasıl hala kırılmış gibi dizel alıyor anlamıyorum. Bi yerden bi haber mi aldınız noldu?

Benim duyumuma göre Eylül 2008'de petrolün varil fiyatı 180 dolar olunca dizel 3,9-4.0 YTL benzin 3,6-3,7 YTL olacakmış. Kesin kaynak veremem dedikoduda olabilir. Gazetelerden duydukalrımız işte. Dizel benzini geçermi demeyin, 2 yıl önce dizel=benzin olacak deseydiniz de kimse inanmazdı.
  • Selamlar

SİNEM KAYA
    DESİL OTOMOTİV / BALIKESİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KELEBELEK -- 21 Haziran 2008; 13:29:24 >
  • Tüm arkadaşlara biraz geçte olsa hoşgeldiniz diyorum.
  • 2008 MODEL
    C4 1.6HDi MCP
    MUĞLA-Milas
  • C4 1.4 SX 90hp
    2006
    İstanbul Ümraniye

Arkadaşlar c4'ümü kullanırken karşıdan gelen bi c4 görünce ..ne güzel gözüküyor diyorum şu karşıdan gelen c4....ne güzel tasarlamışlar..Acayip beğeniyorum arabamı..c4 ün içinde olmak ben çok mutlu ediyor..
    arabadan inip kitleyince bi daha bakıyorum arabama.. umarım eşim aşkımızı fark etmezz
  • Herkese selamlar

Cüneyt Gezer

Citroen C4 picasso Grand 1.6 Mcp
    2008 model
    İstanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ha.Mim.Ra -- 3 Temmuz 2008; 14:36:46 >
  • 2005 C3 1.4HDi 16v SX 92hp

1992 BX 15 TGE
  • 2008 C4 Grand Picasso 1.6 MCP AP
    Vizon gri
    Adana
  • Gökhan ( kulvar Spor )
    Citroen C2 VTR 2005 Sensodriver
    Gümüş
    ANTALYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kulvar spor -- 24 Ekim 2008; 1:58:27 >
  • Merahabalar,
    Topiği biraz geriden takip ediyorum,aranıza katılmak istiyorum

Hakan Menzi

2009 Grand Picasso
    Vizon Gri
    (hot hatch)
    Adana_İskenderun

Saygılar
  • Merhabalar Ankara dan Ertuğrul Taşğın
    1978 doğumlu Trabzonlu yum
    2005 C5 II 2.0 BVA kullanıyorum foruma uye yaparsanız sevinirim
    3. arabam ve üçüde Citroen C 3 Xsara
    Teşekkürler ...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.