Şimdi Ara

DH Company of Heroes - Turnuva (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdds

maçlardan ne haber?

maç yapacak olanlar maç saatinde ortada yokmuşlar. Elendiler.
  • biraz kolay olmuş
  • Eve geldim nihayet. Başlayabiliriz.
  • erlik'i iyi oyunundan ötürü tebrik ediyorum. Güzel oyun oldu. Hepinize başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

erlik'i iyi oyunundan ötürü tebrik ediyorum. Güzel oyun oldu. Hepinize başarılar.

Bende seni tebrik ediyorum.Umarım bir daha maç yaparız.Bu sefer ayrı takımlarda değil aynı takımda...
  • erlik ne zaman oynayalım
  • erlik iyi oynuyor kafama vurdu
  • Benim maçımı izleyerek coh nasıl oynanmaz öğrenebilirsiniz
  • evet 2 maç sonra hiç maç yapmayan (Turnuvayı düzenleyen) ancak kendisini yarıfinalde bulan pplhntr ile karşılaşıcam :)
    Şaka yapıyorum pplhntr maksat oyun oynamak
  • aynı şeyi tekrar yazmak durumunda kaldım hönk. rakibim oynamadı ben ne yapayım yahu x)
  • arkadaşlar bahsttiğiniz oyun coh tov mu coh mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

arkadaşlar bahsttiğiniz oyun coh tov mu coh mu?

fark etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 11 Şubat 2012; 17:11:10 >
  • nasıl fark etmiyor?coh ta ingilizlerle almanlar yok mu sadece?tov da amerikanlar da var,diyelim ben amerikan oldum,rakibimde coh 1 var,amerikanlar yok.n'olcak?
  • quote:

nasıl fark etmiyor?coh ta ingilizlerle almanlar yok mu sadece?tov da amerikanlar da var,diyelim ben amerikan oldum,rakibimde coh 1 var,amerikanlar yok.n'olcak?

Bak kardeşim sadece coh alırsan amerika ve almanya açılır,sadece coh opposing front alırsan sadece ingilizler ve başak bir almanya 2sini de alırsan bütün ordular ama yeni birimler yok sadece tov alman her şeyi kullanabilmeni sağlar
  • quote:

nasıl fark etmiyor?coh ta ingilizlerle almanlar yok mu sadece?tov da amerikanlar da var,diyelim ben amerikan oldum,rakibimde coh 1 var,amerikanlar yok.n'olcak?

sorunu tunuva başlığı altında sorunca, turnuva ile ilgili sorduğunu sandım. turnuva için hangi oyuna sahip olduğun fark etmiyor. lisanslı olması yeterli.

Oyun ile ilgili herşey için buraya yazabilirsin;

http://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=25708290
  • tüh kaçırmışız kusura bakmayın dostlar nöbet çıktı bnm takip edemedim . neyse bir daha ayarlarsanız mutlaka katılırım..
  • Erlik 3. maçına yetişemeyecekmiş. dolayısı ile hükmen mağlup sayılıyor.
  • turnuvadan sonra en kısa zamanda 2 v 2 yapalım.
  • ShotOrDie' a tebrikler. şu snf bitsinde izleyelim replayleri.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.