Şimdi Ara

DH' DE BAYANLAR İSTENMİYOR MU? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
0
Favori
6.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilgesu_34

Ne saçma soru bu onların isteğiyle mi sanki ? istemeseler ne yazar buradayız işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahtan istenmiyor, hangi konuya girseler minimum 5 sayfa cevap geliyor..
    Lafa gelince; "Turk kizlari biyikli yeaaa.."

• quote:

Orijinalden alıntı: serapkf

Guzel bir konu bulayım .... Konu dısında bayanlara ozel birde SS li olsun...

Kadınlar kulubü forumuna soyleyim buraya takınsınlar....

Sanırım beni bloklarsiniz...

Öyle bir şey olursa o konuyu YIKARLAR!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid Theory*

quote:

Renk olur...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Renk olur...

kadınlar gelsin yıkasın burayı diyor biraz temizlenmiş olur forum

• quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

quote:

quote:

Renk olur...

kadınlar gelsin yıkasın burayı diyor biraz temizlenmiş olur forum

Birde Dh nin kullanma kılavuzu gerek....

Hep yanlış anlıyorum....

• Konu Dışı bölümünde bayanların olması demek kıraathanede bir bayanın oturup okey tavla oynaması oralet içmesi demek gibi birşey. Siz olmaya devam ederseniz Konu Dışı kıraathaneleri lüks birer kafeye dönüşecek.

Kısacası gelin kapımız açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Konu Dışı bölümünde bayanların olması demek kıraathanede bir bayanın oturup okey tavla oynaması oralet içmesi demek gibi birşey. Siz olmaya devam ederseniz Konu Dışı kıraathaneleri lüks birer kafeye dönüşecek.

Çok güzel bir anlatım olmuş ....

• quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Bence (insan olanlar) renk katıyorlar foruma, burda tanıdığım bayan arkadaşlar var mesela, normal hayatta da görüşüyoruz hatta, ve hatta o kadar sevimli biri var ki, iyiki tanışmışım diyorum, çok tatlı

gönlümü almak için yazılmış olsa da ben çok sevindim sınav öncesinde iyi moral oldu sagolasın ben direk üzerime alıyorum bunu

ha unutmadan, hislerimiz karşılıklı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Real_DisasteR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen

quote:

Ne saçma soru bu onların isteğiyle mi sanki ? istemeseler ne yazar buradayız işte

Geldi yine ...

ahahha bana mı laf yapıyosun onbaşısın sen daha

Onbaşılar çavuşlar döner mokunu avuçlar
    Teğmen aman keyfine değmen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

Konu Dışı bölümünde bayanların olması demek kıraathanede bir bayanın oturup okey tavla oynaması oralet içmesi demek gibi birşey. Siz olmaya devam ederseniz Konu Dışı kıraathaneleri lüks birer kafeye dönüşecek.

Çok güzel bir anlatım olmuş ....

kesinlikle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hilkatgaribesi

quote:

Bence (insan olanlar) renk katıyorlar foruma, burda tanıdığım bayan arkadaşlar var mesela, normal hayatta da görüşüyoruz hatta, ve hatta o kadar sevimli biri var ki, iyiki tanışmışım diyorum, çok tatlı

gönlümü almak için yazılmış olsa da ben çok sevindim sınav öncesinde iyi moral oldu sagolasın ben direk üzerime alıyorum bunu

Gönlünü almak için falan degil sen de biliyosun bunu

Beni çok sevdigini falan iletmiştin daha önce defalarca, ben de iletmiştim tabiki, şu an tek fark mevcut durumu burda paylaşmamız oldu

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

• dh internetin kamyoncular lokalidir
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Belki bu yakınlıgımıza ragmen kimse inanmıcak ama, aramızda bişey yok aslında şu an

Şu an ....

Olsa güzel olur belki....

Benim hoşuma gitti aranızdaki bu muhabbet....

Tebessum ettirdi... bir duygu var aranızda...

farklı birşey ....

İnşallah birşeyler olur....

Duygusal Terminatör moduma geçtim... yazdıklarınızı okuyunca...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hilkatgaribesi

quote:

Gönlünü almak için falan degil sen de biliyosun bunu

Beni çok sevdigini falan iletmiştin daha önce defalarca, ben de iletmiştim tabiki, şu an tek fark mevcut durumu burda paylaşmamız oldu

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Belki bu yakınlıgımıza ragmen kimse inanmıcak ama, aramızda bişey yok aslında şu an

aramızda aşk gibi birşey yok sadece arkadasız ve umarım arkadaşlıgımız hep öyle devam eder

• quote:

quote:

Şu an ....

Olsa güzel olur belki....

Benim hoşuma gitti aranızdaki bu muhabbet....

Tebessum ettirdi... bir duygu var aranızda...

farklı birşey ....

İnşallah birşeyler olur....

Duygusal Terminatör moduma geçtim... yazdıklarınızı okuyunca...

Hayatımıza başka birileri girip çıkıyo zaman zaman, şu kız için birilerine yol verdiğim de olmuştu, ayrıca bazı hoşuma gitmeyen ince detaylar da var kendi adıma, bu sebeple mevzuyu o noktada bırakalım derim

EDIT: "şu an" dedim, ordan bile anlam çıkmış Büyük konuşmayı sevmem ama zor gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 15 Haziran 2012; 13:36:29 >

•  DH' DE BAYANLAR İSTENMİYOR MU?

Şaka bir yana herkesin üye olabileceği bir forum burası kimsenin kimseye karışmaya hakkı yoktur bayan olsa ne yazar olmasa ne yazar kafa yapısı önemlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partis Temporus

DH' DE BAYANLAR İSTENMİYOR MU?

Şaka bir yana herkesin üye olabileceği bir forum burası kimsenin kimseye karışmaya hakkı yoktur bayan olsa ne yazar olmasa ne yazar kafa yapısı önemlidir

• Burada kız konusu açıp, buradakilerin gazı ile gidip kızla konuşmaya çalışan bunu beceremeyip kızdan papara yiyen genç ergenler konuya doluşmuş bulmuşlar 2-3 tane kız ismi yazan üyeyi günah çıkartıyorlar

Bu forumda bir sürü bayan ya da kadın üye var. Ama çoğu "Konu Dışı" na takılmıyor. Çünkü burada DH'yi sadece konu dışından ibaret sayan bir sürü ergen var

Biri dikkat çekmek için bayan üye olduğunu söyleyen kişinin avatarına laf atmış,

Diğeri ilan-ı aşk etmiş,

Diğerleri de en üstte yazdığım sebepden dolayı sallıyo, hazır biri cevap veriyo bunlara.. Nasıl tatmin oluyorlar kim bilir

2004'den beri bu foruma üye olan birisi olarak diyorum ki bu bayan arkadaşlara, akıllılık edin nikinizi adam akıllı seçin ve şu forumda bayan-kadın olduğunuzu belli etmeyin.

• Ergenler o kadar istiyorsanız chatroulette'e falan gidin , nedir derdiniz ? insanları rahatsız etmeyi ne kadar da çok seviyosunuz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.