Şimdi Ara

DH' DE BAYANLAR İSTENMİYOR MU? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
0
Favori
6.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serapkf

Okuduğum çoğu konuda bayanlar yazınca garip bir tartışmaya başlanıyor.
    Donanım haber beyleri siz burda bayanları istemiyor musunuz?

Sizin gibi hoş, tatlı, olgun bayanlar gelicekse buyursunlar... :))
  •  DH' DE BAYANLAR İSTENMİYOR MU?

Aranan kan(lar) gelirken donanım haber yöneticileri tarafından tırın önü kesildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

Bayanlar değil, saçma sapan insanlar istenmiyor.

Ver elini öpmem lazım. Büyüksün
  • atalarımız gemiye kadın almayacan agaaa demişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonkralice have been here!

• ben de forumu misafir olarak takip etmeyi bırakıp üye olarak katıldım

hata mı ettim acaba
  • bayan? açıkçası ben "kadın" diyemeyenler ile artık muhatap olmak istemiyorum. cinsel çekinceleri geçin artık. ha erkeklere "bay" deyip de kadınlara "bayan" deniyorsa eyvallahım olur da, bana erkek denip de kadınlara "bayan" denmesi saçmalıktır.

foruma gelirsek, dh'de kadın kullanıcılar tabi ki isteniyor. daha doğrusu cinsiyetçi bir isteme söz konusu değil, herkese kapı açık. bu forum metinT'leri de gördü. forum, konu dışı'ndan ibaret değil.

ha konu dışındaki ergenlerin istekleri, forumun genel talepleri olarak değerlendiriliyorsa o ayrı. burada "kıza açılsam mı", "çok sefiormmmm" gibi konular açıp da forumdakilere artistlik yapmak için kadın üye buldu mu tersleşen tipler oluyor. onlar akılları sıra kendilerini hapsetmiş isyankar tipleri oynama ayağına ego tatmini peşindeler.

ha, konu dışı'nda kadınların yerinin olmadığı iddiası da asılsızdır. konu dahilinde, konunun sulanmasından zevk alan ergen dişi tipler, burada rahatsız edilmeyi hakediyorlar. yoksa 6 yıldır forumdayım, pek bir problem yaşamadan yıllardır varlığını devam ettiren üyeler var. eğer ergenlerin mallıkları bir kadının hoşuna gider de bundan şikayet etmezse, rahatsız edilmeye mahkumdur. ama bugün ben bile açtığım konuların cıvıtılmasından şikayetçi olup da konuyu ciddiyet dahilinde tutmaya çalışırken, bir kadın bunu yapmazsa burada rahatsız edilmeye mahkumdur.

olayın cinsiyetle alakası yok. buradaki tipler bazı roller biçmişler kendilerine, burayı kıraathaneye çevirdikleri hissindeler; kadın üyeler de buna ayak uydurduğu sürece bu anlamsız sorular devam edecek.

becerebilen burada barınıyor özetle. anlamsız bir soru, anlamsız bir konu.

ayrıca 5 sayfa olmuş bir konu. bugün aynı soruyu bir kadın ve bir erkek sorarsa, kadının konusu 5-6 kat fazla cevap alır. bu da kadınların barınabilmelerinin bir göstergesidir.

• bayan arkadaşlar hoş geldiniz
  • Buyurun gelin de iki harun abi deyince ühüühü diye ağlamayın burada dalga geçmek adettendir.
  • bayanlar

yazdim bakalim garip bir tartisma cikacak mi?

• Bayanlarda sorun yok istenmeyenler kezban
  • bayanlar ıstıyoruz ama saçma sapan ınsanlar ıstemıyoruz ornegın ırem kulturlu selın fılan
  • Bu saçma konu ayda bir falan açılıyor nedense,bayanlar istenmiyor diye birşey olamaz en başta kimsenin birini istememe gibi bir hakkı yok.Ayrıca burası sanal alemde bulunan bir forum sitesi,bazı arkadaşlar gerçekten çok abartıyor.Burada kız olduğunu söyleyen kişilerin(ben fake olduklarını düşünmekteyim) abuk subuk davranışları yüzünden konuşmadan,tanımadan tüm kızları aynı görüyorlar.Neyse sonuç olarak hem kızlara hem erkeklere açık bir forum sitesi burası gerisi boş,isteyen istediğini düşünebilir.:)

• quote:

Orijinalden alıntı: serapkf

Okuduğum çoğu konuda bayanlar yazınca garip bir tartışmaya başlanıyor.
    Donanım haber beyleri siz burda bayanları istemiyor musunuz?

Istemiyoruz

Sizi kadinlar forumuna alalim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayan mı?
    Bayan ne arar la donanımhaberde.
    100 erkeğe 1 harun abi düşüyo
  • Yine gündem de bu konu eyvah eyvah sular durulmuştu oysa ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feyza_35

ben de forumu misafir olarak takip etmeyi bırakıp üye olarak katıldım

hata mı ettim acaba

Hoşgelmişen,

Hata etmedin ama bazı konularda çok fazla laubali olmayıp laf dalaşına girmez isen pek bir problem olacağını zannetmiyorum. Bir süre misafir olarak takıldıysan bu bölümünde ne kadar çok kırıcı olduğunu biliyorsundur, yapılan her hakaret için "he" deyip geçecek isen zaten en büyük sorun ortadan kalkmış olur. Forumda bir kaç kadın kullanıcı yaptıkları bazı hatalar yüzünden her konu açışlarında suratlarına karşı onların resimleri vurulduğundan artık çok fazla uğraşmıyorlar. Sende dikkat et sana da her yeni gelen kadınlara dedikleri gibi "Kezban" damgası vurmasınlar

• Önce insan olsun demesini bilmeyen hayvanlar istemiyor olabilir
  • herkese kapısı açık dh nin.
    Sadece iyi üye olun yeterli :)

• yorum sahibinin kız olduğunu anlayınca triplere girenlerin çok çok büyük bölümü ergendir çocukluk işte deyip geçiyoruz
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.