Şimdi Ara

Dh de Herkes Aynı Kişi mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAKİN OL VE KLAVYEYİ YAVAŞÇA YERE BIRAK
  • harun abi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haygogo

SAKİN OL VE KLAVYEYİ YAVAŞÇA YERE BIRAK

IUASHOPIASOIASUHASIUHOASIU
  • Sadece sen ve ben varız. Diğer bütün hesaplar benim fake hesaplarım işte. Farklı kişiliklermiş gibi mesaj atıyorum onlardan.
  • adam haklı beyler dağılalım
  • sarsılarak...
  • Bazı laflar belli yaş gruplarının' ürünü
    Bazı laflar belli zeka seviyelerinin' ürünü
    Bazı laflar belli espri anlayışlarının' ürünü

Hem yaşın, hem zekan, hem espri anlayışın benziyorsa, onlar aynı kişi sayılabilir.
    DH'de aynımı bulmaya geldim bende.
  • Öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Sadece sen ve ben varız. Diğer bütün hesaplar benim fake hesaplarım işte. Farklı kişiliklermiş gibi mesaj atıyorum onlardan.

mesela metalwrath isimli hesabım aralarında en sinir olduğumdur.Şuanda yazdığımsa en sevdiğim

@edmond
    haklısın.
    Konu dışının çoğu yaratıcı ve iyi espri anlayışı var , yani sadece benim
  • evet sana sana sana hepinize be... rezil iğrenç yaratıklar.. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara.. onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor okumak istiyor.. onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz.. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz.. hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler.. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: X.T.R.E.A.M.

evet sana sana sana hepinize be... rezil iğrenç yaratıklar.. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara.. onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor okumak istiyor.. onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz.. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz.. hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler.. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz

Hababım sınıfı bayan hoca terk

• quote:

Orijinalden alıntı: stonekafa54

quote:

Orijinalden alıntı: X.T.R.E.A.M.

evet sana sana sana hepinize be... rezil iğrenç yaratıklar.. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara.. onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor okumak istiyor.. onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz.. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz.. hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler.. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz

Hababım sınıfı bayan hoca terk

• Çekilişe katılmak istiyorum.
  • ben hepsinden farklıyım amcalara pipimi gösterdim çok beğendiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

ben hepsinden farklıyım amcalara pipimi gösterdim çok beğendiler

• bak beyim, sana iki çift lafım var. koskoca adamsın. paran var, pulun var, herseyin var. binlerce kişi calışıyor emrinde. yakışır mı sana ekmekle oynamak? yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu, karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak? ama nasıl yakışmasın! sen değil misin öz kızına bile acımayan, bir damlacık saadeti çok gören. anlamıyor musun beyim, bu çocuklar birbirini seviyor. ama ben boşuna konuşuyorum. sevgiyi tanımayan adama, sevgiyi öğretmeye çalışıyorum. hıh, sen, büyük patron, milyarder, fabrikalar sahibi saim bey! sen mi büyüksün? hayır, ben büyüğüm! ben, yaşar usta! sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! gözümde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne oğluma ne de gelinime hiçbir şey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. çünkü biz birbirimizr parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun? dokunma artık aileme! dokunma çocuklarıma! dokunma oğluma! dokunma gelinime! eğer onların kılına zarar gelirse, ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, yaşar usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni! anlıyor musun, vururum ve dönüp arkama bakmam bile!

•  Dh de Herkes Aynı Kişi mi
  • o zaman ne konu açıyon ... ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaMN_Y0U

o zaman ne konu açıyon ... ?

Adam haklı beyler

Direk bu laf aklıma geldi.Bende herkesim sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: stonekafa54

Dh de Herkes Aynı Kişi mi

ben koycaktım onu be, yinede koycam
    />

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.