quote:Orjinalden alıntı: angora_s pardon seni dicektim ikisini de tepiyon ya ben intelciyim abi sorun yok benim için Tamam Bu arada imzan dikkatimi çekti Divan Edebiyatına ilgilisin sanırım. Sud isteme sevda-i gam-i aşkta hergiz Kim hasıl-ı sevda-i gam-i aşk ziyandır Ne dedim ben ya
evet gazel defterim bile var ama ben yazamıyom o ayrı eskiden olsa lise çağımda yani o dediğini hemen çözerdim. o kime ait bilion mu peki.
quote:Orjinalden alıntı: angora_s evet gazel defterim bile var ama ben yazamıyom o ayrı eskiden olsa lise çağımda yani o dediğini hemen çözerdim. o kime ait bilion mu peki. Fuzuli nin bir gazeli Ben çözerim ama uzun sürer açıklaması boşver
aha bende fuzuli yazcaktım da nefi ile benzer yazıyolar ayırt edemiom türkçe örtmenisin heralde çözcen
quote:Orjinalden alıntı: fatalflex reklamın iyisi kötüsü olmaz Hoca senin imzadaki kızın ağzı ve burnuna ne olmuş öyle yazık kıza yav kurtar şunu daral geliyo valla
quote:Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum quote:Orjinalden alıntı: fatalflex reklamın iyisi kötüsü olmaz Hoca senin imzadaki kızın ağzı ve burnuna ne olmuş öyle yazık kıza yav kurtar şunu daral geliyo valla tuhaf ama güzel nikita :) ağzı olsa bile konuşmaz
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig endo kendı avatarına baksana .. Yav hiç değilse ağzı burnu var senin avatar kadar şirin olmasada karizması var