Şimdi Ara

DH'de Rütbe..? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aman boşver ister yükselsin ister yükselmesin burada herkes aynı
  • Bence en uygunu premium. Bende alcam az kaldi..
  • Su an yldiz satislari sadece bayanlara diye biliorum erkek uye alimi durmus
  • Bu premium olayı 1 senedir var. Ondan önce yıllık 2500 lira'yı bastırıp, her sene en fazla 1 tane olmak şartıyla yıldız ekletebiliyordun. Şimdi bu premium'a daha fazla par ödüyorsun ama 6 ay'da bir yıldız artıyor.
  • Alemsiniz gencler . Ama sıkti bu muhabbet
  • Yildizlarimi satiyorum 5000$ veren komple hesabi alir
  • Ben paranın para zamanında euro daha euro değilken 6500 mark vermiştim, vay anasına arkadaş araba alır gibi.
  • mesaj sayısı arttıkça rütbede artıyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monomial

Adam bide ciddi ciddi pm at görüşelim falan diyor ya

Kandırıyolar hocam seni, rütbe atlamak için +18 olman lazım, ilk önce bunu kanıtlamak için dhye tc kimlik kartının bir kopyasını faxlamalısın, ardından bir vesikalık foto (isteğe bağlı olarak face profil fotoğrafıda olur) ve de rütbe için belli bir ücret ödemelisin. Sadece 6 ayda bir rütbe değiştirilebiliyor bunu unutma.

Bilmediğim için sordum yani ben sana satarım felan diyen çok oldu sakata gelmeyelim diye konu actım hocam öneriler için sağol

• Posta çeki hesabıma 100 TL at sana sıfır ayarında 5 yıldızlı hesap vereyim
  • gold hesabın varsa yaşadın ...
  • Ne mesaj sayısı ne de rütbe 2 satır yazıdan öte değil, neden bu kadar takarlar anlamıyorum... Elimde imkan olsa eşit paylara bölüştürüp bütün erlere dağıtıcam mesaj sayısını. Onlar da rahatlasın, ben de... Bu sistem değişsin diye bi tarafımızı yırtıyoruz.
  • Ben bu oyunu bozarım. Sitede Konu Dışı bölümü dışında mesaj yazdıkça mesaj sayısı artar. Belirli mesaj sayılarında rütbe de artıyor. Google'da dh rütbe sistemi diye aratırsanız aradığınızı bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .V.

Ben bu oyunu bozarım. Sitede Konu Dışı bölümü dışında mesaj yazdıkça mesaj sayısı artar. Belirli mesaj sayılarında rütbe de artıyor. Google'da dh rütbe sistemi diye aratırsanız aradığınızı bulabilirsiniz.

FAIL!!!11!!!1!! Konu dışına atılan mesajlar rütbeyi artırmıyor. Donanım, aksesuar vb konulara yazınca rütbe artıyor. Ben bu oyunu bozarım.
  • quote:

Ben bu oyunu bozarım. Sitede Konu Dışı bölümü dışında mesaj yazdıkça mesaj sayısı artar. Belirli mesaj sayılarında rütbe de artıyor. Google'da dh rütbe sistemi diye aratırsanız aradığınızı bulabilirsiniz.

Ben bu oyunu bozarım. Bir de teğmen olmuşun yani. Gerçekten 6 ayda bir DH'nin sınav yapması lazım sizin gibi liselilere
  • Arkadaşlar premiumda fiyat düzenlemesi yapıldı saçmalamayın ne 2500'ü? 750 TL karta taksit yapılırsa peşinatsız 800 lira 4 ay 200'den
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

quote:

Ben bu oyunu bozarım. Bir de teğmen olmuşun yani. Gerçekten 6 ayda bir DH'nin sınav yapması lazım sizin gibi liselilere

Buyurun yapın sınavınızı. Bilgisayar açtığım vakit cevaplayayım.

---YGS-LYS Tayfası---

• ben oyunu bozarım bu

dh premium diye bişey yok deh gold premium - business premiumplus var
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Arkadaşlar premiumda fiyat düzenlemesi yapıldı saçmalamayın ne 2500'ü? 750 TL karta taksit yapılırsa peşinatsız 800 lira 4 ay 200'den

Ben çok şanslıymışım o zaman; kurban bayramı çekilişinden kazanmıştım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.