Normalde konu dışına attığın mesajlar mesaj sayına etki etmiyor,ama dh premium alırsan,konu dışında attığın mesajlarda mesaj sayına eklenir...
quote:
Orijinalden alıntı: Reid Rider
quote:
Orijinalden alıntı: .V.
Ben bu oyunu bozarım. Sitede Konu Dışı bölümü dışında mesaj yazdıkça mesaj sayısı artar. Belirli mesaj sayılarında rütbe de artıyor. Google'da dh rütbe sistemi diye aratırsanız aradığınızı bulabilirsiniz.
FAIL!!!11!!!1!! Konu dışına atılan mesajlar rütbeyi artırmıyor. Donanım, aksesuar vb konulara yazınca rütbe artıyor. Ben bu oyunu bozarım.
konu dışı bölümü dışında diyor göremiyor musun ve ayrıca bazı bölümlerler de artmıyor ama hangileri tam bilmiyorum
EPIC FAIL
Peki Konu dışında ki bütün forumlarda mesaj ile mi çoğalır
quote:
Orijinalden alıntı: suleymanmeli
quote:
Orijinalden alıntı: Reid Rider
quote:
Orijinalden alıntı: .V.
Ben bu oyunu bozarım. Sitede Konu Dışı bölümü dışında mesaj yazdıkça mesaj sayısı artar. Belirli mesaj sayılarında rütbe de artıyor. Google'da dh rütbe sistemi diye aratırsanız aradığınızı bulabilirsiniz.
FAIL!!!11!!!1!! Konu dışına atılan mesajlar rütbeyi artırmıyor. Donanım, aksesuar vb konulara yazınca rütbe artıyor. Ben bu oyunu bozarım.
konu dışı bölümü dışında diyor göremiyor musun ve ayrıca bazı bölümlerler de artmıyor ama hangileri tam bilmiyorum
EPIC FAIL
Harbi EPIC FAIL
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme