muhabbet diyarı falan dio ss almayı unuttum bi daha çıkarsa alıcam 2 konuda çıktı şu anda nedir bu ya
quote:Orijinalden alıntı: StarkDunyaklaşık 8 senedir kimse virüse rastlamadı sen ilk oldun seninle alakalı o :) biri de adult reklam var diyodu
quote:Orijinalden alıntı: StarkDunyaklaşık 8 senedir kimse virüse rastlamadı sen ilk oldun bende aynısına rastladım
quote:Orijinalden alıntı: StarkDunyaklaşık 8 senedir kimse virüse rastlamadı sen ilk oldun antivirüsün avastmı.
quote:Orijinalden alıntı: TIMERIDERantivirüsün avastmı.Alıntıları Göster Evet bi arkadaş bi kulübün imzasındaki resimde virüs var diyordu.
quote:Orijinalden alıntı: TIMERIDERantivirüsün avastmı.Alıntıları Göster benimki avast demin bir konuda biri sözde kaynak vermişti onu tıkladıktan sonra oldu galiba
quote:Orijinalden alıntı: TIMERIDERantivirüsün avastmı.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: TIMERIDER antivirüsün avastmı. evt öle lütfen avast hakkında atıp tutmayn yoksa size söliceğim laflarla ban yemek istemiyorum
quote:Orijinalden alıntı: EmReErDeM 07Evet bi arkadaş bi kulübün imzasındaki resimde virüs var diyordu.Alıntıları Göster Sabahtan beri bir bende var sanıyorum demek başkalarındada varmış... "muhabbetyeri.com" mu ne yönlendirmeye çalıştığı sayfanın adı, arada sayfaları yenilemeye kalkınca geliyor uyarı. Avira Premium kullanıyorum, avira virüs diyorsa virüstür
quote:Orijinalden alıntı: can9bjkquote:Orjinalden alıntı: TIMERIDER antivirüsün avastmı. evt öle lütfen avast hakkında atıp tutmayn yoksa size söliceğim laflarla ban yemek istemiyorum Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: can9bjk quote:Orjinalden alıntı: TIMERIDER antivirüsün avastmı. evt öle lütfen avast hakkında atıp tutmayn yoksa size söliceğim laflarla ban yemek istemiyorum Niye avast'ta mı calısoysun
quote:Orijinalden alıntı: AcreaMquote:Orjinalden alıntı: can9bjk quote:Orjinalden alıntı: TIMERIDER antivirüsün avastmı. evt öle lütfen avast hakkında atıp tutmayn yoksa size söliceğim laflarla ban yemek istemiyorum Niye avast'ta mı calısoysun Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: dotard quote:Orjinalden alıntı: can9bjk quote:Orjinalden alıntı: TIMERIDER antivirüsün avastmı. evt öle lütfen avast hakkında atıp tutmayn yoksa size söliceğim laflarla ban yemek istemiyorum Niye avast'ta mı calısoysun hayır ne alaka şimdi bunlar çok biliolarmış gibi avast kötü avast cart curt diolar yani derdim sanki onlar çok biliomuş gibi
quote:Orijinalden alıntı: AcreaMquote:Orjinalden alıntı: can9bjk quote:Orjinalden alıntı: TIMERIDER antivirüsün avastmı. evt öle lütfen avast hakkında atıp tutmayn yoksa size söliceğim laflarla ban yemek istemiyorum Niye avast'ta mı calısoysun Alıntıları Göster en cuzel antivirüz, kaspersiki
quote:Orijinalden alıntı: AcreaMquote:Orjinalden alıntı: can9bjk quote:Orjinalden alıntı: TIMERIDER antivirüsün avastmı. evt öle lütfen avast hakkında atıp tutmayn yoksa size söliceğim laflarla ban yemek istemiyorum Niye avast'ta mı calısoysun Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: dotard quote:Orjinalden alıntı: can9bjk quote:Orjinalden alıntı: TIMERIDER antivirüsün avastmı. evt öle lütfen avast hakkında atıp tutmayn yoksa size söliceğim laflarla ban yemek istemiyorum Niye avast'ta mı calısoysun bu forumu seviyorum bu arada, ben hiç rastlamadım
quote:Orijinalden alıntı: Guest-2F5323DB8quote:Orjinalden alıntı: dotard quote:Orjinalden alıntı: can9bjk quote:Orjinalden alıntı: TIMERIDER antivirüsün avastmı. evt öle lütfen avast hakkında atıp tutmayn yoksa size söliceğim laflarla ban yemek istemiyorum Niye avast'ta mı calısoysun bu forumu seviyorum bu arada, ben hiç rastlamadımAlıntıları Göster Avast kötü tabi, hatta felaket, gerçek bu...
quote:Orijinalden alıntı: Guest-2F5323DB8quote:Orjinalden alıntı: dotard quote:Orjinalden alıntı: can9bjk quote:Orjinalden alıntı: TIMERIDER antivirüsün avastmı. evt öle lütfen avast hakkında atıp tutmayn yoksa size söliceğim laflarla ban yemek istemiyorum Niye avast'ta mı calısoysun bu forumu seviyorum bu arada, ben hiç rastlamadımAlıntıları Göster O uyarı gelenler, hangi linke tıkladılar?
quote:Orijinalden alıntı: Guest-2F5323DB8quote:Orjinalden alıntı: dotard quote:Orjinalden alıntı: can9bjk quote:Orjinalden alıntı: TIMERIDER antivirüsün avastmı. evt öle lütfen avast hakkında atıp tutmayn yoksa size söliceğim laflarla ban yemek istemiyorum Niye avast'ta mı calısoysun bu forumu seviyorum bu arada, ben hiç rastlamadımAlıntıları Göster Bende hiç anti-virüs yok. Foruma sürekli girerim. Bilgisayarımda bir anormallik var mı? Yok. Windows sapasağlam, ister inanmayın, ister inanmayın. Avira, Avast, zart zurt kullanmayan bir sürü forum üyesi var. Onların bilgisayarlarına bir şey olmuş mu? Hayır. Siz anti-virüs programlarının alakalı alakasız çoğu şeye virüs diyebileceğini bilmiyor musunuz? Bu gözlerinizle gördüğünüz olaydan önce bilgisayarıza forumdan dolayı bir şey oluyor muydu? Olmuyorsa, size zararı dokunmuyorsasorun yok. Tartışma bitmiştir.
quote:Orijinalden alıntı: AlpO uyarı gelenler, hangi linke tıkladılar?Alıntıları Göster avast kötü avast cart curt
quote:Orijinalden alıntı: MonsterHungryavast kötü avast cart curtAlıntıları Göster evet bir reklamdan çıkıyor sanırım dikkat etmedim arada çıkıyor bağlantıyı kes diyorum başka seçecek bişey yok zaten avast kullanıyorum..
quote:Orijinalden alıntı: TIMERIDERantivirüsün avastmı.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: TIMERIDER antivirüsün avastmı.
quote:Orijinalden alıntı: dodi--quote:Orjinalden alıntı: TIMERIDER antivirüsün avastmı. Alıntıları Göster Ben nod otuziki kullanıyorum hiçbirşey yok hemde crackli