Şimdi Ara

DH değişim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bkz.http://forum.donanimhaber.com/m_44949088/tm.htm

Çok fazla mı samimi? Yada seviyesiz , daha doğrusu ölçüsümü kaçmış? En güvendiğim başlıklardan birisi panpa gibi birşey gelecek ise tekrardan DH Hesabımı kapatmayı düşünüyorum.

• Bu panpa furyası nedir?
    Ben kaçırdım o olayı.
    Konu dışında bir şeyler trent olmaya görsün...

Panpa
  • " Bu aralar çokça duyduğumuz panpa kelimesi aslen emo dilinde kanka anlamına geliyor. Kelimenin dönüşüm evrelerini şematik olarak gösterecek olursak:
    » kankardeş
    » kanka
    » qanqa
    » pampa
    Şu sıralar özellikle inci sözlük‘te moda olan bu kelime insanın ağzına bir kere yapıştımı bir daha kurtulmak çok zor. =) Ayrıca panpa kelimesini pampa olarak da kullananlar var. Görürseniz, duyarsanız şaşırmayın…"

İnternette bulabildiğim en aklı başında açıklama ( şayet bu kelime açıklamasında aklı başındalık aranıyorsa! ) yukarda, makale.com dan aldım. Ayrıca bu yılın başlarında bir yazarın kelimeyi türettiği iddiasıda var. Sular durulmaz dalgalanmadan, bizim millette mağara devrine dönmeden ileri gitmeyi akıl edemez! DH sorunu değil tüm bir ulus geriliyor ve ilkelleşiyor, siyasete bakarsanız daha iyi anlarsınız.

• Üye olduğum yıl da Kasayı yan yatır furyası vardı şimdi ise liseli furyası
    Aslında bugün inci furyasına dahil olanlara 1-2 yıl sonra çıkacak bilmem ne furyası garip gelecek ve diyecekler ki bizim zamanımızda donanımhaber daha ciddiydiKısacası değişen bir şey yok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 5 Aralık 2010; 2:14:30 >
  • Konu Dışı alem ya.
  • Önceden güzeldi se sonradan moku çıktı afedersiniz
    karı kız konularından cinsellik şeylerinden saçma salak şeylerden geçilmiyor.
    galiba burdan ayrılıp başka forum kuranlar olmuş bu yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Swamplord

Konu Dışı alem ya.

şuanki konu dışındanmı bahsediyoruz?

çoluk çocuk doluşmuş boş konular açıp duruyolar yada konu dışı hiç değişmedi ben büyüdüm olgunlaştım konu dışını gereksiz görüyorum.

çözüm olarak üye alımını kapatmaları lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

quote:

Orijinalden alıntı: The Swamplord

Konu Dışı alem ya.

şuanki konu dışındanmı bahsediyoruz?

çoluk çocuk doluşmuş boş konular açıp duruyolar yada konu dışı hiç değişmedi ben büyüdüm olgunlaştım konu dışını gereksiz görüyorum.

çözüm olarak üye alımını kapatmaları lazım

bu fikir forumda yayılmaya başladı galiba, gerçi ben de destekliyorum o ayrı konu...
  • bunda,artık her evde bilgisayar olması ve ergenlik çağındaki gençlerin canım ne isterse yaparım havasinda olmasının payı büyük.
    2005 yılından beri takip ediyorum siteyi,ilk bir senem sadece konuları okumakla geçti.çünkü biliyorum yazsam saçmasapan şeyler yazabilirdim.ama sadece takip ediyordum konuları.ve o zaman gerçekten okunacak konular vardı.8saat boyunca konudışında takıldığımi hatırlıyorum.
    ah ah eski günlerdi o günler...
    şimdiyse sadece araba sinema ve kültür bilim takip ediyorum.eski havayı biraz olsun hissedebiliyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

bunda,artık her evde bilgisayar olması ve ergenlik çağındaki gençlerin canım ne isterse yaparım havasinda olmasının payı büyük.
    2005 yılından beri takip ediyorum siteyi,ilk bir senem sadece konuları okumakla geçti.çünkü biliyorum yazsam saçmasapan şeyler yazabilirdim.ama sadece takip ediyordum konuları.ve o zaman gerçekten okunacak konular vardı.8saat boyunca konudışında takıldığımi hatırlıyorum.
    ah ah eski günlerdi o günler...
    şimdiyse sadece araba sinema ve kültür bilim takip ediyorum.eski havayı biraz olsun hissedebiliyorum:)

Aynen katılıyorum, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanlar yüzünden forumda kirlilikler oluyor+ergenlik dönemi sendromu geçirenlerinde bu kirliliğe katkısı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Sabbath

Üye olduğum yıl da Kasayı yan yatır furyası vardı şimdi ise liseli furyası
    Aslında bugün inci furyasına dahil olanlara 1-2 yıl sonra çıkacak bilmem ne furyası garip gelecek ve diyecekler ki bizim zamanımızda donanımhaber daha ciddiydiKısacası değişen bir şey yok bence

kasayı yan yatır iyiydi ama ya
  • Durmadan ''Nasılım? SS'li'' diye konular açmıyorlar mı sinir oluyorum. İlk üye olduğum zamanlarda falan gayet iyiydi Konu Dışı, şimdi iyice cıvıttılar. Ama ara sıra girip gülüyoruz yine de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.