Evet bu smiley öyle kolay bir smiley değil.Bunu yapmak için 6 hafta uğraşıldı
O sıradan bir smiley değil sakın onu diğerleri gibi sıradan bir smiley sanmayın
Evet onun elinde görüldüğü gibi bir belge var.Ama hala o belgede ne olduğu bilinmiyor.Belki şike belgesi belkide birine bir aşk mektubu
O belgeyi gösterirken ağzını açıp dişlerini gösterişi ben Adriana Limada bile göremedim
Hele hele o kolunu oynatışı yokmu bitiriyo beni ve bunun yanında o kaşlarını kırpışı dh nin efsanesi sedat abide bile böyle kaş yok
Ne yazıkki smiley büyültünce 1 dişinin çürük olduğu görülüyor.Yazıklar olsun ona dişçiye götürmeyene
Her zaman elinde bu belgeyle o kullanıcı bu kullanıcı onu koyup duruyor.Veee o bu belgeyi işaret etmekten sıkılmıyor.Ne zaman açıklanacak acaba bu sır ?
Boyu biraz kısa olabilir ama yinede diğer smileylerden daha karizmatik olduğunu düşünüyorum ben
Kafasında saçta olmayabilir ama onu yapanların suçu bu.Yinede onun yakışıklılığını silemez bu ayrıntılar
O sıradan bir smiley değil ve hiçbirzaman sıradan bir smiley olmadı O smileylerin efendisi O bir star O bir dhnin efsanesi O elinde belgeyle o post bu post dolaşan ama hala o belgeyi açıklamayan esrarengiz bir smiley O birrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dealllllllllllllllllllllll.gif
Bunu anlatayım dicektimde gerek yok herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: EinsteinModOn
Bunu anlatayım dicektimde gerek yok herhalde
Banlatmaya niyetlisin heralde kendini onu açıklarsan