Şimdi Ara

DH'deki bu smileyin inceliklerini yazıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Evet bu smiley öyle kolay bir smiley değil.Bunu yapmak için 6 hafta uğraşıldı

O sıradan bir smiley değil sakın onu diğerleri gibi sıradan bir smiley sanmayın

Evet onun elinde görüldüğü gibi bir belge var.Ama hala o belgede ne olduğu bilinmiyor.Belki şike belgesi belkide birine bir aşk mektubu

O belgeyi gösterirken ağzını açıp dişlerini gösterişi ben Adriana Limada bile göremedim

Hele hele o kolunu oynatışı yokmu bitiriyo beni ve bunun yanında o kaşlarını kırpışı dh nin efsanesi sedat abide bile böyle kaş yok

Ne yazıkki smiley büyültünce 1 dişinin çürük olduğu görülüyor.Yazıklar olsun ona dişçiye götürmeyene

Her zaman elinde bu belgeyle o kullanıcı bu kullanıcı onu koyup duruyor.Veee o bu belgeyi işaret etmekten sıkılmıyor.Ne zaman açıklanacak acaba bu sır ?

Boyu biraz kısa olabilir ama yinede diğer smileylerden daha karizmatik olduğunu düşünüyorum ben

Kafasında saçta olmayabilir ama onu yapanların suçu bu.Yinede onun yakışıklılığını silemez bu ayrıntılar

O sıradan bir smiley değil ve hiçbirzaman sıradan bir smiley olmadı
    O smileylerin efendisi
    O bir star
    O bir dhnin efsanesi
    O elinde belgeyle o post bu post dolaşan ama hala o belgeyi açıklamayan esrarengiz bir smiley
    O birrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dealllllllllllllllllllllll.gif

• Bunu anlatayım dicektimde gerek yok herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

Bunu anlatayım dicektimde gerek yok herhalde

Banlatmaya niyetlisin heralde kendini onu açıklarsan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.