Oyunu dün indirip oynayıyım dedim hoşuma gitti zaten öncedende oynamıştım bi ara ama artık koreli sıkıntısı yok iyi olmuş.girer girmez rookie olduğum anda bi digide yakalayınca gazada geldim :D eğer hala oynayan varsa güzel muhabbet olursa wecash alıp devam etmek istiyorum ama oyundaki tek muhabbet trade muhabbeti gibi gelior :D
masters mi? ben oynuom masters
digimon battle oynuorum ama masters ada başlarım ingilizcesi varsa korece olunca yok banlanma yok cashli alışveriş sıkıntısı olmuo
Gosp değilmisin sen Hani benim charı çalmaya çalışıp sonra kssnden şifremi değiştirdiğimde saf gibi kalan ?
Godlike
çalmaya mı çalıştım? hatırlıosam takas yapmıştık knight hesabımla ama sen adındaki hesabı yapamayıp çaldığımı söylemiştin o charda yalan oldu zaten neyse haram eder geçerim çok derdim değil
çalmaya mı çalıştım? hatırlıosam takas yapmıştık knight hesabımla ama sen adındaki hesabı yapamayıp çaldığımı söylemiştin o charda yalan oldu zaten neyse haram eder geçerim çok derdim değil
Haram eder geçerim mi?
Ben varım Antyla da ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme