Şimdi Ara

DH'DEN SOĞUTTUNUZ!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

quote:

Orjinalden alıntı: şampanya

mevluth bu forumun en iyi modlarından bence.herkese elinden geldığınce yardm eder .burda her türden insanla muhatap olmak zorunda kalıyo sınırlerı bozulmuş olabılır o an öyle bı karar almış .yaptığının doğru olup olmadığını tatrtişmam ama o gercekten iyi bı mod

modlar 0 ve 1 lerden oluşmuş kodlar değil sonuçta..hiçbir modu tanımam ama yazı yazdığım 4 farklı forumda moderatörlere bugüne kadar hiç kin gütmedim + mewluth "şahsi fikrim" forumun kullanıcılarla en çok muhattap olan modu olduğu için bu tip şeylere en çok maruz kalan moderatörü

olayın lojik tarafına bakıp mod 10 da mevluth 0 mı yoksa 1 mı oluru tartışmıcaz herhalde.

kullanıcılarla en cok ilgilenen mod mevluthtür tepkı görmesıde bu yüzdendır. yaptığı sayısız yardım vardır arada bı kac tane hatası (! ) olabılır.olmazsa normal olmaz zaten

• quote:

Orjinalden alıntı: NarkotiC_

quote:

Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

quote:

mevluth bu forumun en iyi modlarından bence.herkese elinden geldığınce yardm eder .burda her türden insanla muhatap olmak zorunda kalıyo sınırlerı bozulmuş olabılır o an öyle bı karar almış .yaptığının doğru olup olmadığını tatrtişmam ama o gercekten iyi bı mod

modlar 0 ve 1 lerden oluşmuş kodlar değil sonuçta..hiçbir modu tanımam ama yazı yazdığım 4 farklı forumda moderatörlere bugüne kadar hiç kin gütmedim + mewluth "şahsi fikrim" forumun kullanıcılarla en çok muhattap olan modu olduğu için bu tip şeylere en çok maruz kalan moderatörü

nerde biliyosun en çok onun ilgilendiğini.. Çağrı arkadaşımızla msn'den görüştüm gayet normal bi konuşma yaptık.. Hatta ben biraz sinirli olmama rağmen... Kendisi alttan aldı bende...

en çok onun ilgilendiğinden ziyade en çok onun muhattap olduğunu söylemek istedim, daha önce çok gördüm birkaç satır açıklama ile kitlenen topikler ya da özel mesajla uyarma gereği duyulmadan (duruma göre değişir bu) verilen kararlar. mewluth forum kullanıcısı ile daha bir içli dışlı bence, onu ifade etmeye çalıştım

• İsyan çıktı galiba..
  • ya adama ne yaptiniz msn'de gorunmuyor. engelleme yapiyor diyor diyerek iftira da atiyorsunuz bakiyorum.

mewluth,

yOu ArE nOt AlOnE

• olayı bilmediğim için yorum yapamayacağım ikiside çok iyi ler....

umarım sorun düzelir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aguney

Forumla ilgileniyo vs. buna bir şey dediğimiz yok.
    Ancak çok keyfi davranıyor.Sanki mewluth forum için var değil de, forum mewluth için var..
    Bir örnek veriyim, en son ceza aldığımda ben bir hafta boyunca cezamı öğrenemedim..Mewluth efendi ne zaman isterse o zaman açarmış hesabımı.Binlerce üyesi olan forumda bu işler bir kişinin keyfine göre düzenlenmemeli, kurallar olmalı...

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aguney

Forumla ilgileniyo vs. buna bir şey dediğimiz yok.
    Ancak çok keyfi davranıyor.Sanki mewluth forum için var değil de, forum mewluth için var..
    Bir örnek veriyim, en son ceza aldığımda ben bir hafta boyunca cezamı öğrenemedim..Mewluth efendi ne zaman isterse o zaman açarmış hesabımı.Binlerce üyesi olan forumda bu işler bir kişinin keyfine göre düzenlenmemeli, kurallar olmalı...

son cümlende kurallar olmalı demışsın bu forumun zaten kuralları var.hem sankı kurallara cok uyuyosunda burda bıde kural olsa dıye yazıyosun.kurallara cok uyduğundan mı süreklı ceza alıyosun heyy allam ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahraaa2002

ya adama ne yaptiniz msn'de gorunmuyor. engelleme yapiyor diyor diyerek iftira da atiyorsunuz bakiyorum.

mewluth,

yOu ArE nOt AlOnE

savaşmıyoruz ama şu durumda sen daha alone'sin..
  • Niye alone olsunkı..biz bişi yazmıoz die şimdi mevlüt yanlızmı kalmış oldu..enteresan
  • mewluth hoca iyidir...

damarına basmadığınız sürece
  • belli iyi arkadaşısınız fakat yukarda okuduğunuz yorumları yazanların hepsini tanımıyorum.. tanıdıklarımın arasında da çok samimi olduğu 1-2 kişi var.. herneyse... genel kanı mewluth'un iyi bi mod olmadığı.. fakat tabii ki heryerde olduğu gibi burda da iyi olduğunu söyleyenler olacak.. ama genel kanı belli...
  • hala gelmemiş yaw
  • bencede mewluth iyi bi mod..
    @NarkotiC_
    senin ceza alma sebebin werdigin mp3 linki yüsünden sanırım..
  • o genel kanıdan ziyade senin kanın yaw

2 3 kişi iyi dedi 2 3 kişi kötü dedi..mevlüt hoca kötü oldu..matematık ve ortalama süper hakkaten
  • mewluth un dh ye katkısı cok fazla ama bazı konularda herkez aynı seyı soyluyor mewluth bır mod gıbı saygılı konusamıyor herzaman 2 2.5 ay oncede bır olay olmustu mewluth cok agır konusmustu koseye sıkısmıstı gun affetmıstı mewluth un bu konularda daha dıkkatlı olması gerekıyo burdada yanlısı var ama mewluth unda dh ye katkısı buyuk bunuda unutmamak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

o genel kanıdan ziyade senin kanın yaw

2 3 kişi iyi dedi 2 3 kişi kötü dedi..mevlüt hoca kötü oldu..matematık ve ortalama süper hakkaten

sayı saymayı biliyosan topicin en üstünden say bakalım kaç olumlu kaç olumsuz yorum var...
  • benımkını olumsuz sayma
  • quote:

belli iyi arkadaşısınız fakat yukarda okuduğunuz yorumları yazanların hepsini tanımıyorum.. tanıdıklarımın arasında da çok samimi olduğu 1-2 kişi var.. herneyse... genel kanı mewluth'un iyi bi mod olmadığı.. fakat tabii ki heryerde olduğu gibi burda da iyi olduğunu söyleyenler olacak.. ama genel kanı belli...

genel kanı senın vardığın kanı değil.anlıyorum sınırlısın haksızlığa uğradığını söylüyosun hakkınıda savunuyosun bu cok güzel ama gıdış yolun yanlış
  • quote:

quote:

belli iyi arkadaşısınız fakat yukarda okuduğunuz yorumları yazanların hepsini tanımıyorum.. tanıdıklarımın arasında da çok samimi olduğu 1-2 kişi var.. herneyse... genel kanı mewluth'un iyi bi mod olmadığı.. fakat tabii ki heryerde olduğu gibi burda da iyi olduğunu söyleyenler olacak.. ama genel kanı belli...

genel kanı senın vardığın kanı değil.anlıyorum sınırlısın haksızlığa uğradığını söylüyosun hakkınıda savunuyosun bu cok güzel ama gıdış yolun yanlış

ne yapmam lazım zaten banlıyım fake nick'le küfür mü etseydim...

• şampanya gerekli cvbı vermiş gercetende

Bu arada saymayı biliom..eşit şu anlık
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.