valla mewluth arkadaş iyi biri ya.yani bana öyle geliyo.bi yamuğunu görmedim yane.
narkotic mesajı okudum kim haklı yorum yapmıcam ama mewluth son zamanlarda kullanıcılarla çoık kavga etmeye başladı böle mod olmaz herkes şikayetçi gun falan görürse bu işleri mewluth için iyi olmaz sadece bu konuy demiyorum nereye baksam mewluth bana söyle yaptı vs...
quote:
Orjinalden alıntı: PlayMakers
pegasus nbr lem hıc slm yok
yeter lan bilerek mi yapıyonuz??
Yorum: yapılan iş doğru olmamakla birlikte. Mewkuth takdir ettiğim olgun biridir. Uygun davranıldığında asla olgunluğundan fire vermemiştir.
quote:
Orjinalden alıntı: nakka
Yorum: yapılan iş doğru olmamakla birlikte. Mewkuth takdir ettiğim olgun biridir. Uygun davranıldığında asla olgunluğundan fire vermemiştir.
olgunluğu üstteki pm'de görülüyor...
quote:
Orjinalden alıntı: NarkotiC_
quote:
hw bılerek yapıyorum doru konus sen boyle konustugunca kımse sana zaten ıtıbar gostermez
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: NarkotiC_
quote:
hw bılerek yapıyorum doru konus sen boyle konustugunca kımse sana zaten ıtıbar gostermez
arkadaşım konunun başlığı DH'DEN SOĞUTTUNUZ!!!
yazdığın mesaj:
quote:
Orjinalden alıntı: deniss_s
narkotic mesajı okudum kim haklı yorum yapmıcam ama mewluth son zamanlarda kullanıcılarla çoık kavga etmeye başladı böle mod olmaz herkes şikayetçi gun falan görürse bu işleri mewluth için iyi olmaz sadece bu konuy demiyorum nereye baksam mewluth bana söyle yaptı vs...
yorum yapmamış halın buysa yorumun ne olur acaba
Olayı bilmeyenlerhttp://forum.donanimhaber.com/m_3414710/tm.htm linkinden bakabilirler. Şahsen hiç de alaycı bir ifade gibi gelmedi. "İlaçlı Forumlar" diye topic açıp wares sitelerin linkini vermişsiniz ve post sayınıza baktığımızda forumda oldukça zaman geçirmiş bir üye olduğunuz anlaşılıyor. (kayıt tarihinizden bahsetmiyorum, online kalmanızdan bahsediyorum) Ve bu topic'i açarken yaptığınız işin yasak olduğunu bilmediğinize kesinlikle inanmıyorum.
Mewluth'de size
quote:
Binbaşı olmuşsunuz ama hala nelerin yasak, nelerin değil olduğunu kavrayamamışsınız.
1 hafta uzak kalırsanız forumdan belki (umarım) kavrarsınız.
demiş.
Eğer diyorsanız ki; "Ben wares linklerin verilmesinin yasak olduğunu biliyordum. Yani nelerin yasak olduğunu kavradım, ama kasten kurallara uymadım" O zaman kavrayamamışsınız sözünden dolayı yönetim adına sizden özür dilemeye hazırım.
Ayrıca lütfen fake nick kullanmaya devam etmeyin. Bu nick de kilitlenip cezanız uzadığı zaman yine biz haksız oluruz. Halbuki fake nick'İn yasak olduğunu biliyorsunuz.
hıımmm demek olay bu...
walla ne diyeyim olayda sen suçlusun narco...
ama mewluth biraz sert yazılar yazıyor hakkaten... ama onun dışında mewluth iyidir..
batuhan da bir hata yapmış, bir daha yapmaz o da çok iyidir..
konu kapanmalı artık, büyütmeyin fazla....
quote:
Orjinalden alıntı: vozer
Olayı bilmeyenlerhttp://forum.donanimhaber.com/m_3414710/tm.htm linkinden bakabilirler. Şahsen hiç de alaycı bir ifade gibi gelmedi. "İlaçlı Forumlar" diye topic açıp wares sitelerin linkini vermişsiniz ve post sayınıza baktığımızda forumda oldukça zaman geçirmiş bir üye olduğunuz anlaşılıyor. (kayıt tarihinizden bahsetmiyorum, online kalmanızdan bahsediyorum) Ve bu topic'i açarken yaptığınız işin yasak olduğunu bilmediğinize kesinlikle inanmıyorum.
Mewluth'de size
quote:
Binbaşı olmuşsunuz ama hala nelerin yasak, nelerin değil olduğunu kavrayamamışsınız.
1 hafta uzak kalırsanız forumdan belki (umarım) kavrarsınız.
demiş.
Eğer diyorsanız ki; "Ben wares linklerin verilmesinin yasak olduğunu biliyordum. Yani nelerin yasak olduğunu kavradım, ama kasten kurallara uymadım" O zaman kavrayamamışsınız sözünden dolayı yönetim adına sizden özür dilemeye hazırım.
Ayrıca lütfen fake nick kullanmaya devam etmeyin. Bu nick de kilitlenip cezanız uzadığı zaman yine biz haksız oluruz. Halbuki fake nick'İn yasak olduğunu biliyorsunuz.
Özür dilerim bu mesaj bu nickle son mesajdır...
Bakın ilaçlı forumlar kısmını ben daha önceden sanırım ulwi arkadaşımızın açtığı ilaçlı programlardan hatırlıyorum.. o zamanlarda hiçbir sorun yaşanmamıştı.. bende ona istinaden yazdım.. neyse sonuç olarak da ban aldım. ben cezamdan şikayetçi değilim. bi yanlış yaptık cezasını çekeceğiz.. ama bana göre mewluth'ün mesajı (BANA GÖRE) çok alaycı.. Aslında alaycılık da doğru bi tabir değil bi kendini üstten görme durumu sezinlettirdi bana.. Bende bu mesajı şikayet etme ihtiyacı duydum. nitekim şikayet ettim.. vede şikayet sonucunda gelen cevap aynen yukarda gördüğünüz gibi.. çok şaşırdım ve afalladım.. çok sinirlendim.. Konu benim açımdan bu mesajla kapanmıştır.. bundan sonraki yorumlarla ilgilenmeyeceğim.. İyi günler..
deniss_s yani __set___ ceza süren 1 hafta daha uzadı haberin olsun. Cezalı oldugun halde fake nick ile forumda dolaşmaya devam ediyorsun. Narkotic seninde cezan 1 hafta uzadı. Mod arkadaşımızla bir tartışman olabilir ancak bunu cezalı oldugun halde fake nick ile forumda tartışmak istemen yanlış. Bu olayları kimsenin duymasını istemediğimden değil sonuc olarak bu konuyu ceza süren bittiğinde de gündeme getirebilirdin yada bana mail yolu ile şikayetini iletebilirdin.
mewluth arkadaşımızın üslübu sert veya yumuşak olabilir.Onun yapmak istediği tek şeyin forumun düzeninin bozulmasını önlemek olduğundan hiçbir kuşkum yok. Eğer mod arkadaşlarla ilgili bir şikayetiniz var ise lütfen forumda konu açmak yerine e-mail ile bana ulaşın. Sizden isteğim sadece bu.
Be®k
siz bena olanları görseniz şaşı bakarsınız isterseniz msn ye gelin anlatıyım
msn deyim berk neler olmuş bana anlat lütfen hem belki başka birşeyler de konuşmak istersin. Mesajını silmene gerek yoktu ben öyle yada böyle görüyorum mesajını.
Son diyeceğim lütfen sakin olalım ve forum kurallarına genel olarak ve bölümlerde belirtildiği şekilde uyalım lütfen.
mewluth hocam hiç bir şeye düşünmeden karşılık vermemiş, uygunsuz hiç bir hareket yapmamıştır. bu forum kazandığı en iyi yöneticilerden biri
---- sen kimsin daha 2 gündür msj yazıosun diyen olursa ben 1 yıl önce msj yazmayı bırakmıştım bu topice cvp yazan en eski üyelerdenim benden önce olmuş üye sayısı en fazla 3tür. onlar da mevluth hocamı gerektiği gibi savunmış bknz. sahraaa
quote:
Orjinalden alıntı: showtime_0
mewluth hocam hiç bir şeye düşünmeden karşılık vermemiş, uygunsuz hiç bir hareket yapmamıştır. bu forum kazandığı en iyi yöneticilerden biri
---- sen kimsin daha 2 gündür msj yazıosun diyen olursa ben 1 yıl önce msj yazmayı bırakmıştım bu topice cvp yazan en eski üyelerdenim benden önce olmuş üye sayısı en fazla 3tür. onlar da mevluth hocamı gerektiği gibi savunmış bknz. sahraaa
+ 1
mewluth uygunsuz birşey yazmamış aksine gereken cevabı vermiş sana ama sen hala akıllanmamışsın
Size valla bu bu modlar fazla. Bunlardan evvel ki modlar gibi modlar lazım size. Höt dedin mi yıldızlarını söküp eline verecek. Zöt dedin mi 2 ay banlayacak.
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
Size valla bu bu modlar fazla. Bunlardan evvel ki modlar gibi modlar lazım size. Höt dedin mi yıldızlarını söküp eline verecek. Zöt dedin mi 2 ay banlayacak.
abi yere yatırdın beni yaw gülmekten =)
mewluth hoca iyidir arkadaşlar laf ettirmem siz ona saygısızlık yapmadıgınız sürece asla hakaret etmez.
quote:
Magic geldi aklıma birden nedense
quote:
Orjinalden alıntı: baldaSSare
quote: