Şimdi Ara

Dh Dijital Çizim Grubu ( Güncel Bir Gruptur ) [ 5 üye ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar , Çizim yapmayı seviyorsanız , renkler ve kalemler ile aranız iyiyse hoşgeldiniz . Bu grubun amacı dijital çizim yapanların bir arada toplanması ve paylasım yapabilmesi içindir .

Dijital çizim yani bilgisayardaki programlar ile yapılan çizimler . ( Autodesk Sketchbook , Adobe Photoshop , Adobe illustrator ve benzeri gibi uygulamalar )

Dijital çizim ile ugraşıyorsanız ; buyrun katılın :)

Rahatca paylasımlarınızı yapabilir . Eleştiri ve yardım alabilirsiniz .

Üyeler :

- RiQus

- LttleHedgehog

- puncover

- Magoalene

- mert05

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riqus -- 25 Ocak 2016; 19:28:56 >

• Ooo güzel konu da ölü bu forum yav. Dijital çizimlerim var da şimdi buraya olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpesifikBrush -- 30 Ocak 2016; 11:51:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Ooo güzel konu da ölü bu forum yav. Dijital çizimlerim var da NSFW şimdi buraya olmaz.

Konu disi gibi bir yere acsaydim ; emin olun gelen olurdu ama bu kez de konu kapatilirdi .

burada gercekten sanat ile ugrasan kisiler gelsin ; az olsun kaliteli olsun .

:)

isterseniz uyelerin ismine kaydedebilirim sizi !

• Riqus kullanıcısına yanıt
    Olur tabii :) çizim yaptığımda paylaşırım. Bu aralar derslerden dolayı dijitali bıraktım gerçi, fakat arada açıyorum bilgisayarı tabletle çiziyorum.

• Upload denemesi, hızlı bir sketch
     Dh Dijital Çizim Grubu ( Güncel Bir Gruptur  ) [ 5 üye ]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Upload denemesi, hızlı bir sketch

Gayet guzel ve anlasilir bir dijital çizim.

Bunu bizimle paylastiginiz icin size tesekkur ediyoruz :)

Not : yapilan cizimlerin kalitesi önemli degildir .

saygilarla

• Buyrun Benim AutoDesk SketchBook'da Tasarladığım bir kılıç .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu ikimiz mi devam ettireceğiz ne 😂

Karakter tasarimlarim ve bitmemis sketchlerim

Dh Dijital Çizim Grubu ( Güncel Bir Gruptur  ) [ 5 üye ] Dh Dijital Çizim Grubu ( Güncel Bir Gruptur  ) [ 5 üye ] Dh Dijital Çizim Grubu ( Güncel Bir Gruptur  ) [ 5 üye ]

• Bana 300 tl seviyesinde grafik tablet önerebilir misiniz? Yeni basliyorum bu ise

• Arkadaşlar kullandığınız tabletler ve programlardan da bahsetseydiniz biraz. Geçen seneydi galiba, internetten bir grafik tablet aldım. Kalemi hiç hassas değildi, bastıra bastıra tabletin üzeri bile kazındı, acayip sinir olmuştum, aldığım gün kaldırdım dolaba, bir daha da kutusundan çıkarmadım. Lapazz Apollo muydu neydi, öyle bir marka olması lazım.
  • @Cisco Ramonhttp://m.n11.com/wacom-intuos-pentouch-small-cth-480s-s-hemen-teslim-P21779790 382 lira ve dokunmatik ozelligi de var. 300 liraya dokunmatik olmayani bulunabiliyor fakat dokunmatik gercekten gerekli bence zoom in out yaparken. Ben bunun medium modelini almistim 650 lira civari fiyata 2 sene oldu hala canavar gibi, soyulma falan yok hic.

@Darkness Tablet olarak sadece ama sadece Wacom oneririm. Digerleri hikaye. Evet bazi modellerin fiyati biraz tuzlu fakat bir kere alip 4-5 yil kullanilabilecek bir kalitede. Ustte belirttigim gibi 2 senedir Wacom Intuos Pen and Touch Medium kullaniyorum hic soyulma cizik falan yok. Tavsiye ederim. Ayrica Wacom tabletlerin driver sorunu neredeyse hic olmuyor. Windows 10 cikar cikmaz indirmistim, hicbir sorun cikarmadi kullanirken. Wacom candir.

Edit: Program olarak Photoshop CS6 ve CC kullandim baya. Autodesk Sketchbook kullanmaya calismistim ama alisamadim. Cizimimi gelistirdikce daha yuksek cozunurluklu tuvaller kullanmaya basladim, ama bilgisayarim kasmaya baslamisti. O yuzden Paint Tool SAI adli 5mb'lik programa gectim. Performans olarak benim dusuk ozellikli bilgisayarimda PS'den kat kat iyi. Ayrica cok kullanisli boyama renk karistirma araclari var. Fiyati 130 lira, farkli yollardan da sorunsuzca edinebilirsiniz zaten ama onermiyorum. 5mb olduguna bakmayin gercekten hizli bir program. Windows'ta Paint yerine bu program olsa super olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpesifikBrush -- 23 Ekim 2015; 20:16:24 >

• quote:

Bos gecmiyim, bugun cizdigim dijital karakalem karakter tasarimim

Yine döktürmüşsünüz :D

• :)

• quote:

Orijinalden alıntı: puncover

:)

Listeye ekleyelim mi sizide hocam ?

• olur, ekleneyim :)
  • quote:

Upload denemesi, hızlı bir sketch

.

hocam istediginiz kilici cizmeye calistim . Bugünlerde baya yogunum bu yuzden begenmediyseniz hakli olabilirsiniz :/ kabzasini cok abartili yapmadim ama.cokda sade istemedim . Kilic bolumu uzun ve duz . Fikir olarak sadece incelik kattim celil kismima . Istediginiz spiraller desenler kilicin ustumfe bulunmakta .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riqus -- 15 Kasım 2015; 21:14:45 >

• Riqus kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler :) kabzadaki o bicak gibi kisim olmamis sadece, tutuşu bozar, onun disinda cok iyi. Musait oldugum zaman karakterin elinde cizmeye calisicam.

• Aaron Blaise'in buyuk kediler video kursu Black Friday indirimine girmis hemen aldim. Hizli bir sketch, 15-20dk.

• quote:

Aaron Blaise'in buyuk kediler video kursu Black Friday indirimine girmis hemen aldim. Hizli bir sketch, 15-20dk.

Guzelll :D

• Çok hoş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.