Şimdi Ara

..:: 1 NCİ DH OTOMOBİL SANAL MODİFİYE YARIŞMASI ::..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ...:: 1 NCİ DH OTOMOBİL SANAL MODİFİYE YARIŞMASI ::...

Bütün gelişmeleri bu mesajdan takip edebilirsiniz. Katılımcılar seçimler vs herşey için bu bölüm güncellenecektir. Güncelleme: 09 HAZİRAN 2007 11:12

Yarışma günü, saati ve bitişi:
    Cuma günü saat 21:00 e kadar araç seçimini 1 2 3 şeklinde araç seçerek katılmak istediğini bildirirse bende listeyi devamlı güncellerim.

Not: Modifiye için seçilecek araç oylamasını sadece Yarışmaya katılan arkadaşlarımızın oyları ile belirlenecektir/seçilecektir. En çok oy alınan 1 aracı herkes modlayacak.

Seçim yapılıp modlanacak araç belli olduktan sonra Cuma gecesi başlayan yarışma Cumartesi gecesi yani 09.06.2007 / 23:00 ' te son bulacak.

Modlanan araçlar yarışmaya sunularak diğer değerli user arkadaşlar tarafından oylama yapılıp sonucunda seçilip 1 nci olacaktır..

Katılmak isteyen değerli arkadaşlarımız aşağıda örneği verildiği şekilde mesaj atabilirler.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Örnek:

Katılmak isterim,
    Seçimim 1 numaralı araç

Bu arada W Tuning Clup Ailesi 'ne katılmak isteyen arkadaşlarımızın PM den mesajlarını bekliyoruz.

3 adet orinal resim atıyorum sağ clik ten kayıt edebilirsiniz.

Mod yarışması için tasarlanacak araç seçimi

1)

2)

3)

Evet arkadaşlar hangisi seçelim :) ?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

...:: DH OTOMOBİL SANAL MODİFİYE YARIŞMASI KATILIM LİSTESİ ::...

Güncelleme: 09 HAZİRAN 2007 11:12

1. alkandemirlek | Araç No: 1
    2. Gülşen-Ergin | Araç No: 1
    3. SnickersS | Araç No: 2
    4. ModM | Araç No: 1
    5. formulacı_1992 | Araç No: 1
    6. ruge | Araç No: 2
    7. Bubbly | Araç No: 1
    8. Method Man | Araç No: 1
    9. hatred | Araç No: 2
    10. mofo | Araç No: 1
    11. atiyba | Araç No: 1
    12. rb.atasoy | Araç No:2
    13. nurayturan3 | Araç No: 1
    14. hayatboyurap | Araç No: 2

(1) NUMARALI ARAÇ OY SAYISI: 9

(2) NUMARALI ARAÇ OY SAYISI: 5

(3) NUMARALI ARAÇ OY SAYISI: 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 9 Haziran 2007; 11:10:32 >

• İlk mesaj benden :p

Katılmak isterim,
    Seçimim 1 numaralı araç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gülşen-Ergin

Katılmak isterim,
    Seçimim 1 numaralı araç :) sevgiler..

• quote:

Orjinalden alıntı: SnickersS

Katilayim 2 ci numarali arac
  • quote:

Orjinalden alıntı: ModM

ben de varım. tabii ki 1 numaralı araç ama yetiştiririz inş
  • Arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun :) umarım güzel adil bir yarışma olur. Gerçi adil olmaması mümkün değil biz hariç diğer kullanıcı arkadaşlar OY vericekler dediğim gibi umarım güzel çekişmeli ve adilce bir yarışma olur. Keşke bende biraz anlasam da bende katılsam :P şaka şaka hiç iç çekmiyorum. Hadi bakalım heyecanla aracın seçileceği ve yarışmanın başladığı Cuma gecesi 23:00 ü bekliyoruz :) herkeze sonsuz başarılar iyi olan kazansın...
  • bende katılmak isterim araç no:1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH 2. el pazarı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • w tunung club kurumsallaşıyo demek ki ya fikir kiminse tebrik ederimbende yetişeceğini pek sanmasamda 2 numaralı resimle katılmak isterim.sınavlarım bitti çok şükür ama fotoşu indirip çalıştıramadım bi türlü.kotayı bitirdim 3 kez indirdim farklı yerlerden üçüde çalışmadı
  • Bende katılmak ısterım Seçimim 1 Numaralı Araç. ben yetişicem cuma gecesine :) dıger arkadaşlara basarılar dılemıyorum bırıncı olmak tek hedefım :) hauehauea :P hodri meydan hehehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bubbly -- 7 Haziran 2007; 12:20:54 >
  • 1.no lu aracı modlamayı istiyorum teşekkürler

ayrıca klübe de katılmam uygunsa katılmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Durden -- 7 Haziran 2007; 13:35:04 >
  • ben girmek istiyorum. 2. araçla yetiştirebileceğimi sanmıyorum ama umarım sorun çıkmaz..
  • Evet arkadaşlar katılmak isteyenleri ekledim sık sık listeyi ve oylamayı güncelliyorum.
    Cuma günü 11:00 yani 23:00 e kadar hangi araç en çok oyu alırsa o aracı herkez modlıcaktır.
    Herkeze şimdiden başarılar dilerim.

Bu arada ayrıntılara fazla takılmadım. Mesela nerde nasıl yayınlanacak ne olacak ne bitecek şeklinde ayrıntılar kendi kendine gelişecektir. Fakat şunu bilmenizi isterim her şeyi bu topiğin başında bıraktığım yarışma bilgileri katılım listesi oylama vs. oradan takip edebilirsiniz her zaman güncelliyorum.

Ayrıca sormak istediğiniz her şeyi PM den paylaşabilirsiniz.
  • bende varım arkadaşlar 1,2 veya 3 farketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofo -- 7 Haziran 2007; 15:02:12 >
  • Ben de katılmak isterim ama öyle çok abartılı işler çıkartamam daha sade olur benim yaptıklarım sonra rezil olmayalım Tabi bir de finaller,bütünlemeler derken fazla vakit ayıramayabilirim..1 nolu araçta değişiklikler yapmak isterim
  • Bende katılmak isterim ancak çok bişey beklemeyin

Seçimim 2. araç
  • Herkeze başarılar :)

Benide eklermisiniz inşallah yetişirsem ufak bir şeyler yapmaya çalışıcam

seçimim 1 numaralı araç
  • beni de eklermisin dostum seçimim 2. araba, benden de çok bişey beklemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatboyurap -- 8 Haziran 2007; 9:36:30 >
  • hadi bakalım hayırlısı 1 numaralı araç açık ara önde gidiyor. bu gidişle onu modlaycağız galiba
  • tek araba olsa daha iyi olmaz mıydı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ModM

hadi bakalım hayırlısı 1 numaralı araç açık ara önde gidiyor. bu gidişle onu modlaycağız galiba

Modm kardeş sen mi yanlış anladın yoksa ben mi? biz burda 1numara,2 numara diye belirtirken hangi arabanın modlanmasını istediğimizi onaylamıyoruz kim hangi arabayı modlayacak onu belirtiyor olması laızm..yanlışım varsa düzeltin?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.