Şimdi Ara

..:: 1 NCİ DH OTOMOBİL SANAL MODİFİYE YARIŞMASI ::.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son bir şey daha eklemek istiyorum

Bu gece 23:00 e kadar modları bitirip teslim etmeniz için ister mailime isterseniz de yaptığınız modili aracı imageshack.us e yükleyip bana PM den LINK ini atabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seat ibiza 93

kırmızı opel süper olmuş1numara

Allah rızası için en ne dediğini biliyor musun! güzel olan ne bildiğin prijinal arabaa süper olmuş diyorsun. post kasılacak yer değil burası.

sanal mod yarışmasına katıldım ama fazla vaktim yok olduğu kadar yapabildiğim kadar birşeyler çıkarmaya çalışacağım artık. önemli olan katılmak
  • hatred bende kaç gündür anlatmaya çalışıyorum ne yin ne olduğunu ama arkadaşlar ısrar ediyor anlamamakta :) 50 kere açıklama yaptım ıh ıh olmadı adam orjinal opel' e harika olmuş diyorsa benim artık söyliyeceğim bir şey yok :).

Neyse 23:00 e az kaldı şu ana kadar sadece 1 kişi modunu gönderdi. imageshack.us e kayıt etmiş PM den LINK ini gönderdi saolsun. snikeres mı ne tam hatırlamadım, onun haricinde kimse göndermedi benim mod da bitti. Bakalım kimler yetişecek.

DUYURU: Modunu bitiren arkadaşlar PM den LINK yada mailime resimlerini gönderebilirler. Gönderim için son saat 23:00' tür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 9 Haziran 2007; 15:43:48 >
  • lan arkadaş ne biçim bi resim bu yaw ne yapsamda olmuyo.yardırarak abartacam artık başka yolu kalmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruge

lan arkadaş ne biçim bi resim bu yaw ne yapsamda olmuyo.yardırarak abartacam artık başka yolu kalmadı

evet dışardan parça alıp yapmak çok zor bu resim için ışıktan dolayı ben üzerinden oynarak yaptım.
  • Ben tasarımı yaptım pm attım alkandemirlek hocama.

Herkese başarılar.İyi olan kazansın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mofo

quote:

Orjinalden alıntı: ruge

lan arkadaş ne biçim bi resim bu yaw ne yapsamda olmuyo.yardırarak abartacam artık başka yolu kalmadı

evet dışardan parça alıp yapmak çok zor bu resim için ışıktan dolayı ben üzerinden oynarak yaptım.

demek ki herkes öyle yapacak anlaşılan ççünkü ben de aynen üzerinde oynamalar yaptım hakkatten zor araç bi de kırmızı da bayaaa bi gözünü alıyor insanın ya gözlerimi bozacam iyice valla ha :)

• Şu ana kadar modlarını bitirip yollayan değerli arkadaşlarım;

Ellerine, Kollarınıza, İnancınıza, Saygınıza, ciddiyetinize ve emeklerinize teşekkür etmek isterim.
    Evet bir kaç arkadaş modlarını yolladı SnickersS, mofo, rb.atasoy . KONU DIŞI bölümünde akşama 23:00 e kadar gönderilen araçları oylamaya sunucam.

Bu arada yönetimden bir istekte/rica da bulundum. KONU DIŞI bölümünde açacağım oylama anketini otomobilim ve iç dış tuning bölümüne taşımaları için bakalım cevap ne gelecek. Olursa daha anlamlı olur. beklemedeyiz.

Bu arada benim mod da bitti Herkeze tekrar başarılar iyi olan kazansın.

şu an için 4 kişiyiz.

alkandemirlek
    SnickersS
    mofo
    rb.atasoy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 9 Haziran 2007; 16:55:31 >
  • Oylamayı otomobil bölümü konu dışında mı açacaksınız yoksa forum genel konu dışında mı?
  • alkan anket otomobil bölümünde değilde konu dışında olsa daha iyi olur bence. çünkü orayı ziyaret edenler sayısı buraya göre çok çok çok fazla daha çok oy kullanılır orada daha net olur sonuçlar.
  • hatred çok haklısın dostum bende aslında öyle düşünüyorum
    ve çok güzel bir fikrim var supremum arkadaşımızda benim gibi düşünürse şöyle yapalım.

Bu anketi gerçekten te KONU DIŞI bölümünde yaratıyım ve OTOMOBİL, OTOMOBİLİM ve İÇ DIŞ TUNİNG bölümüne de sadece anket topiği açarak bu topiğin altında da

ARKADAŞLAR OYLAMAYA AŞAĞIDAKİ LINK E TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ. diye mesaj bırakarak KONU DIŞI nda açtığım anketin LINK ini buraya mesaj olarak bırakıyım her yerden giriş olur. Tabi supremum ne düşünür bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 9 Haziran 2007; 18:50:54 >
  • eft öyle daha iyi olur ayrıca imzalarımızada ekleyelim linki böylece çok daha fazla kişiye ulaşmış oluruz
  • alkandemirlek dostum çalışmamı PM ile yolladım

Pek iddialı değilim kendi çapımda birşeyler yaptım,herkesin şimdiden ellerine sağlık,iyi olan kazansın
  • atiyba olsun emek verdin mi? verdin ben göreceğimi gördüm ellerine sağlık dostum

hatred imza olayı biraz sakat olur hacı şimdilik bu yarışma böyle devam etsin yada yönetime bi sorayım kabul ederlerse söylerim hemen
  • alkan gönderdim çalışmamı...arabaları ne zaman yayınlayacaksın 23ten sonra mı yoksa yarın sabah 9dan sonra mı?
  • İmzaya oylamanın olduğu konunun linkini koymanızda sakınca yok.
    Satır ve font ile ilgili imza kuralları çiğnenmediği sürece sorun yok.

Tamam o halde oylamayı konu dışında sunalım. Otomobilim bölümünede oylama buradadır linkide budur diye bir konu açarsınız. Otomobil bölümünden katılmak isteyenlerde katılır.

Özellikle tekrar belirtiyorum. Oylama başladığı andaki üye id'sinden itibaren ileriki üye id'lerinden atılan oylar geçersiz sayılacaktır.
    Bunuda konuda belirtelim. Fake ile oy kullanma durumları ve haksızlık olmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

İmzaya oylamanın olduğu konunun linkini koymanızda sakınca yok.
    Satır ve font ile ilgili imza kuralları çiğnenmediği sürece sorun yok.

Tamam o halde oylamayı konu dışında sunalım. Otomobilim bölümünede oylama buradadır linkide budur diye bir konu açarsınız. Otomobil bölümünden katılmak isteyenlerde katılır.

Özellikle tekrar belirtiyorum. Oylama başladığı andaki üye id'sinden itibaren ileriki üye id'lerinden atılan oylar geçersiz sayılacaktır.
    Bunuda konuda belirtelim. Fake ile oy kullanma durumları ve haksızlık olmasın.

linki imzada yayınlayabilmemiz çok güzel id olayıda ince ve yerinde bir düşünce teşekkürler

• Ben dahil, arkadaşlarım adına ilgi ve alakandan dolayı teşekkür ederiz supremum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 9 Haziran 2007; 23:22:37 >
  • Hazırıız
  • 1 NCİ DH OTOMOBİL MODİFİYE YARIŞMASI OYLAMASI BAŞLAMIŞTIR

SAYFA 2 YE BAKIN

AŞAĞIDAKİ LINK' TEN ULAŞABİLİRSİNİZ

http://forum.donanimhaber.com/m_14890223/mpage_1/key_//tm.htm#14890223

İMZA İÇİN LINK:

*center]*size=1]*b]*color=#990000]*link=http://forum.donanimhaber.com/m_14890223/mpage_1/key_//tm.htm#14890223]..:: 1 NCİ DH OTOMOBİL MODİFİYE YARIŞMASI (OYLAMA) SİZİN OYUNUZ KİME? ::..[/link*[/color*[/b*[/size* [/center*

Arkadaşlar yukarıda imza için verdiğin LINK te * yerine [ yada ] şeklinde kapama yaparak aktif hale getirebilirsiniz.

örneğin:
    *size=1] <- burada ki yıldızın yerine bunu -> [
    *b] <- burada ki yıldızın yerine bunu -> [
    *color=#990000] <- burada ki yıldızın yerine bunu -> [
    *link <- burada ki yıldızın yerine bunu -> [

ve en sondakiler için

[/link* <- burada ki yıldızın yerine tam tersi -> ]
    [/color* <- burada ki yıldızın yerine tam tersi -> ]
    [/b* <- burada ki yıldızın yerine tam tersi -> ]
    [/size* <- burada ki yıldızın yerine tam tersi -> ]

kusra bakmayın biraz ayrıntıya girdim bilmeyenler içindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 9 Haziran 2007; 23:29:33 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.