Şimdi Ara

..:: 1 NCİ DH OTOMOBİL SANAL MODİFİYE YARIŞMASI ::.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alkandemirlek

Evet arkadaşlar katılmak isteyenleri ekledim sık sık listeyi ve oylamayı güncelliyorum.
    Cuma günü 11:00 yani 23:00 e kadar hangi araç en çok oyu alırsa o aracı herkez modlıcaktır.
    Herkeze şimdiden başarılar dilerim.

hatred abi ben bu mesaja dayanarak öyle söyledim... yanlışsam düzelt
  • quote:

Orjinalden alıntı: ModM

quote:

Evet arkadaşlar katılmak isteyenleri ekledim sık sık listeyi ve oylamayı güncelliyorum.
    Cuma günü 11:00 yani 23:00 e kadar hangi araç en çok oyu alırsa o aracı herkez modlıcaktır.

yok abi sonuna kadar doğrusun. ben yanlış anlamışım. ne bilim yorumlara baktımda genelde ben şunu modluycan ben bunu modlamak istiyorum falan ondan dolayı yanlış anlamışım kusura bakma kardeş.

• quote:

Orjinalden alıntı: hatred

quote:

quote:

yok abi sonuna kadar doğrusun. ben yanlış anlamışım. ne bilim yorumlara baktımda genelde ben şunu modluycan ben bunu modlamak istiyorum falan ondan dolayı yanlış anlamışım kusura bakma kardeş.

estağfurullah kardeş sorun değil önemli olan anlaşmak

• bu arada ben 3. arabayı daha önce modlamıştım zaten
  • ya bu arada bütün mesajlarda herkeZ yazılmış o en gıcık olduğum şeydir herkeS olacak lütfen düzeltin
  • Ben katılmicam ama oy vermek istiyorum 1 no.ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

ya bu arada bütün mesajlarda herkeZ yazılmış o en gıcık olduğum şeydir herkeS olacak lütfen düzeltin

sonuna kadar katılıyorum hocam
  • :) Ölmeyin emi

Yaw 50 kere aynı şeyi söyledim. Mesajı çok uzun tutup ayrıntıya girdim. Baktım olmadı altlara doğru ayrı mesaj attım. Gene olmadı anlaşılmadı galiba bir mesaj daha bırakıyorum. Yukarıda bıraktığım mesajın içinden sadece 2 satırı tekrar yayınlıyorum.

Not: Herkezin modifiye edeceği aracı herkez seçimini belirterek ve oy vererek belirleyeceği araçtır. En çok oy alınan 1 aracı herkes modlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 8 Haziran 2007; 8:46:33 >
  • Ben modlamayacağım ama 1 numaralı araç daha uygun duruyor.
    Modlamayanların oyuda sayılacaksa oyum 1 numaraya. Onu modlayın.
  • bence 3. araç modlansın çünkü araçın duruş açısı rengi ve üzerinde oynanabilirliği açınsında en uygun o görünüyor fakat ben yarışmaya katılamayacağım gibi görünüyor.
    Şimdiden yarışmacı arkadaşlara başarılar, merakla bekliyorum çalışmaları
  • YARIŞMA HAKKINDA BİLGİ

Arkadaşlar Cuma, yani bu gece 23:00 e kadar oyu en fazla alan aracı seçtikten hemen sonra ertesi günü Cumartesi gecesi 23:00' e kadar modlayarak, isterlerse sabah saatlerinde kısaca Cumartesi sabahı 8:30 dan gece 23:00 e kadar alkan.demirlek@gmail.com adresine kullanıcı nicklerini belirterek modladığı aracı göndermeleri gerekmektedir.

Yarışmaya katılan değerleri arkadaşlarım, hemen bana PM den hangi mail adresinden modlayacığı aracı bana göndericeklerini bildirirlerse çok iyi olur. Onların yerine başka kullanıcı arkadaşlarımızda şaka yada başka bir maksatla aracı değişik şekillerde gönderebilirler onun için mail adreslerini PM den atarlarsa iyi olur.

Cumartesi gecesi 23:00' te son bulacak yarışma akabinde hemen oylamaya sunulacaktır.

Ben araçları aynı pikselde küçültüp yan yana, kullanıcı adlarını yazmadan ve üstlerine sadece 1 2 3 . . diye rakam vererek oylamaya sunacağım.

Bizde dahil olmak üzere diğer kullanıcı arkadaşlarımızda kimin kimin hangi aracı yaptığını bilmeyecek. Bu düşüncemizin amacı adil bir oylama olması içindir. Zaten herkez modladığı aracı bileceği için hiç bir sorun çıkmayacaktır.

Oylama şekli beyenilen araç için sadece üstündeki rakamı mesaj bırakarak yapacaktır.

Örnek:

Oyum 1 numaralı araçtır

şeklinde mesaj bırakarak ve isterlerse yorum da yapabilecektirler.

Sorunlar ve ayrıntılı bilgi için PM den mesaj atabilirsiniz.

Umarım anlatabilmişimdir :) sevgiler saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 8 Haziran 2007; 15:02:10 >

• yavaştan 1 numaraya hazırlansak mı acaba?tüh ya önde gidiyo bende ikinci için fikirler türetip oturuyodum.
  • quote:

quote:

ya bu arada bütün mesajlarda herkeZ yazılmış o en gıcık olduğum şeydir herkeS olacak lütfen düzeltin

sonuna kadar katılıyorum hocam

Türkçemize sahip çıkalım teşekkürler..
  • herkes 1 için hazırlansın son 3 saat :D benim parçalar vs hazır bile
  • quote:

herkes 1 için hazırlansın son 3 saat :D benim parçalar vs hazır bile

bu ne hız bu ne heyacan bea usta. sakin ol biraz bende heyecanlandım bak şimdi
  • 1 NCİ DH OTOMOBİL MODİFİYE YARIŞMASI HAKKINDA BİLGİ

Modlanacak araç değerli yarışmacı arkadaşlarımız tarafından 9 oy sonucunda 1 numaralı araç seçilmiştir.

(1) NUMARALI ARAÇ OY SAYISI: 9

..:: 1 NCİ DH OTOMOBİL SANAL MODİFİYE YARIŞMASI ::..

Yarışma başlamıştır. Katılım bitmiştir katılan arkadaşlarımızın listesi en yukarıda ki mesaj da belirtilmiştir. Cumartesi gecesi yani 09.06.2007 / 23:00 ' te son bulacaktır. Modlanan araçlar Cumartesi günü 08:30 dan , 23:00 ' e kadar alkan.demirlek@gmail.com adresine kullanıcı adı ile birlikte göndermeleri gerekmektedir.

Not: Bana göndereceğiniz araçların piksellerini küçülterek KONU DIŞI bölümünde anket oluşturulacaktır. Anket bitimi Pazartesi günü sabah saati ile 09:00 da son bulacaktır. O saat' e kadar en çok oyu alan değerli modcu arkadaşımız 1 nci olacak ve hepimiz tarafından tebrik yağmuruna tutulacağından eminim. Ayrı bir konu açarak Tebrikleride kabul ettirebiliriz :) bu konu da fikirlerinize açığım.

Cumartesi gecesi 23:00' te görüşmek dileği ile. HEPİNİZE SONSUZ BAŞARILAR DİLERİM.

ÖNEMLİ NOT: Cumartesi gecesi 23:00 e kadar modlanan araç mailime gelmediği taktirde anketi oluşturamayacağımdan dolayı o saate kadar modunu yetiştirip mailime gönderemeyen değerli yarışmacı arkadaşlarımın isimleri ankette yer almıyacaktır. Bu konuya hassasiyet göstereceğinizden eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 9 Haziran 2007; 0:18:03 >

• Alkancım çok iyi organize etmiş ve anlatmışsında oylama ne kadar sürecek onun hakkında bir bilgi yok birde her isteyen katılabilecek mi yarışmaya ?
  • Dostum bütün ayrıntıları yazdım takip etmemişsin sanırım

Yarışma başlamıştır. Cumartesi gecesi yani 09.06.2007 / 23:00 ' te son bulacaktır. Modlanan araçlar Cumartesi günü 08:30 dan , 23:00 ' e kadar alkan.demirlek@gmail.com adresine kullanıcı adı ile birlikte göndermeleri gerekmektedir.

Cuma 23:00 e kadar araç seçimi olacak katılmak isteyenler araç seçimleri ile birlikte mesaj bıraksınlar ben devamlı listeyi güncelliyorum

bu mesajlar yazılıydı.
  • Oyum 1 numaralı araçtır
  • kırmızı opel süper olmuş1numara
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.