Şimdi Ara

## DH Doktorlar ve Tıp Fakültesi Öğrencileri Topluluğu ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.293
Cevap
117
Favori
90.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Willy Willie

ege 2,imzayı kullanmam 2006 üyesi olmak daha önemli benim için.Ayrıca bizim sınıftan da dh li varmış

listeye ekledim hocam sizi de hoşgeldiniz :) Benim de forumda görünce bizim okuldan şaşırmıştım :) Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cacaNEFES

cacaNEFES - Odessa State Medical University - Diş Hekimliği ( İng ) 1.Sınıf

listeye ekledim hocam sizi de hoşgeldiniz :) imzayı kullanmaya başlamışsınız teşekkür ediyorum :) Saygılar
  • yazın gelecekteki meslektaşlarım;
    Trakya Tıp 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: nev20.06

yazın gelecekteki meslektaşlarım;
    Trakya Tıp 5

listeye ekledim hocam sizi de hoşgeldiniz :) imzayı kullanmaya başlamışsınız teşekkür ediyorum :) Saygılar
  • Gazi tıp dönem 4 beni de ekleyebilirsiniz
  • Trakya 2, yarışmacı arkadaşlara başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 9 Nisan 2013; 14:23:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur672

Gazi tıp dönem 4 beni de ekleyebilirsiniz

listeye ekledim hocam sizi de hoşgeldiniz :) imzayı kullanmak isterseniz ilk mesajda mevcut. Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunisherLord

Trakya 2, yarışmacı arkadaşlara başarılar.

listeye ekledim hocam sizi de hoşgeldiniz :) imzayı kullanmak isterseniz ilk mesajda mevcut. Saygılar
  • yarın dahiliye staj sınavı var ve çalışmalar devam ediyor, sizlerin nasıl gidiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozdemir

yarın dahiliye staj sınavı var ve çalışmalar devam ediyor, sizlerin nasıl gidiyor?

benim dahiliye 3 mayısta çalışıyo gibiyim ama tamamen şans yaa hocaya bakıyo bütün olay :D
  • iyi geceler;
    suleyman demirel donem 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yarın dahiliye staj sınavı var ve çalışmalar devam ediyor, sizlerin nasıl gidiyor?

Dahiliye stajini aldim ama gecemedim ne yazikki :( 18 temmuzda bütünleme var artik

• quote:

Orijinalden alıntı: drzeke

quote:

benim dahiliye 3 mayısta çalışıyo gibiyim ama tamamen şans yaa hocaya bakıyo bütün olay :D

sana kolay gelsin :) aynen öyle hocaya bakıyo bugün bizzat gördüm ve kaldım.
  • quote:

quote:

Dahiliye stajini aldim ama gecemedim ne yazikki :( 18 temmuzda bütünleme var artik

ben de bugün itibariyle kaldım bütünlemede artık
  • quote:

quote:

quote:

ben de bugün itibariyle kaldım bütünlemede artık

ben geçen sene girdim kaldım bütte zor hocaydı girmedim bu sene not özet çıkmış soru tus kitapları hepsinden çalıştım sınava girdiğim alakasız bi hoca yüzünden kaldım yine :/ Hasta verdiler anlattım FM anlattım sözlüye girdim. Bizde gastro, nefro, romato, onko, hemato, endokrin 6 tane önceden alınmış anamnezle giriyosun sınava orda ağırlıklı soruyolar. Gastrocu hoca baktı anamneze ilk lafı asit tanı değil bulgudur yanlış yazmışın fln saydı baya sonra asiti sınıflandır dedi benim o kadar çalıştığım o an itibarıyla boşa gitti :D sonraki soru sirozu sınıflandır oldu :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Edward A. Murphy

iyi geceler;
    suleyman demirel donem 2

• muğla üni. dönem 2
  • quote:

ben geçen sene girdim kaldım bütte zor hocaydı girmedim bu sene not özet çıkmış soru tus kitapları hepsinden çalıştım sınava girdiğim alakasız bi hoca yüzünden kaldım yine :/ Hasta verdiler anlattım FM anlattım sözlüye girdim. Bizde gastro, nefro, romato, onko, hemato, endokrin 6 tane önceden alınmış anamnezle giriyosun sınava orda ağırlıklı soruyolar. Gastrocu hoca baktı anamneze ilk lafı asit tanı değil bulgudur yanlış yazmışın fln saydı baya sonra asiti sınıflandır dedi benim o kadar çalıştığım o an itibarıyla boşa gitti :D sonraki soru sirozu sınıflandır oldu :D

Geçmiş olsun kardeş, dediğin gibi sözlü sınav biraz sakat bi olay,ama hoca da malignmiş anladığım kadarıyla.Sizin dahiliye için, tusta yazılmasını tavsiye etmiyolar zaten, zamanında bi arkadaşım istifa etmişti.
  • Bizim sınıftan baya bi dh li var ama bu konudan haberleri yok sanırım.
  • Ege 2. sınıf eklersin beni de

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.