< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drzeke -- 15 Şubat 2019; 15:10:8 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drzeke -- 15 Şubat 2019; 15:10:8 > |
keske zamanında da ınternet olsaydı da baban korunma yontemlerını daha ıyı arastırsaydı
|
Lise eğitimini derecelerle bitirmiş, lanet ÖSS'de başarılı olup tıp kazanmış kardeşimi paramparça etmekte olan, en az ÖSS kadar lanet TUS için söylemem gereken bir şey var:
Lütfen tercihlerinizi yaparken çevreden gelen yönlendirmelere kulak asmayın. DH Forum takipçileri seviyeyi büyük oranda korumaktalar ama diğer forumlar (mesela DR TUS) sınava girenleri rezil rüsva etme konusunda ellerinden geleni yapmaktalar. Aşırı saf, bilinçsiz, sürekli yüksek notlar alıp egosu tavan yapmış doktorları fena manipüle etmekte ve eğilim yönlendirme konusunda onları "hayat kadını"na çevirmekteler. Sürekli şunları okuyorum; "Ay oraya gittim personel malign, ay orası teorik, ay orada şelale var" diyerek hem yanlış tercih yaptırıyorlar hem kontenjanları gitmek isteyenlere set çekecek şekilde ayarlamaya çalışıyorlar hem de kariyer peşinde olması gereken doktorları her sene Ankara'ya haraç vermek üzere sürekli TUS'a sokturuyorlar. Bir kere başladı mı sınav müptelalığı başlanan bölüm bitmiyor, ailelerin de sabrı taşıyor, eğitim kurumlarının da. Ardından da mantıksız, devamlılık konusunda utanç verici tercihler başlıyor ve mesleki deformasyon başlıyor... Bu kadar laçkalığa pes doğrusu... |
yeni arkadaşlar için paylaşayım ;
Her türlü ders notu için buyrun ; www.tipdersnotlari.wordpress.com www.tipdersnotlari.tk www.tipnotlari.tk |
hocam şu maaş soranlara sinir olmuyor musunuz
hangi mesleği yaparsanız yapın işinizi severek ve güzel yaptıgınınızda para ve kariyer zaten siz istemesenizde gelir. ister fırıncı ister doktor ister mühendis ,avukat olun bu işler böyle severe ve güzel yapın para ve kariyer sizi zaten bulur. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ak_Saçlı -- 21 Ocak 2013; 12:11:59 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_jack -- 18 Ocak 2013; 21:28:45 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSO J318.5-22 -- 28 Ocak 2013; 11:44:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|