Şimdi Ara

Ankara Tıp vs Hacettepe Tıp // Kim kazandı? Sosyallik, zorluk, kampüs.. #BÖLÜMSAVAŞLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
1
Favori
6.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara Tıp vs Hacettepe Tıp // Kim kazandı? Sosyallik, zorluk, kampüs.. #BÖLÜMSAVAŞLARI Ankara Tıp vs Hacettepe Tıp // Kim kazandı? Sosyallik, zorluk, kampüs.. #BÖLÜMSAVAŞLARI 

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara Tıp vs Hacettepe Tıp: Hangisi Kazanır?

BÖLÜMSAVAŞLARI

Tıp eğitimi almak isteyenler için iki önemli seçenek olan Ankara Tıp ve Hacettepe Tıp fakülteleri, sosyallik, zorluk ve kampüs olanakları açısından karşılaştırılmaktadır.

Sosyallik:

• Ankara Tıp, köklü geçmişi ve geniş öğrenci kitlesiyle sosyal açıdan canlı bir ortama sahiptir.
    • Hacettepe Tıp ise öğrenci kulüpleri ve etkinlikleriyle tanınan dinamik bir sosyal hayata sahiptir.

Zorluk:

• Her iki fakülte de tıp eğitiminin zorlu doğası gereği yüksek akademik standartlara sahiptir.
    • Ankara Tıp, yoğun müfredatı ve rekabetçi öğrenci ortamıyla bilinir.
    • Hacettepe Tıp ise klinik uygulamalara ağırlık veren daha pratik bir yaklaşım sunar.

Kampüs:

• Ankara Tıp'ın kampüsü, şehir merkezine yakın bir konumda yer alır ve öğrencilere çeşitli olanaklar sunar.
    • Hacettepe Tıp'ın kampüsü daha geniştir ve öğrenci yurtları, kütüphaneler ve spor tesisleri gibi çok çeşitli olanaklara sahiptir.

Sonuç olarak, "Ankara Tıp mı Hacettepe Tıp mı?" sorusunun cevabı bireysel tercihlere ve önceliklere bağlıdır. Ankara Tıp, sosyal açıdan canlı bir ortam ve rekabetçi bir öğrenci kitlesi arıyorsanız iyi bir seçenek olabilir. Hacettepe Tıp ise daha pratik bir yaklaşım, geniş bir kampüs ve dinamik bir sosyal hayat arayanlar için uygun olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hacettepe tabi ki sen de girebilseydin oraya giderdin.

• Kimse izlemez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O diil de biz muhendisler aksine niye hic tipcilar birbirine girmiyor
    Cerrahpasa-hacettepe haricinde birbirine herhangi bir ortamda (bu kavga Twitterdaydi) giren tipci görmedim hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

zaten çoğu arkadaşımız haccettepede ve ankarada o yüzden dostlar, arada ufak göndermeler oluyor da zaten onlar da olmazsa çekilmez  

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Arada sadece 2 serit yolla bu denli baris icinde kalmaniz mucize valla 

• quote:

Orijinalden alıntı: The Killing Road

Arada sadece 2 serit yolla bu denli baris icinde kalmaniz mucize valla 

10-15 metre bile yok okullar arasındaAnkara Tıp vs Hacettepe Tıp // Kim kazandı? Sosyallik, zorluk, kampüs.. #BÖLÜMSAVAŞLARI Ankara Tıp vs Hacettepe Tıp // Kim kazandı? Sosyallik, zorluk, kampüs.. #BÖLÜMSAVAŞLARI 

başka yerde olmaz bu kadar birbirine yakın tıp fakülteleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 12 Haziran 2021; 19:49:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN KÖTÜ TIP FAKÜLTESİNDE
    7 yıl önce açıldı
    Koç Tıp vs Diğer Tıp
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ankaratıplı vay be hala mı buralardasın :)

dhye inanılmaz bir katkın var sürekli aktif tutuyorsun liseli başlıklarını bir dhli olarak teşekkür etmek istedim

• Bunlar nasıl güzel yakışıklı bireyler ya.böyle tıpçı mı olur tüm skilleri doğarken bastınız mı ne yaptınız hem zeki hem güzel insan bunları gördü mü hayatı sorgular

• quote:

Orijinalden alıntı: romario11111

Hacettepe tabi ki sen de girebilseydin oraya giderdin.

yok hocam hacettepe türkçe tercihlerimde bile yoktu ilk tercihim hacettepe ingilizce sonra ankara tıp ingilizce diye yaptım

yani hacettepe tıp türkçe tutsa bile gidemezdim çünkü tercihlerimde yoktu

çünkü ankara tıp ingilizce formatını baya beğenmiştim hem de verilen donanımlıkları bana yeterli geldiği için aütf ing i tercih yaptım  

ama hacettepe ing yetecek kadar puanım olsaydı o zaman dolaylı olarak oraya yerleşirdim ama hacettepenin zorluğundan dolayı pek sevmezdim açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 13 Haziran 2021; 12:51:1 >

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Zaten yanlış hatırlamıyorsam 1600. Olmuştun. 2018 de sınava girdiğini varsayarsak hütf türkçe 1400 le kapatmış, olmazdı yani

• romario11111 R kullanıcısına yanıt
    Ankara Tıp vs Hacettepe Tıp // Kim kazandı? Sosyallik, zorluk, kampüs.. #BÖLÜMSAVAŞLARI

Tercih listeme yazmadım demişti ancak ilk sorada hütf türkçe olduğu rahatlıkla görülecektir

• bu sene türkiye ikincisi arkadaşımız ve azerbaycan üniversite sınavının birincisi olan arkadaşımız tercihini ankara tıptan yana kullandığı için konu kapanmıştır.

• CTF varken lütfen

• 343code kullanıcısına yanıt

lütfen hocam tıp ankara il sınırlarında okunur

• Tutmayinca oluyor hocam bunlar

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

hocam geri kalanlar? Azerbeycan birincisinin hacettepe tıpa girme hakkının olduğuna dair bir belge var mı? Bildiğim kadarıyla ankara tıp yurt dışından gelen öğrencilere karşı daha esnek, belki daha kolay kabul edilmiştir. Tr 2. Si İngilizceye bile girmemiş türkçeye girmiş, bireyse bir istek olduğu açık  

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.