Hepsi demek doğru olmaz.içlerinde hütfye gidebilip de ankaraya gelenler de var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara Tıp vs Hacettepe Tıp // Kim kazandı? Sosyallik, zorluk, kampüs.. #BÖLÜMSAVAŞLARI (3. sayfa)
-
-
orası doğru, zaten iki okul da kardeş okul hocam bizim burada karşılaştırdığımıza bakmayın, oradan çok fazla arkadaşımız var düşman falan değil okullar
sadece arada bir yol ayırıyor 2 okulu
aslında hacette bizim 2 hastane arasında da diyebiliriz, ibni sina hastane ile cebeci hastanesi(biraz uzak) ile arasında bulunuyor
-
Hayır ondan bahsetmiyorum. Hacettepe üniversitesine yerleşmiş 390 kişi (ing+ tr) istese ankara tıpı seçebilirdi ama hepsi hütf mi tercih etti. Elbette hütf tutup ankara seçen 5-10 kişi vardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A4A86A6F0 -- 29 Ağustos 2022; 1:50:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesajınıza kesinlikle katılıyorum hocam
hocam boşverin biz birlik olalım ilkay hemşirenin yazdığına bakın
ilerde bunlar çıakcak karşımıza bizim mesleğimizi küçümseyen hemşireler çıkacak
-
-
Hayatı kolpa ya bunun. Keske azicik zekasi olsada mantıklı yalanlar soylese.
bunlar vip doğmuş XD
-
İstanbula gidecek parası olmayanlar icin dogrudur
Başlığı tekrar hortlatmış olacağım. Şu anda odtüde hazırlık okuyorum. Yks’de sayısalda 1140.olarak yerleştim. Merkezi yatay geçişle tıp fakültesine yatay geçiş yapmayı düşünüyorum. Cerrahpaşanın kampüsü yıkıldığı için düşünmüyorum. Ankara ingilizce Tıp ya da Hacettepe ingilizce Tıp yazacağım. Puanım ikisine de yetiyor. Hacettepe’nin adı daha iyi gibi ama Ankara Tıp çok daha güzel bir yer daha sosyal daha eğlenceli ve bir ekol. Yalnızca adından dolayı Hacettepe tercih etmemeliyim gibi hissediyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Noldu hocam
İlk kez odtü den tıpa geçmeye çalışan birini gördüm hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açıkçası aklımda hep vardı tıp odtüyü sevmediğimden değil mühendislik istemediğime karar verdim
Hocam bizim sınıfta çok daha dehşet bir durum var, söylesem inanmazsınız bile (açıktan yazmam doğru olmaz)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X