Bildirim
DH doktorları,sağlık okuyanları ve dh ajanları buraya.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Her şeyi anladık da ajanları niye çağırdın be usta? -
quote:
Orijinalden alıntı: baharat
Her şeyi anladık da ajanları niye çağırdın be usta?
Hocam onlar herşeyi bilirler -
upup -
upupupupup -
Düzgün işaretlenmemiş ki. Ayrıca diz denir. -
Doktora gitsene oğlum. -
İşaretli yerin ne olduğunu bilmiyorum ama bağlara zarar vermiş olabilirsin, doktora git bence. -
Orda bir ton lif var. -
Patella mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: seko5454
Patella mi
arkasında ınce kemık var ya orası -
quote:
Orijinalden alıntı: Fero10
quote:
Orijinalden alıntı: seko5454
Patella mi
arkasında ınce kemık var ya orası
Arkada ince kemik yok. Eklemler var. -
Neyse anlatamadım heralde -
quote:
Neyse anlatamadım heralde
Büyük ihtimalle arka çapraz bağ zarar görmüştür. Doktora git. -
quote:
Orijinalden alıntı: NuTeRX
quote:
Neyse anlatamadım heralde
Büyük ihtimalle arka çapraz bağ zarar görmüştür. Doktora git.
Yorumlar ıcın tesekkurler.Bi kas gevişetici içiyim yarına kadar gecmezse gıdıcem artık -
Menisküs yırtılması olabilir. -
Açılın ben dohtorum
Orada büyük ihtimalle ödem oluşmuştur ve şişikten dolayı dizinizi fazla hareket ettiremiyorsunuzdur.Zarar gören dizinizin olduğu ayağı fazla kullanmamaya, üstüne basmamaya çalışın.Günde altı kere 15 dakikalık buz kompresi uygulayın, bir hafta kadar istirahat edin.Belki de ön çapraz bağlarınız zedelenmiştir.Bu dediklerimi yapın git gide düzelecektir.Olmadı bir doktora görünürsünüz.Fakat dediğim şeyleri uygularsanız dizinizin iyileşme süresi bir aydır.O yüzden bir hafta uygulayıp geçmezse şaşırmayın.Ayrıca doktora da gitseniz dizinizin iyileşme süresinin benim dediğimden fazla bir farkı olmayacak.Bu nedendir ki zaman her şeyin ilacıdır
Edit: Kıpkırmızı, hafif mor dediğiniz yerde de hemotom oluşmuştur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impossible is nothing -- 14 Ağustos 2012; 1:22:41 >
-
dizine yüklenme yarın doktora git. korkma -
quote:
Orijinalden alıntı: It is not impossible
Açılın ben dohtorum
Orada büyük ihtimalle ödem oluşmuştur ve şişikten dolayı dizinizi fazla hareket ettiremiyorsunuzdur.Zarar gören dizinizin olduğu ayağı fazla kullanmamaya, üstüne basmamaya çalışın.Günde altı kere 15 dakikalık buz kompresi uygulayın, bir hafta kadar istirahat edin.Belki de ön çapraz bağlarınız zedelenmiştir.Bu dediklerimi yapın git gide düzelecektir.Olmadı bir doktora görünürsünüz.Fakat dediğim şeyleri uygularsanız dizinizin iyileşme süresi bir aydır.O yüzden bir hafta uygulayıp geçmezse şaşırmayın.Ayrıca doktora da gitseniz dizinizin iyileşme süresinin benim dediğimden fazla bir farkı olmayacak.Bu nedendir ki zaman her şeyin ilacıdır
Yok hocam sısme falan yok buz yapıyım bi.Peki kopmanın belırtılerı nelerdir acaba ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: anilxx92
Menisküs yırtılması olabilir.
Hadi ya.Eğer yırtılma falan varsa nolur ameliyat mı ?
Benzer içerikler
- aştiden eryamana nasıl gidilir
- saçı ıslak gösteren ürünler erkek
- af ne demek ingilizce
- toyzz shop çalışma şartları
- bira bozulur mu
- discord açıldı mı
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X