Şimdi Ara

DH-Dota2 Etkinliği (Pub-Lobi-Rank)--> Haftasonu 21:00 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
3
Favori
6.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SirCourage

Arkadaşlar bildiğiniz üzere liseler ve üniversiteler eğitim öğretime başladı. Bu sebeple yoğunluğumdan ve yoğunluğunuzdan ötürü her akşamki lobilerimizi haftasonuna taşımak istedim bunu da cuma cumartesi ve pazar normal saatimizde (21:00) yaparız. Cumayı hafta stresini atmak adına kattım. Haberiniz olsun artık haftasonları görüşmek, buluşmak üzere

aaa hanii o kadar bekledik yoksun
  • CAFOz kullanıcısına yanıt
    ya haftaya almanca sınavım var kurs çağırdı ek ders vs gelemedim ama yarına sanırım gelebileceğim kusura bakmayın
  • quote:

ya haftaya almanca sınavım var kurs çağırdı ek ders vs gelemedim ama yarına sanırım gelebileceğim kusura bakmayın

bugun lobi olcakmı
    olur kurarım evdeyim şuan :)
  • quote:

olur kurarım evdeyim şuan :)

6.82 de geldi bugun güzel lobiler yapalım ama şimdiden herkese haber ver hocam toplanalım coğu kişi bilmiyor veya unuttu lobiyi falan
    evet bir nabız yoklamak lazım kimler müsait
  • quote:

steamden lobilere gelenlere özel mesajla ulaşsanız daha iyi olur dota forumunda 3 kişi online şuan :D
  • quote:

kurmyacaksınız sanırım oyun arıorsunuz:D
    lobi değilde donanımdan arkadaşlar ile stacklenip girmiştik çünkü haber versem bile biraz toparlanmak uzun sürüyor bakalım yarına toplanabilir isek bir lobi atabiliriz
  • SirCourage kullanıcısına yanıt
    Hocam bu konudaki nyks16 benim rica etsem smurfle değiştirir misin eski hesabımı ? http://steamcommunity.com/id/nyks16
  • quote:

lobi değilde donanımdan arkadaşlar ile stacklenip girmiştik çünkü haber versem bile biraz toparlanmak uzun sürüyor bakalım yarına toplanabilir isek bir lobi atabiliriz

bugun erkenden müsait olduğunuz bir zaman en az 1-2 kere lobilere katılmış olan arkadaşlara özel mesaj yoluyla steam üzerinden ulaşırsanız güzel lobiler düzenleyebiliriz
  • Hocam ben Türkler ile oynamak istiyorum sanırım buradaki grup bunun için beni eklerseniz sevinirim yada benim katılmam gerekiyorsa bilgilendirin teşekkürler...
    http://steamcommunity.com/id/adem1996
  • Rat doto serbestse varım

ID mi bilmiyorum, eve gidince editlerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu etkinliğin geri gelmesini isteyen arkadaşlarımız oluyor böyle etkinliklerin kurucusu ben olmak zorunda değilim aramızdan başka bir arkadaşımızda kurup lobiyi yönetebilir. Ben aranızda kavga etmeyeceğinize inanıyorum. Eğer bu işi ben yürütebilirim diyen bir arkadaşımız var ise uygun vakitlerde toparlanıp uygulayabilir sonuçların ekran görüntülerini bizimle paylaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10 kilo patates

Rat doto serbestse varım

ID mi bilmiyorum, eve gidince editlerim

Bekliyoruz hocam hala.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Yil olmus atalim mi gencler bir pub en azindan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.