Şimdi Ara

dh duellocu sıralaması (oy) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ersin burda gözlük var istersen sana takalım parantezle dh düel akademsisi hariç edim
  • O Y U M SWAT57 YE HIC KIMSE ONU YENEMEZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARA_FIRTINA -- 1 Ağustos 2007; 14:14:30 >
  • hamachi olsa deviririmayrıca kimse deviremez die bi laf yok lucario devirir bend eviririm kısaca devirilir
  • kimi benimi
  • ewt aynen seni deviririm ama hamachi kota doldurdu bu hafta açamıyom annem evden çıktığı saniye açıyom ama varken hiçbişi yapamıyom

AYRICA OYUM TOTTALİTY E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84A5162A7 -- 1 Ağustos 2007; 14:29:54 >
  • haha kaçmak için bahane arıyon şimdiye kadar dhde 2 kere filan yenildim
  • quote:

Orjinalden alıntı: trapcard

benide eklermisin sadece 1 tane turn.a katıldım yugiohsever5252 ninmi ne 2. olmustum

ve bence yugiohsever en iisi oyum ona

saol ayrıca herkez şunu yendim fln diyor hepsinin duello kralı arkadaşla yapmasını isterdim ayrıca bende lucario_0071 hariç her yaptığım maçta yenilsemde yendim bu bölümde belki en eskilerde luco duello kralı ve ben varız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest53253452135 -- 1 Ağustos 2007; 14:45:45 >

• nan ben nerdeyim
  • SWAT57 YI HIC KIMSE DEWIREMEZ AYRICA 15 GUN SORA BENDE OYNAMAYA BASLICAM YANI ANLICANIZ HEPINIZI DEWIRCEM AMA SWAT57 DEWIREMM
  • vay be hayranlarım bile dio görüyomusunuz saol kanka
  • swatı deviremezmi valla onu rahatlıkla yenmiştim sen bence onu çok büyütüyorsun yada sen duellocu görmemişin umarım yeni yaptığım süper desteme karşı oynadığında ne kadar güçlüler olduğnu görürsün
  • SAOL KANKA BISEY DEGIL
  • sen yugioh sever seninlede kapışmaya varım tabi yeni destemle okmisen nie saol diosunki oyu veren zaten sensin cağatay_xx gel kapışalım he

yugioh sever seninlede kapışmaya varım tabi yeni destemle okmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat57 -- 1 Ağustos 2007; 15:09:35 >
  • swat bu oyunu sana kim öğretti
  • yugimoto seni yemmem için gel kapışalım benim hayranlarım çok
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagatay_xx

ersin burda gözlük var istersen sana takalım parantezle dh düel akademsisi hariç edim

zaten akademide değilturnuvada devirdim. Ben akademiden ayrıldım.
  • AYNI ERSİN GİBİ SANA DA GÖZLÜK LASIM ANNEM HAMACHİYİ GÖRDÜĞÜNDE DORU EV İŞLERİNİ YAPMAYA HELE EN BÜYÜK CEZA TUVALETİ TEMİZLETİYO IYY GELEN GEÇEN PIIRRT PIRRT BEN TEMİZLİYOM
    O YÜSDEN AYRICA AANNEM EVDE YOKKEN SANA PM ATARIM YAPARIS O SAMAN YÜSÜNDEKİ İFADEYİ GÖRCEM 3 MAÇ YAPCAS ONA GÖRE[DHTUBE=]
  • yugı moto die biri yok ayrıca benim soruma cvp ver
  • OF BAKALIM KIM YENCEK BENCE SWAT 57
  • tek başıma öğrendim kara_fırtına oldukça kimseye yenilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat57 -- 1 Ağustos 2007; 15:20:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.