Şimdi Ara

dh duellocu sıralaması (oy) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • BENCEDE FAZLA KAVGA ETTIK GEL BARISALIM
    ( ozur dılerım )
  • ben hiç bi zaman küsmedimkiayrıca kavgada etmedim sakin sakin bişi açıklamaya çalıştım duello dedim ezip geçer dedi kara fırtına nie öle atlıosanese bişi yapmadım ama özür dilerim hadi
  • oh be yaws

• şimdi iyiyim diyosan benim konumda duello ile kendini göster bu konuda laflarla gösterme
  • bn yokken baya tartışma olmuş.bn hepinize meydan okuyorum umarım kim olduğumu biliyorsunuzdurbu arada swat57 sni duello kralı yada lucario_0071 çok rahat devirebilir
  • karizma kartal demekki aynı düşünüyoruz ben kart açma yaması yokken duello kralında kart açma yaması vardı ben o durumda duello kralını 2 kere yendim ama sonra yenildim artık duello yapmıyor sanırım msnye girmio dh ye girmio valla noldusa en iyi duello kralıydı bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugıoh sever543

karizma kartal demekki aynı düşünüyoruz ben kart açma yaması yokken duello kralında kart açma yaması vardı ben o durumda duello kralını 2 kere yendim ama sonra yenildim artık duello yapmıyor sanırım msnye girmio dh ye girmio valla noldusa en iyi duello kralıydı bence

aslında lucada kötü değil ama duello kralını geçemez.2. o
  • sitemizin puan durumlu isimli konuya bak orda ilk 3 ben düşündüm gerisini salladım yani ben kötüyüm faalan denmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugıoh sever543

sitemizin puan durumlu isimli konuya bak orda ilk 3 ben düşündüm gerisini salladım yani ben kötüyüm faalan denmesin

katılıyorum ama oy lazım
  • açıkca söle hangimizinki daha mantıklı oylamamı yoksa duello yaparkmı bn istersem arklara sölerim oy isterim ama kazık olr yani
  • ||| !!!Piskomanyag Geri Döndü!!! |||

Oyum kendime. Diğer adaylardan kendine güvenip te kapışan varsa ağ:

Adı: yiyengelsin
    Şifre: yiyengelsin

Beni 3 el üst üste yenen en güçlü düellocu

• quote:

Orjinalden alıntı: Piskomanyag

||| !!!Piskomanyag Geri Döndü!!! |||

Oyum kendime. Diğer adaylardan kendine güvenip te kapışan varsa ağ:

Adı: yiyengelsin
    Şifre: yiyengelsin

Beni 3 el üst üste yenen en güçlü düellocu

la burası duele dvt yerimi

• Kimsenin yemedi Hala boş ağ :D Ayrıca eklesene bana puanımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piskomanyag -- 2 Ağustos 2007; 10:33:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piskomanyag

Kimsenin yemedi Hala boş ağ :D Ayrıca eklesene bana puanımı.

tmm ilk geldiğim günde yapacam hele bi köyden gelek.şuan bilgideyim ama joey indiremem
  • benim oyun kendime
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.