Şimdi Ara

\\\\ DH E30 KÜLÜBÜ \\\\ E30 hayranları buraya (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
6
Favori
143.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

quote:

Orijinalden alıntı: Dopamin.

_

bekliyoruz resimleri

Yakında yükleyeceğim zaman kısıtlı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamin. -- 7 Kasım 2012; 21:50:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergun61

Merhaba benide eklerseniz sevinirim..

ekledim hoşgeldin
  • arkadşlar bende çakal kas arıyorum tavsiyeleriniz nedir limtim 10 bin tl fazlasını veremem araştırma içindeyim istiyorum bu arbadan
  • Selamun Aleyküm beyler. İyi forumlar. Bende e30 dünyasına girmiş bulunmaktayım ve muayeneden önümüzdeki hafta içi çıkarttıktan sonra yayları değiştirmeye gidiyorum. Jantlar 16inc 40yanak. Buna uygun olarak önler 3 arkalar 5 mi yoksa set halinde ön arka 3 mü düşürmeli ?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Kolay gelsin.
  • Selamın aleyküm. Eklerseniz sevinirim kısmetse bende çakal kasa e30 düşünüyorum 10.000 TL ye kadar aracın kullanıcılarından yorum almak istedim.
    Biz sürekli uzun yolculuk yapan biriyiz. Yazları sürekli izmir ve çevresi kışları bayramlarda tatillerde sürekli ankara git gel yapan.

Aracın bana masrafı çok olurmu jantıydı farlarıydı motoruydu boyamasıydı falan renk olarak mat yaptırabilirim sizce ne kadar mantıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmutArıboğan

Selamun Aleyküm beyler. İyi forumlar. Bende e30 dünyasına girmiş bulunmaktayım ve muayeneden önümüzdeki hafta içi çıkarttıktan sonra yayları değiştirmeye gidiyorum. Jantlar 16inc 40yanak. Buna uygun olarak önler 3 arkalar 5 mi yoksa set halinde ön arka 3 mü düşürmeli ?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Kolay gelsin.

ön arka 3 lü set yaparsan daha dengeli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

Selamın aleyküm. Eklerseniz sevinirim kısmetse bende çakal kasa e30 düşünüyorum 10.000 TL ye kadar aracın kullanıcılarından yorum almak istedim.
    Biz sürekli uzun yolculuk yapan biriyiz. Yazları sürekli izmir ve çevresi kışları bayramlarda tatillerde sürekli ankara git gel yapan.

Aracın bana masrafı çok olurmu jantıydı farlarıydı motoruydu boyamasıydı falan renk olarak mat yaptırabilirim sizce ne kadar mantıklı olur.

ekledim hoşgeldin aracın masrafı alacağın modele göre değişir eğer sürekli gezerim diyorsan benzin fiyatları malum 3.16 almanı öneririm temiz bir e30 masraf çıkarmaz ama e30 aldımı insan rahat duramıyor janttı lastikti boya derken biraz masrafa sokuyor insanı ama masrafına değiyor zevki doğrusu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

Selamın aleyküm. Eklerseniz sevinirim kısmetse bende çakal kasa e30 düşünüyorum 10.000 TL ye kadar aracın kullanıcılarından yorum almak istedim.

ekledim hoşgeldin aracın masrafı alacağın modele göre değişir eğer sürekli gezerim diyorsan benzin fiyatları malum 3.16 almanı öneririm temiz bir e30 masraf çıkarmaz ama e30 aldımı insan rahat duramıyor janttı lastikti boya derken biraz masrafa sokuyor insanı ama masrafına değiyor zevki doğrusu

Hocam şahsen 8000 tl ye alıp masrafı ile 13.000 tl ye kapatmayı düşünüyorum aksesuarlar dahil. Aracın rahatlığı nasıldır uzun yolda arkada oturanlar için hafta içi aracı alıp gezme imkanım yok ancak hafta sonları.

• eğer yaylara veya amortisörlere müdahale etmezsen ( sert sport tarz ile degiştirme vs.) e30 lar gayet rahattır yalnız coupe olanlarının arka koltukda ki diz mesafesi biraz dar 4 kapalı olanlar için arka koltuk daha iyi
  • Allah izin verirse yaza doğru E30 alacağım 3.16i düşünüyorum 3.25i maddi güç yetişmiyor. Malum benzin fiyatları da baya aştı kendini.
  • herkes 3.20- 3.25 - almak ister ama benzini hesaplarsak alınacak en ekonomik E30 3.16
  • Arşivimden \\\\ DH E30 KÜLÜBÜ \\\\  E30 hayranları buraya  \\\\ DH E30 KÜLÜBÜ \\\\  E30 hayranları buraya
     \\\\ DH E30 KÜLÜBÜ \\\\  E30 hayranları buraya
    Listeye ismimi ekleyebilirsiniz umarım bir gün yanına aracın modelini de yazdırabilirim en büyük hayalim

• quote:

herkes 3.20- 3.25 - almak ister ama benzini hesaplarsak alınacak en ekonomik E30 3.16

Hocam bende düşündüm dediğinizi daha evvel fakat 3.16Ci yani Coupe kasa tipine 13 ila 16 bin arası Sahibinden de 3.16 sına o kadar verene kadar 3.25 her kasası bana daha cazip geliyor.
  • coupe ler pahalıdır ama 13-16 da abartmışlar biraz 4 kapı bulmaya çalış yada biraz masraflı ucuz bi e30 alıp kendin adam edeceksin sonuçta 20 yaş üstü araçlar temizine çok para isterler ucuz olanı da masrafsız olmaz
  • 3 Sene E30 316İ ye bindim, M40 dı son üretimleri olan 90 modeldi, full orjinal bi araçtı çok keyif aldım fakat en boşuydu, biraz dolu olsaydı eminim daha çok keyif alırdım, elimde bir kaç fotoğrafları var ekleyeyim 2007 de almıştım 2010 da sattım. 2011 de E36 316İ 1998 aldım 4 ay bindim kardeşim pert etti, canı sağolsun :) E30 u ilk sahibinden almıştım, adana gümrükten sokulduğu için aldığımda adana plakalıydı, Ankara plakaya ben çevirdim, afyona sattım, afyondan bursaya geçti bursada 2-3 el değiştirdi. Arabanın içine etmişler, motor yenilenmiş, önden kaza yapmış vs vs.

2 sene benzinde binmiştim, baktım böyle olmuyo benzin fiyatları uçtu gidiyor, lpg taktırıp 1 senede öyle binmiştim.

Burada arabanın bende en kötü 1 senesi var, jantları geldiğinde üzerindeydi

Bunlarda satmaya yakın olduğum zamanlar 2010 un 5. ayında çekilmiş fotoğraflar.

Eskiden hatlarını bile izlemekten zevk aldığım arabaya şimdi bakasım bile gelmiyor, çünki öyle yanlış kişilerin altındaki artık 8-10 bin lirası olan yıkık dökük E30 alıp yanlamaya çalışıyor..

• gerçekten temiz araçmış
  • Herkese Günaydınlar diyorum. Benim de Adımı listeye Alırsanız sevinirim. BMW E30 Hakkında Her Türlü Bilgiyi Vermekten memnuniyet duyarım. Yardımım dokunduğu kadar. Türkiye de 35 S 0430 Plaka Yazmanız yeterli olur. Hollanda Gümrükten Sokulmuş 12 Sene yatmış 165.000 Km olan bir Araçtır. Her Şeyim diyebilirim (:
    Türkiye de Yazmamın sebebi Ukrayna'da Üniversite Eğitimi alıyorum. Burda da 3.25 Bir e30 sahibiyim. Burda Türkiyeden çok çok ucuz fiyatları var. Dedim Neden almayayım dedim bir tane de buradan aldım... Ve Dikkatimi bir şey çekti. Daha önceki Bazı BMW konularında Bizlere Yani e30 sahiplerine Apaçi denmiş. Bunu Kınıyorum ve tamamen Karşıyım.Bende Farkındayım 5-10 Bin TL fiyatlara e30 alınıp arabaların harcandığını her Köşede yan verildiğini ama Genelleme Yapmak bence yanlış olur. Ben Arabama kıyamazken bazıları arabayı öldürüyorsa o onların sorunu diyorum ve Herkese iyi günler diliyorum. Resimleri ekliyorum,

Linkleri atıyorum Resim olarak gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSharp -- 26 Şubat 2013; 6:41:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSharp

Herkese Günaydınlar diyorum. Benim de Adımı listeye Alırsanız sevinirim. BMW E30 Hakkında Her Türlü Bilgiyi Vermekten memnuniyet duyarım. Yardımım dokunduğu kadar. Türkiye de 35 S 0430 Plaka Yazmanız yeterli olur. Hollanda Gümrükten Sokulmuş 12 Sene yatmış 165.000 Km olan bir Araçtır. Her Şeyim diyebilirim (:
    Türkiye de Yazmamın sebebi Ukrayna'da Üniversite Eğitimi alıyorum. Burda da 3.25 Bir e30 sahibiyim. Burda Türkiyeden çok çok ucuz fiyatları var. Dedim Neden almayayım dedim bir tane de buradan aldım... Ve Dikkatimi bir şey çekti. Daha önceki Bazı BMW konularında Bizlere Yani e30 sahiplerine Apaçi denmiş. Bunu Kınıyorum ve tamamen Karşıyım.Bende Farkındayım 5-10 Bin TL fiyatlara e30 alınıp arabaların harcandığını her Köşede yan verildiğini ama Genelleme Yapmak bence yanlış olur. Ben Arabama kıyamazken bazıları arabayı öldürüyorsa o onların sorunu diyorum ve Herkese iyi günler diliyorum. Resimleri ekliyorum,

Linkleri atıyorum Resim olarak gözükmüyor

ekledim hoşgeldin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Romeo_Redline:. -- 26 Şubat 2013; 17:29:13 >

• Eyvallah Saolun (:
  • eee Nerde bu Sayfanın e30 cuları ya. Azıcık haraket olsun
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.