Şimdi Ara

\\\\ DH E30 KÜLÜBÜ \\\\ E30 hayranları buraya (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
6
Favori
143.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Niye ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Niye ki?

Görüntü olarak asil ama, artık günümüz ihtiyaçlarını karşılamıyor. Airbag yok, ABS lisi nadir, yanlış insanların elinde, e daha ne olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: corpsecrazy

yanlış insanların elinde, e daha ne olsun :)

Sadece bu bile yetiyor galiba.
  • Zaten e30larda Jant Harici Değiştirmeyi düşündüğüm Şeyler Pek olmadı ama görüyoruz ki Artık e30 Öyle bir yere geldi ki (Küçümsemek için demiyorum Yanlış anlaşılmasın)
    Şahinden doğandan inen Çingen Tuningciler e30 ları alıp Mor mor ışıklar Deli deli Egzozlar,Ses Tesisatları Yapıp Arabanın Adını lekeliyorlar. Aslolan Sadelik ve Orjinalliktir. Zaten e30 (Bence bir de e46 ) Bmw'nin En yakışıklı arabaları. Bu arabalara Sadece Amerikan Park Takıp Farlarını Xenon Yaptığınız Zaman.Camları da Orjinal Siyahsa Tadından yenmez bir tatlılık abidesine dönüşüyorlar. Sen Kalk Arabanın Tamponuna Tavanına Mor Led Çek Son Ses Müzikle Çıptıs Çıptıs Gez. Yakışmıyor abi. Yanlışsam düzeltin Ve kusura bakmayın ama benim fikrim bu yönde.

Bu arada Plakayı Değiştirmeyi düşünmüyormusun diyen kardeşime

35 S 0430

Adım Sarp Olduğundan S
    0430 Manası da 4 Kapı e30 Manasında ama Şuanda Marmaris'te Plakanın SS ye gelmesini bekliyorum. Kısmetse 48 SS 320 Yapma planım var.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSharp -- 23 Ağustos 2013; 10:14:16 >

• Arkadaşlar Siz Nerelerdesiniz ya Kaç Günlerdir (: Görüşemez Konuşamaz Olduk Vallahi (: Aracımı Satıyorum Almak isteyen Arayan Varsa aklınızda olsun. Ben Buralardayım sizler Yoksunuz (:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-cok-basit-sekilde-populer-olursun-ama-kalite-ayri-bir-mesele-122690747/detay/
  • hadi hayırlısı benim gibi e30 dan inip fiorino'ya binersin yakında
  • Araba almayı düşünmüyorum uzun bir süre. Artık Motosiklet Alıp onla takılıcam. Benzin Biraz İnene kadar araba maraba yok (:
  • .:Romeo_Redline:. kullanıcısına yanıt
    yazın hocam benide
  • Dikkat Dikkat E30 Sayfası Sakinleri Ses Soluk kalmadı bu safyada la.

http://www.youtube.com/watch?v=mi-XBzDfX4I

Bazı arkadaşlar Benzin Zammından sonra evlerine çekildiler Ve Bu çeşit Aletler aldı (: Bende alıcam sanırım.Arabayı satmaya kıyamıyorum çünkü

• ekledim hoşgeldin
  • Merhabalar bir sorum olacaktı 5-7 lira arası e30 almayı planlıyorum.Temmuz-ağustos ayı civarı.(param olursa) Şimdi bu 5-7 lira arası araçlar malum dökük olacak aracı adam etmek için ne kadar bir para lazım ? Bmw'nin fiyatlarını bilemdiğim için ortalama bir fiyat öğrenmek istiyorum.

1-)Motor eğer yatak vuruyorsa düzelmesi için ne kadar para lazım ?
    2-)Motor güzel ama ileride oluşabilecek sorunlara karşı önlem olarak temizlenmesi ne kadar tutar ? (Tam terimi bilemiyorum ama ''UFAK'' bir rektifiyeden bahsetmek istedim)
    3-)3.16 düşünüyorum bu araçların 3.16i den farkları nelerdir? Çok sıkıntı çıkarır mı bana bakım,sorunsuzluk ve yakıt tüketimi olarak ?
    4-)Aracıma yakıt hariç ''AYLIK'' 200 tl civarı ayırabilirim ''RUTİN''bakımlar için yeterli olur mu ?

5-) Şuan ünide okuyorum yılda taş çatlasa 3-4 bin ya yaparım ya yapmam,yanlamak falanda istemiyorum sakin kullanırım bu şekilde bile bu araç durduk yere masraf çıkartır mı ?

Yardımcı olan herkese teşekkürler Birde 06 PT nin sahibi burda mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mberkaydemirel -- 23 Kasım 2013; 1:50:55 >

• Merhaba arkdaşlar hemen konuya girim. 3-4 ay sonra bu aracı almayı düşünüyorum bu arabayı almak cesaret ister biliyorum ama hastayım bu araca.
    11.000tl ile 14.000tl arası bir e30 almayı düşünüyorum sizden istedigim e30 alırken motorunda neye dikkat etmeliyim vs diger aksamlarına felan. (drift hastası degilim) kaç bin km önerirsiniz ben internette araştırırken 400 binde yine gördüm.
    yakıtı düşününce 316i yerine 318i almayı düşünüyorum yada önerdiginz bir seçenek varmı? sedan tipi olucak aile aracı olarak kulanılacak max 5 kişi.
    bmw yi bana anlatmayın sadece, e30 da zamanla oluşa bilecek sorunları söylerseniz sevinirim.

Bu da benden ''SS''

\\\\ DH E30 KÜLÜBÜ \\\\  E30 hayranları buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 20 Mart 2014; 15:35:33 >

• bmw hitler bıyığı
  • 1985 model 316 e30 baur cabrio kırmızı renkli ,evimizin üçüncü arabası keyfe keder olarak kullanılacak, benide listeye ekleyin :)
  • Benide eklermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence BMW sadece E30 325i coupe üretilen bir fabrika açsın..

Emisyon şartlarını karşılaması için 335i motoru koyulabilir.

Güvenlik zaafı varsa eğer giderilmiş olarak üretilir bence.. sorun olmaz.

O dakika çok fazla talep olur bence
  • uplayalım bakalım bu aralar benzin biraz ucuzladı belki bi hareket olur konuda
  • benim e30 cabrio branda altında baharı bekliyor olsada konuda hareket fikrinizi destekliyorum.
  • usta yaw şöle böle 1 seneye kalmaaz 1 e30almak istiyorum ama 325 i ve 318 is arasinda kaldım sizce
    hangisi ve nedenleriyle.yada başka bi e 30 öneriniz.
  • 325 m20 b25
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.