Şimdi Ara

\\\\ DH E30 KÜLÜBÜ \\\\ E30 hayranları buraya (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
288
Cevap
6
Favori
143.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: olcayyucetepe

e30'cular merhaba
    ben bu arabaların hastasıyım ve çok hevesliyim
    ya E21 ya da E30 almayı düşünüyorum ama çevremdeki insanlar acayip moralimi bozdu.
    yok sanayiden çıkamazsın, yok temizini bulamazsın, yok son sahibi olursun vs vs.

sadece haftasonları keyif için binmek istiyorum, jant, döşeme, kaplama hepsini yavaş yavaş yaptırırım diye düşünüyorum..

ne dersiniz? önerileriniz tavsiyeleriniz var mı ? arkadaşlara kulak asmalı mıyım?

Klübe hoşgeldin.Ben arıyorum aynı amaç için .Ama bulamadım adam gibi e30.Bir tane var o da otomatik vites.Problem yaşar mıyım muhallaktayım otomatik viteste..
    Rastgele diyeyim.
  • Masrafsız araç diyemeyiz ama başta uğraştırabilir çok iyi bir ustanın onayını almanız gerekir o hesap kitap işini sizin yapmanız gerekir çevreye gelince dediğiniz gibi çok araç var sanayilik ama bence iyi bir araştırma sonucu istediğinizi bulabilirsiniz. Ama e21 i soracak olursanız ben olsam pek yanaşmam.
  • E21'e neden yanaşmam dediniz? bildiğiniz bir problem silsilesi varsa paylaşın lütfen.
    onu da araştırıyorum çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcayyucetepe

E21'e neden yanaşmam dediniz? bildiğiniz bir problem silsilesi varsa paylaşın lütfen.
    onu da araştırıyorum çünkü.

problemde olabilir ancak benim aklıma ilk gelen yedek parça sıkıntısı oldu...
  • Ayıptır söylemesi biz Aksarayda Mercedes-BMW orjinal yedek parça işiyle meşguluz ve bana soracak olursanızda e30 bile ki şu zamanda parçalarının bulunması güç hale gelmiş bir araç sınırda diyebiliriz.. Yok e21 de ısrarlıyım diyorsanız Almanyadan veya Borusandan yetkili çevrenizin bulunması gerekir yoksa Almanya da Borusan da sıkıntı yaratacaktır parça konusunda.. Ve Borusanında biz yedek parçacılara en ufak insafiyeti olmadığından bizde o konuda pek yardımcı olamıyoruz.. Yani sizde gitseniz x fiyata alırsınız bizde sipariş versek x fiyata alırız.. (Mercedeste bu şekilde değil tabii ki..)

Demek istediğim şu ki; E30 almanız sisizn açınızdan e21 e göre çok daha avantajlı olacaktır..
  • Sorun sadece parça açısından mı olur peki ?
    O konuyu mutlaka değerlendireceğim.
  • Birde yeni araçlara göre yakıt konusunda 2000 motor ve üst modelleri can sıkabiliyor.. Bunuda göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.. Veya çok iyi bir araştırma yaparak lpg takılmalı o da sizin tercihiniz..
  • Yakıt tüketimi açısından sorun yok, zaten sadece haftasonu keyif amaçlı bineceğim o kadar. benim için önemli olan, yakışıklı olması. 5-6bin TL ile de bu denli yakışıklı araba pek bulunmuyor. Haksız mıyım?
  • evet fakat 5-6000 tl lik araçlar yakışıklı olmanın bedelini ağır ödetebilir
    İyi bir araştırma yapıp fiyat aralığını biraz daha geniş tutmanızı öneririm (Bir e30 için..)
  • 5-6bin için ben aslında E21 düşünüyorum 8-9bin'den aşağı E30 almak biraz cesarete girer gibime geliyor.
    uyarılarınız çok doğru. ucuz etin yahnisi yavan olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z-yback

Kardesim beni de ekle izmirden selamlar
    35 BKV 09 (1990 - 3.16i)

http://img832.imageshack.us/img832/5161/13347744.jpg

http://img839.imageshack.us/img839/6720/24763599.jpg

http://img96.imageshack.us/img96/374/36987897.jpg

a.s hoş geldin

• bayramızın mübarek olsun arkadaşlar
  • Bmw e 30 almayı düşünüyorum bana yardımcı olabilecek warmı

motor 1600 üstü olmasını istemiyorum
    16 silindir istiyorum
    e30 larda böyle bir seçenek warmı acaba bilenizin warmı ?
  • Valla benim bildiğim kadaryıla BMW E30 da 16 silindir çıkarmadı bugüne kadar
    (Şaka bi yana... kusura bakmayında)
    Sizin bahsettiğiniz valfe olabilir tam olarak ne istiyorsunuz iyice bir araştırın derim ayrıca e30larda zaten en küçük motor sizin bahsettiğiniz hacimlerde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamin.

Valla benim bildiğim kadaryıla BMW E30 da 16 silindir çıkarmadı bugüne kadar
    (Şaka bi yana... kusura bakmayında)
    Sizin bahsettiğiniz valfe olabilir tam olarak ne istiyorsunuz iyice bir araştırın derim ayrıca e30larda zaten en küçük motor sizin bahsettiğiniz hacimlerde..

pardon valf olabilir :S
  • beyler e30 cabrio almayı düşünüyorum 1 seneye kadar ama çok tuzlu bu cabriolar neden acaba?
  • selam arkadaslar bende eski 1 e30 kullanicisiyim beni de eklerseniz sewinirim

\\\\ DH E30 KÜLÜBÜ \\\\  E30 hayranları buraya

• quote:

Orijinalden alıntı: ferad

selam arkadaslar bende eski 1 e30 kullanicisiyim beni de eklerseniz sewinirim

hoşgeldin
  • BMW e30 M3 Turbo 950 hp

• Bir sorum olacaktı benim.Otomatik vites 90 model bir 318i var.Ne dersiniz?Alınır mı otomatik vites e30?
    Hafta sonu arabası olacak,yanlanılmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.