Şimdi Ara

\\\\ DH E30 KÜLÜBÜ \\\\ E30 hayranları buraya (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
6
Favori
143.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi geceler arkadaşlar önce şunu diyim bende yannn lamaya gönül vermiş birisiyim eskı kasa doğanım var proje halinde ama 3.16 ya geçmeye karar verdim.bmw iyi bi marka ama benim baktığım araçların sorunlarını az çok bılıyorum.kötü bakılmış bi araca denk gelirsem sanayiden cıkamıyacağımıda bılıyorum. ama yakıt sarfiyatı yedek parça bulması ve fiyatı konusunda beni bilgilendirirmisiniz? acaba şimdiden çok teşekkürr ederimmm. ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNEE YANNNN YannnNN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justhobi

benıde eklermısınız :)

bu arabaların herseyını bılırım arkadaslar bugune kadar baya alıp satmıslıgım war bu arabalardan ozellıkle orjınallık konusunda cok guzel onemlı noktaları paylasabılırım ısteyenlerden yardımlarımı kesınlıkle esırgemem

esirgemezsen paylaşabilirsin ben çok taktım kafama bu aracı 10.000 lıraya kadar araç arıyorum ama e30 istedğimi duyanlar yanaşma sanayiden çıkamazsın falan filan dedikleri için soğudum diyebiliriz. yardım eedersen mantıklı bi karar verebilirim ?
  • hocalar şimdi bi opel corsa c var bende 2001 model. piyasası 12 13 civarında ortalama. bunu satıp, bi e30 6 7 milyara üzerine de 4 5 milyar masraf yapsam mı diye şeytan dürtüyor beni bu aralar esasında e36 seviyorum ama ona da bütçe el vermiyor. bmw aşkı agır basıyor. ne yapsak karar veremedim bir türlü
  • ben susuyum nickim konuşsun benide eklermisin
  • şunlara bakarmısınız ya adamı deli ederler valla
     \\\\ DH E30 KÜLÜBÜ \\\\  E30 hayranları buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_otuz

ben susuyum nickim konuşsun benide eklermisin

• yok arkadaş böyle olmayacak benim arabayı satıp hemen bi e30 almam lazım.

arkadaşlar temiz manuel vites bir e30 arıyorum. tercihen 3.18i düşünüyorum. lpg takılmamış olursa çok daha iyi olur benim için. dış kasa çok fazla oynanmamış olursa çok çok iyi olur çünkü dizili arabayı alıp kafama göre oynama yapmak istemiyorum. orjinale yakın olsun dışını kafama göre yapıcam. tabi kafama göre yapılı bir araç denk gelirse neden uğraşayım :)

etrafınızda denk gelirse temizinden bir e30 haber verin lütfen :)

NOT: renk siyah
  • Bir e30 nuz var sakın satmayın sonra çok pişman oluyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: peugeot103

Bir e30 nuz var sakın satmayın sonra çok pişman oluyorsunuz

ya arkdaşlar.bende hastayım bu makinlara hatta almayı bile düşünüyorum fakat eskişehirde ankaraya göre falan sanayi az gelişmiş parça sıkıntısı usta sıkıntısı. kazalı yada motor yemiş bir 3.16 korkuları beni caydırıyor. bana yardım edin. gerçekten başım ağrırmı ?? şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: sekoo26

quote:

ya arkdaşlar.bende hastayım bu makinlara hatta almayı bile düşünüyorum fakat eskişehirde ankaraya göre falan sanayi az gelişmiş parça sıkıntısı usta sıkıntısı. kazalı yada motor yemiş bir 3.16 korkuları beni caydırıyor. bana yardım edin. gerçekten başım ağrırmı ?? şimdiden teşekkür ederim

eskişehirde yaşayan samimi bir arkadaşım var dediğin gibi oradaki E30 lar bayaga sorunluymuş oda bu dertten yakındı arkadaşlar 1.5 yıla yakın 3.20 kullanmış biri olarak size şunu söylemeliyim ki alacağınız E30 ne kadar temiz olursa olsun eğer bulunduğunuz bölgede yedek parça ve usta sıkıntısı çekerseniz arabayla çok sorun yaşarsınız sonuçta e30 lar 20 yaş üstü arabalar araç ne kadar iyi olsa da illaki yedek parçaya ve ustaya ihtiyaç duyar E30 almadan önce bunlarıda göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: .:Romeo_Redline:.

quote:

Orijinalden alıntı: sekoo26

quote:

eskişehirde yaşayan samimi bir arkadaşım var dediğin gibi oradaki E30 lar bayaga sorunluymuş oda bu dertten yakındı arkadaşlar 1.5 yıla yakın 3.20 kullanmış biri olarak size şunu söylemeliyim ki alacağınız E30 ne kadar temiz olursa olsun eğer bulunduğunuz bölgede yedek parça ve usta sıkıntısı çekerseniz arabayla çok sorun yaşarsınız sonuçta e30 lar 20 yaş üstü arabalar araç ne kadar iyi olsa da illaki yedek parçaya ve ustaya ihtiyaç duyar E30 almadan önce bunlarıda göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim

teşekkür ederim. işte arayış içindeyim zaten birazda piyasanın durgunlaşmasını bekliyeceğim. şunu söylemeliyim ki e 30 larda beni çeken bi şey var o kadar olumsuz neden varken genede onlara bakıyorum :) karakterik yapısı olan bi araç sonuçta :) neyse ii akşamlar :)

• o dediğin E30 tutkusu hepimizi çekiyor elde değil ki umarım güzel bir E30 bulursun iyi akşamlar
  • Benide eklerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinnar -- 18 Eylül 2011; 5:02:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetinnar

Benide eklerseniz sevinirim.

ekledim
  • quote:

quote:

Benide eklerseniz sevinirim.

ekledim

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

beyler bu e30lar çok yakıyor diyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

beyler bu e30lar çok yakıyor diyorlar

Herkesin derdi o :) Ya performanstan ya paradan vazgeç felsefesi :)))
  • su ile yanlamıyorlar illaki yakacak
  • quote:

su ile yanlamıyorlar illaki yakacak

Hocam aldın mı sen e30 veya e36 almayı planlıyordun bir aralar :)
  • 1983 3.18 coupe ;) ekleyebiliriz ismin yanına araç alındı :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.