Bildirim
DH Eskişehir İftar Buluşması 13 Ağustos Pazartesi 19:30
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ayın 30'undan önce veya 5'inden sonra olursa katılırım. -
Bende katılabilirim uygun olursa -
Arkadaşlar bir kaç gün içinde bende bir arkadaşımla eskişehir e iftar için geleceğim.Ama çok bilmiyorum oraları.Lütfen bana iftar için bir yerler önerebilir misiniz ? Eğer orada olduğum zamana denk gelirse bende katılmak isterim iftar buluşmasına.
Şimdiden teşekkürler.. -
Bende gelebilirim yazın beni -
gelebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Runje00
Arkadaşlar bir kaç gün içinde bende bir arkadaşımla eskişehir e iftar için geleceğim.Ama çok bilmiyorum oraları.Lütfen bana iftar için bir yerler önerebilir misiniz ? Eğer orada olduğum zamana denk gelirse bende katılmak isterim iftar buluşmasına.
Şimdiden teşekkürler..
şelale park iyidir; fix menü geçen yıl açık büfe idi hala öylemi bilmiyorum fix menünün güncel fiyatı kişi başı 25TL -
quote:
Orijinalden alıntı: AykutEsk
quote:
Orijinalden alıntı: Runje00
Şimdiden teşekkürler..
şelale park iyidir; fix menü geçen yıl açık büfe idi hala öylemi bilmiyorum fix menünün güncel fiyatı kişi başı 25TL
Şelale Park uzak kalır daha önce Sağlık Pide'de gerçekleştirmiştik iftarı yine şehir merkezinden bir yer olursa daha kolay olur herkes için. İftardan sonra da yine bi nargile mekanına filan gideri ya da PES de olabilir bakarız artık duruma.
-
kimse yokmu ya buralarda?
sabahlari calistigim icin aksam iftar bulusmasina gelebilirim gun belirlemeniz yeterlidir.
yas 19,5
baglarda oturuyorum -
Ne zaman olursa gelmek isterim takip edemiyorum pm ile bilgilendirirseniz
Gelmeye çalışırım
Konu favorilerimde. Gün belirlendiğinde, banada uygun olursa katılmak isterim -
Halen karar verilmedi galiba
Bence ayın 11 gayet uygun
Cafe tavsiyesi osmanlı kafe nargilesi çok sağlam
Şelale deki yemek çok doyurucu oluyor
Arkadaşlar ayın 11'i benim için uygun değil, pazar da aKaSa arkadaşımıza uymuyor.
10 Ağustos Cuma ya da 13 Ağustos Pazartesi sizler için uygunsa bu ikisi arasından kesin günü kararlaştıralım. -
Şakirtler geliyorsa ben gelmem -
13 ağustos pazartesi bana uyar
Vay arkadaş 21'i olsa gelirim dicemde 21'i oruç zamanına denk gelmiyor.Gidenler benim yerime de yesin -
Buluşma tarihi 13 Ağustos Pazartesi saat 19.30 Kanatlı Önü.
Sağlık Pide'ye gidelim diyoruz en uygun yer orası. -
quote:
Orijinalden alıntı: Saltuk
Buluşma tarihi 13 Ağustos Pazartesi saat 19.30 Kanatlı Önü.
Sağlık Pide'ye gidelim diyoruz en uygun yer orası.
Yine kanatlı önü
Ben Gelicem
yeni baglarmi yoksa adalardaki subedemi toplanacagiz?
Benzer içerikler
- kafada ekmek kırmak ne anlama gelir
- columbia orjinallik sorgulama
- su kaplumbağası yemek yemiyorsa ne yapmalı
- wellbutrin reçetesiz alınır mı
- oxxo nasıl okunur
- yeşil nasim
- prompt mühendisliği
- exxen filmleri
- türk çay emojisi
- kasım indirimleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X