Şimdi Ara

Dh esprisi beni bitirdi xD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: fatihgülçiçek

Güzel bir şey. Moderatörlerin yükünü azaltacaktır eminim. Yalnız nickin altında ne yazıyor burası da önemli. Kendi isteğiyle uzaklaşmıştır falan diyor mu acaba? Biriniz yapın be görelim şunu.

Ben zamanında yapmıştım,ban yemiş gibi duruyor...Sanki bir admin banlamış gibi görüküyor...
  • buraaaaaaaak
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlahi Morluk

Güzel fakat forum sahiplerinin veya yöneticilerinin üyelerini "yük" olarak gördüklerini, kullanıcıdan çok sunucuları düşündüklerinin itirafı olarak da yorumlanabilir.

evt.gerçek ama acı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerhanXbox360

Evet var böyle birşey önceden profilde direk uzaklaştırma seçeneği vardı şimdi buton koymuşlar başka sayfa açılıyor.

nerde o buton
  • Buton nerde biri sölesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozbrme1

Buton nerde biri sölesin

profilinde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: enisbrk

burak1952 hesabımla giriş yapıyorum bu mesaj geliyor

Hesabınız engellendi.

eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız şu adresteki forum yöneticisine mesaj atınız.

Ban Nedeni: Kullanıcı isteği!
    Son 24 saat içinde hesabınızı kendi isteğinizle kapatmışsınız. Bir hata olduğunu düşünüyor veya iptal etmek istiyorsanız tıklayınız.
    Lütfen attığınız mailde nick belirtiniz.

Hesabınız 6 gün 22 saat 34 dakika 4 saniye sonra giriş yaptığınızda otomatik olarak açılacaktır. Lütfen yönetime hesabınızın açılması konusunda PM atmayınız.

Yuh yani... katılım zamanı 31 Mart 2008...

Helal 5 aydır fake kullanıyosun... bravo... tebrikler...

• quote:

Orjinalden alıntı: Şahbaba

quote:

Orjinalden alıntı: enisbrk

burak1952 hesabımla giriş yapıyorum bu mesaj geliyor

Hesabınız engellendi.

eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız şu adresteki forum yöneticisine mesaj atınız.

Ban Nedeni: Kullanıcı isteği!
    Son 24 saat içinde hesabınızı kendi isteğinizle kapatmışsınız. Bir hata olduğunu düşünüyor veya iptal etmek istiyorsanız tıklayınız.
    Lütfen attığınız mailde nick belirtiniz.

Hesabınız 6 gün 22 saat 34 dakika 4 saniye sonra giriş yaptığınızda otomatik olarak açılacaktır. Lütfen yönetime hesabınızın açılması konusunda PM atmayınız.

Yuh yani... katılım zamanı 31 Mart 2008...

Helal 5 aydır fake kullanıyosun... bravo... tebrikler...

Ya dostum o zamanlar ikinci el ilan bölümünde adamın teki ile tartışmıştık küfür etmediğim halde ban yemiştim. mecbur almıştım o zaman. Yedekte dursun dimi. Ayrıca fake demeyelim buna yaw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enisbrk -- 8 Ağustos 2008; 12:59:40 >

• bulamadım buton nerde yaw
  • adam haklı yav :D acaba harbiden uzaklaştırıyomu diye deniyen var demekki :D ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AshLeyTisdaLe

Son cümle

Dh esprisi beni bitirdi xD

oha pohotoshop olabilir mi

• Ps deil istersen profilinden gir bak
  • 30 Gün uzaklaştırmıştım kendimi bi kaç ay önce..
  • bu olay ban mı sayılıyor kayıtlara acaba yani ben hiç ban yemedim bunu yapsam ban yemiş mi sayılırım
    yanlış anlasılmasın aynen ban gibi oldugunu biliyorum ama ban yemiş sayılıyomu acaba
  • Nerede bu bulamadım. Profilin neresinde acaba?
  • 7, 14 ve 30 günlük seçenekler var , neden 4 gün yok acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.