Şimdi Ara

DH FANTASY BA2KETBOL (AUCTION) DRAFT 25 ARALIK PAZAR!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
187
Cevap
0
Favori
4.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RccP

işlerim yogundu pek takip edemiyorum..takası bende veto ediyorum..açık ara Wade alan taraf karlı.ikili bir takas olursa ancak denk olaiblir..

2. veto ozan'dan 3.u veto da baska birinden geldi. bu aksama kadar 7 olursa(18/3+1) takas iptal olacak..
  • foruma veya oyuna bakmayan oyuncuların da olabileceğini düşünüyorum.bence 7 sayısını bulman zor gibi
  • quote:

foruma veya oyuna bakmayan oyuncuların da olabileceğini düşünüyorum.bence 7 sayısını bulman zor gibi

ozan 3 veto ile de takas dusurmek adaletsiz olur bence..
  • 4.veto da geldi.. ozan'in dusuncesine paralel olarak eger bu aksam 6'yi gorursek sureyi 1 gun uzatacam yoksa takas gecer..
  • Bizim diğer ligde mi ne bi takas vardı o takas kaç kişiyle nasıl iptal olmuştu?Pek umursamadım ama 2,3 kişi iptal istemişti sanırım.

Ayrıca şu iptal olayı çok doğru değil bence (alenen yamuk yapılmıyorsa) doğal olarak biri karlı olacak diğeri razıysa sorun yok , tek sorun dezavantajlı tarafın ligi sallamayıp oyuncuları başka birine peşkeş çekmesi olur ki öyle bir durum da göremedim şuan.

İptal için net kural konsun , 1/3 mü 1/4 mü artık neyse ona göre olsun.Kimin ne kadar takip ettiği kişiyi bağlar yeterli veto gelmiyorsa takas geçsin (şaibeli değilse) başka türlü takas olmaz ne keyif alacağız ligden?
  • bu takas iptal olur olmaz çok mühim değil de, bynum-wade takası da olmazsa hangi takas olur merak ediyorum.. sonuçta gerçek hayattaki gibi değerlendirmemek lazım bu takasları, bakacağımız şey istatistik.. bynum'un bu sene 15 sayı 13 rib 1.5 blok %50 fg'nin altına düşeceğini düşünen var mı? bence çok daha iyisi olacak da iyimser tahmin yaptım.. böyle bir uzunun karşılığı ne olmalı? stephen jackson? brandon jennings?

wade karlı çıkar diyenlere de söyliyim, takası arkadaş önerdi bana.. bazen takasın dengesini bir kenara koyup acil oyuncu ihtiyacınız varsa (atıyorum kadroda hiç sf yoktur vs) yada herhangi bir istatistikte sorun yaşıyorsan o kategoriyi güçlendirmeye çalışırsın.. bir takım rib ve blokta ligi darmadığın etse ama sayı-asist-3lük-top çalma konularında sıkıntı yaşasa calderon=bogut yada jennings=t.chandler takası yapmaz mı? ben yaparım.. yapılmalı da oyunun mantığı açısından..

neyse, veto yersek de canınız sağolsun da.. takas olmazsa şu oyunların tadı çıkmaz

• takasi onayladim. hayirli olsun..

@vaypcnet takas commish'e(yani bana) gore saibeli degilse buraya yazdigim tarihten itibaren 2 gun icinde takasi yapanlar disindakilerin 3'te 1'inin 1 fazlasi veto ederse iptal oluyor. ustte 18/3+1 yazmistim ama bu lig 20 kisilik degil 18 kisilik onu unuttum. yani aslinda 16/3+1 veto ile ki bu durumda 6 veto eder bu ligde takaslar iptal oluyor diger ligde ise 7. rotisserie'de 4 kisi yeterli..
  • Şahsen veto etmedim ama veto edenler Bynum'ın sakatlık riskinide göz önüne alıyorlardır büyük ihtimal
  • Aslına bakılırsa iki tarafta bu takasta risk aldı. Wade'in istatistik olarak bu sezon geçen seneler gibi olamama durumu var, Bynum'un da sakatlık riski var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marophat

Aslına bakılırsa iki tarafta bu takasta risk aldı. Wade'in istatistik olarak bu sezon geçen seneler gibi olamama durumu var, Bynum'un da sakatlık riski var.

Wade bence playoff'a kadar rahat açılır diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

bu takas iptal olur olmaz çok mühim değil de, bynum-wade takası da olmazsa hangi takas olur merak ediyorum.. sonuçta gerçek hayattaki gibi değerlendirmemek lazım bu takasları, bakacağımız şey istatistik.. bynum'un bu sene 15 sayı 13 rib 1.5 blok %50 fg'nin altına düşeceğini düşünen var mı? bence çok daha iyisi olacak da iyimser tahmin yaptım.. böyle bir uzunun karşılığı ne olmalı? stephen jackson? brandon jennings?

wade karlı çıkar diyenlere de söyliyim, takası arkadaş önerdi bana.. bazen takasın dengesini bir kenara koyup acil oyuncu ihtiyacınız varsa (atıyorum kadroda hiç sf yoktur vs) yada herhangi bir istatistikte sorun yaşıyorsan o kategoriyi güçlendirmeye çalışırsın.. bir takım rib ve blokta ligi darmadığın etse ama sayı-asist-3lük-top çalma konularında sıkıntı yaşasa calderon=bogut yada jennings=t.chandler takası yapmaz mı? ben yaparım.. yapılmalı da oyunun mantığı açısından..

neyse, veto yersek de canınız sağolsun da.. takas olmazsa şu oyunların tadı çıkmaz

Abi calderon bogut,jennings chandler bunlarolacak şeyler de Bynum Wade takası dengeli iseben bu işi hiç bilmiyorum.Wade şöyle 1-2ay oynamazsa Bynumda hiç olmadığı gibi sezonu sakatlıksız tamamlarsa ve Lakers Dwigth veya dominant bir uzun almazsa ancak denk bir takas olabilir.

Lakersın takasına kadar bu takas dengeli gider.Sonrası Bynum yeni takımıyla bu istatistikleri yakalayamaz.

• beyler dwight howard+andre miller'a karsi skorer bi yidliz arti pg ariyorum. ilk teklifi ismet'e yaptim..
  • @fuat istersen benim kadroya da bi bak belki istediğini bulamayabilirsin ama yine de bak derim
  • @TechN9ne başka bi tane önerdim saol

TAKAS - TAKAS - TAKAS

Luol Deng + Tyrus Thomas vs Dwight Howard

TAKAS - TAKAS - TAKAS

yorumu olan?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

bu takas iptal olur olmaz çok mühim değil de, bynum-wade takası da olmazsa hangi takas olur merak ediyorum.. sonuçta gerçek hayattaki gibi değerlendirmemek lazım bu takasları, bakacağımız şey istatistik.. bynum'un bu sene 15 sayı 13 rib 1.5 blok %50 fg'nin altına düşeceğini düşünen var mı? bence çok daha iyisi olacak da iyimser tahmin yaptım.. böyle bir uzunun karşılığı ne olmalı? stephen jackson? brandon jennings?

Abi calderon bogut,jennings chandler bunlarolacak şeyler de Bynum Wade takası dengeli iseben bu işi hiç bilmiyorum.Wade şöyle 1-2ay oynamazsa Bynumda hiç olmadığı gibi sezonu sakatlıksız tamamlarsa ve Lakers Dwigth veya dominant bir uzun almazsa ancak denk bir takas olabilir.

Lakersın takasına kadar bu takas dengeli gider.Sonrası Bynum yeni takımıyla bu istatistikleri yakalayamaz.

abi neye göre dengeden bahsediyorsun? bogut calderon'dan, chandler jennings'ten ne kadar iyi bir fantasy oyuncusuysa, wade de bynum'dan o kadar iyi bir fantasy oyuncusudur..

dediğimi tekrar ediyorum, takası 1'e 1 oyuncu karşılaştırması olarak bakmamak lazım.. gerçek hayatta takımlar top çalma, blok, ft% vs. gibi kategorilerde eksik var diye oyuncu alıyor mu? bu oyunda alıyoruz ama.. sayı kategorisinde iyi ama blok kategorisinde kötü bir takıma jason terry'yi mi alırsın stiemsma'yı mı?

• Ben takasla ilgili yorum yapmadım zaten takaslar çok anormal değilse sesimi çıkarmıyorum. Wade-Bynum takası bana anormal gelmedi açıkçası.

Geçen bana bi takas önerisi geldi aynen şu şekildeydi: Igoudala=Marc Gasol+Hido

Anormal dediğim takas işte böyle olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 10 Ocak 2012; 19:25:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

Ben takasla ilgili yorum yapmadım zaten takaslar çok anormal değilse sesimi çıkarmıyorum. Wade-Bynum takası bana anormal gelmedi açıkçası.

Geçen bana bi takas önerisi geldi aynen şu şekildeydi: Igoudala=Marc Gasol+Hido

Anormal dediğim takas işte böyle olur.

daha guzeli var, ben bugun ismet'e howard+miller onerip melo+calderon istedim. onun karsi teklifi calderon verip howard almak oldu. ben de bill walker onerip melo'yu istedim son teklif olarak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takasa o kadar laf ettiniz, wade'in sakatlığı ciddiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

@TechN9ne başka bi tane önerdim saol

TAKAS - TAKAS - TAKAS

Luol Deng + Tyrus Thomas vs Dwight Howard

TAKAS - TAKAS - TAKAS

yorumu olan?

Ben yine veto hakkımı kullanıyorum
  • saygi duyuyorum.

bu arada teklifi veren benim, yani howard'a karsilik bu oyunculari ben istedim. degerlendirmede bunu da goz onunde bulundurun arkadaslar..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.