Şimdi Ara

DH FANTASY BA2KETBOL (AUCTION) DRAFT 25 ARALIK PAZAR!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
0
Favori
4.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

takasa o kadar laf ettiniz, wade'in sakatlığı ciddiymiş

Ahoo :D Utandım şimdi. Sanki Wade'i itelemiş gibi oldum.

@fuat takas bana da uygun geldi. sen howard'ı teklif etmemiş olsaydın biraz garip gelecekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marophat -- 11 Ocak 2012; 0:51:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marophat

quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

takasa o kadar laf ettiniz, wade'in sakatlığı ciddiymiş

Ahoo :D Utandım şimdi. Sanki Wade'i itelemiş gibi oldum.

@fuat takas bana da uygun geldi. sen howard'ı teklif etmemiş olsaydın biraz garip gelecekti.

Wade oynuyor bugün hem de ilk çeyrekte 12 sayı attı
  • gerekcesine hic katilmasam da 2.veto geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap
    daha guzeli var, ben bugun ismet'e howard+miller onerip melo+calderon istedim. onun karsi teklifi calderon verip howard almak oldu. ben de bill walker onerip melo'yu istedim son teklif olarak..

İyi de hocam benden aldığın adamlar benim takımın en iyileri an itibari ile... Calderon & Howard'a vardım :)

Bill Walker'ı kabul edecektim sen başkası ile takasa girince iptal olmuş

• quote:

@TechN9ne başka bi tane önerdim saol

TAKAS - TAKAS - TAKAS

Luol Deng + Tyrus Thomas vs Dwight Howard

TAKAS - TAKAS - TAKAS

yorumu olan?

Eğer 1 veto eksikliği ile kabul edilecekse takas bende veto hakkımı kullanayım hocam.Her ne kadar Howarda karşı sen o adamları istesende Howard'ı alan taraf inanılmaz bi üstünlük kuracak bizle oynadığı maçlarda sadece Howard sayesinde sayı,ribaund ve blok yönünden.
  • Asist ve fg konusunda adam arıyorum. Trade teklifleri için kadroma bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

quote:

@TechN9ne başka bi tane önerdim saol

TAKAS - TAKAS - TAKAS

Luol Deng + Tyrus Thomas vs Dwight Howard

TAKAS - TAKAS - TAKAS

yorumu olan?

Eğer 1 veto eksikliği ile kabul edilecekse takas bende veto hakkımı kullanayım hocam.Her ne kadar Howarda karşı sen o adamları istesende Howard'ı alan taraf inanılmaz bi üstünlük kuracak bizle oynadığı maçlarda sadece Howard sayesinde sayı,ribaund ve blok yönünden.

seninle birlikte 3 veto oluyor yani 1 kisi eksik degil 3 kisi eksik..

ayrica howard'i alan FG-Rib-Blok avantaji sagliyor ama FT-Sayi-Asist'te geriye dusuyor. Steal ve TO da neredeyse esit. bu nasil inanilmaz ustunluk cozemedim..

Takasi onayladim, hayirli olsun..

• Beyler bu Baron Davis ne alemde bilen var mı? Ha döndü ha dönecek denip duruyor fantasyde rezil oluyoruz. Kidd'den ise hiç haber alamıyoruz, onun sakatlığı ciddi mi yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marophat

Beyler bu Baron Davis ne alemde bilen var mı? Ha döndü ha dönecek denip duruyor fantasyde rezil oluyoruz. Kidd'den ise hiç haber alamıyoruz, onun sakatlığı ciddi mi yahu?

http://www.cbssports.com/nba/injuries

Şurdan takip edebilirsin hocam...Davis birkaç gün içerisinde dönecek sanırım, Kidd'in bu akşam oynaması bekleniyor...

Ben de Stephen Curry'i bekliyorum bayadır...Twitter'dan takıma katılcam demiş ama oynayıp oynamayacağı belli değil...En güvendiğim adamdı...

• Eyvallah hoca, bu site baya iyi oldu.
  • takım revire döndü ya en iyi silahlarımdan Al Horford ve Steve Nash de sakatlandı assist kaynağım gitti abi ya
  • Nash in durumu cok mu kotu????
  • Hayes, Melo ve Williams sakat. Lider bitirdiğim ilk 2 hafta sonrası takımda düşüş görülebilir.
  • Ozan'ı 7-2 yenmişim ama TO'yu 69-70, STL'i 32-31, BLK'u 28-25 kazanmışım.. 7-2 kazandığım haftayı 5-4 geride kapatabilirmişim, şans biraz yanımdaymış bu hafta :)
  • Bu hafta oyuncularımın blok yapmayacağı tuttu. Pşb gününe geldik Tyson Chandler 0, Joakim Noah 1 blokta ve bugün ikisininde maçı yok.

Fuat'la fena kapışıyoruz. 7-2 kazanma ihtimalim olduğu gibi 7-2 kaybetme ihtimalimde var. FG'de 0.001, bloklarda da 2.0 gerideyim. TO, ST ve AST'de de çok yakınız. Bakalım nasıl bitecek.
  • tracy_is_back kimse kadrosunu ayakta alkışlıyorum yenilicem büyük ihtimal ama hiç gocunmam eyvallah der geçerim on numara kadro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

Bu hafta oyuncularımın blok yapmayacağı tuttu. Pşb gününe geldik Tyson Chandler 0, Joakim Noah 1 blokta ve bugün ikisininde maçı yok.

Fuat'la fena kapışıyoruz. 7-2 kazanma ihtimalim olduğu gibi 7-2 kaybetme ihtimalimde var. FG'de 0.001, bloklarda da 2.0 gerideyim. TO, ST ve AST'de de çok yakınız. Bakalım nasıl bitecek.

hacı böyle(4-5) bitse ne sevinirim anlatamam bu hafta rose'less yakaladın beni..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

tracy_is_back kimse kadrosunu ayakta alkışlıyorum yenilicem büyük ihtimal ama hiç gocunmam eyvallah der geçerim on numara kadro

hoca sen horford'u tutuyorsun ama en az 3 ay yok o. ayrica bizim ligin playoff'u 15 nisan'da bitiyor nba'le es zamanli degil yani..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TechN9ne

tracy_is_back kimse kadrosunu ayakta alkışlıyorum yenilicem büyük ihtimal ama hiç gocunmam eyvallah der geçerim on numara kadro

hoca sen horford'u tutuyorsun ama en az 3 ay yok o. ayrica bizim ligin playoff'u 15 nisan'da bitiyor nba'le es zamanli degil yani..

horford yaktı beni yahu auction draftta en çok parayı vermişim ben yokken otomatik olarak.. e ne yapacam ki şimdi bunu trade yapılmaz waive etsem düzgün bi pivot yok zaten bi tane de boşta center'ım var o da dolmuyor hiç

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.