Şimdi Ara

DH Fantasy08 #2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
9.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlkinde 20 den sectim. Bari bu üst sıralarda olsun.
  • En kötü 5.sıradan girerim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

İlkinde 20 den sectim. Bari bu üst sıralarda olsun.

20'den seçip Duncan'ı aldın ama.
  • Beyler bu Fantasy Ligi ne oluyor tam olarak genişçe açıklayabilecek olan varmı ?
    Veya bunu açıklayan bir konu var mı ? 2 senedir görüyorum herkes bu heyecana kapılmış. Ben de baktım yazılanlara güzel bir şeye benziyor.

Açıklayabilecek olan varsa sevinirim.
  • Hoca seni robertpires'e teslim edeyim. O iyi açıklar.
  • .Alp. hocam valla bi açıklayın yav. DH Fantasy lig konusuna girdim muhabbetler mükemmel yani oyunu oynamadan zevk aldım diyebilirim.

quaking, hakan, slam, robert biliyosanız bi el atın şu basketçi kardeşinize
  • @techn9ne ben açıklayayım sana... Fantasy football oyunları gibi gerçek oyuncuların istatistikleri üzerinden oynanan bi oyun fantasy nba. Bir gün belirleniyor ve o gün draft yapılıyor. Herkes sırayla bir oyuncu seçiliyor ve 13 tur sonunda kadronu oluşturmuş oluyorsun. Daha sonra nba başlıyor ve sen seçtiğin oyuncunun tüm istatistiklerine göre rakibini yenmeye çalışıyorsun. Lig genelinde ilk 6 ya girenler playoff oynuyorlar. Yeterli mi ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

@techn9ne ben açıklayayım sana... Fantasy football oyunları gibi gerçek oyuncuların istatistikleri üzerinden oynanan bi oyun fantasy nba. Bir gün belirleniyor ve o gün draft yapılıyor. Herkes sırayla bir oyuncu seçiliyor ve 13 tur sonunda kadronu oluşturmuş oluyorsun. Daha sonra nba başlıyor ve sen seçtiğin oyuncunun tüm istatistiklerine göre rakibini yenmeye çalışıyorsun. Lig genelinde ilk 6 ya girenler playoff oynuyorlar. Yeterli mi ;)

Football menajerlik oyununun basketbol versiyonu gibi diyorsun yani ?

Teşekkürler fuat
  • Draft,cuma gecesi 00:00'e geliyor galiba.İlk defa olacak benim çok heycanlandım.
  • Cuma akşamı saat 10'da draft. 12,30'a kadar falan sürer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

Cuma akşamı saat 10'da draft. 12,30'a kadar falan sürer.

Yanlış hesaplamışım ne kızıyorsun.
    Zaten heycanlıyım
  • Ne kızacağım ya.

Sen bide oyuncu seçerken gör heyecanı.
  • Şimdi ben tam seçerken elektirikler kesilirse,otomatik seçecek demi ?
  • Evet
  • Bu ilk lige katılamayanlar 2.lige yöneliyor demiştiniz. O lig bu lig mi ? Eğer bu lig ise şifreyi pm den alabilirmiyim
  • 20 kişide doldu hocam vallahi...
  • Mahmuuuuuuut.. çek bir 3.lig..
  • Valla tek başıma 3.ligde de mücadele ederim

Neyse o zaman ben sene içinde oyunu biraz daha öğrenirim başka liglere girerim nasipse kısmetse 2009 döneminde aranızdayım beyler.
  • NBA için stersen Fastbreak'e ya da açılmayacaksa onun yerine oynayacağımız oyuna(eğer oynayacaksak) katılabilirsin.Euroleague Fantasy Challenge'a da katılabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 13 Ekim 2008; 20:41:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.