Şimdi Ara

DH Fantasy08 #2 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
9.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: temizchannel

NBA için stersen Fastbreak'e ya da açılmayacaksa onun yerine oynayacağımız oyuna(eğer oynayacaksak) katılabilirsin.Euroleague Fantasy Challenge'a da katılabilirsin.

Ya işte dediğim gibi katılsam oyunu öğrenme dönemi olacak benim için yani büyük ihtimal sonuncu falan olurum ama seneye dönüşüm muhteşem olur o ayrı konu tabi

işte oluşursa eğer şifresini almak isterim.

• quote:

Orjinalden alıntı: TechN9ne

quote:

Orjinalden alıntı: temizchannel

NBA için stersen Fastbreak'e ya da açılmayacaksa onun yerine oynayacağımız oyuna(eğer oynayacaksak) katılabilirsin.Euroleague Fantasy Challenge'a da katılabilirsin.

Ya işte dediğim gibi katılsam oyunu öğrenme dönemi olacak benim için yani büyük ihtimal sonuncu falan olurum ama seneye dönüşüm muhteşem olur o ayrı konu tabi

işte oluşursa eğer şifresini almak isterim.

Şu anlık sadece Euroleague Fantasy Challenge ligi kuruldu.

http://forum.donanimhaber.com/m_18217128/mpage_2/tm.htm (yeni sezon 9 Ekim 2008; 12:13:58 tarihli mesajla başlıyor)

Not:Euroleague,Fastbreak,Stock Exc. vb. oyunlar Fantasy'den farklı,bu oyunlarda draft yerine parayla adam satın alma var.

• çok istediğim halde bu akşam yapılacak drafta malsef katılamayacağım. Kuzenimin düğünü var :(
  • kuzenin evlencek başka gün bulamamış mı

nikahta keramet vardır, belki ilk sırayı sen kaparsın pre-draft olayını halletseydin bari.. sakatlar dolmasın takımına
  • Yer var mı yer?
  • 1. sıranın havasıda başka oluyor yav
  •  DH Fantasy08 #2

DH Fantasy08 #2

DH Fantasy08 #2

DH Fantasy08 #2

• ceycey memo-hidoyu aynı takımda bulusturmus

ShowtimeLakers
    1. (3) Dwyane Wade
    2. (38) Andre Iguodala
    3. (43) Vince Carter
    4. (78) Jermaine O'Neal
    5. (83) Manu Ginobili

bu kadro iimsya :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Hakan-

ceycey memo-hidoyu aynı takımda bulusturmus

ShowtimeLakers
    1. (3) Dwyane Wade
    2. (38) Andre Iguodala
    3. (43) Vince Carter
    4. (78) Jermaine O'Neal
    5. (83) Manu Ginobili

bu kadro iimsya :)

yok yav ismen iyiler onlar..hiç dengeli kadro kuramadım...sayıda kimseye bırakmam gibi geliyor.asist ve turnoverda da oyun alamam..dedim bari birazda reb block yapsın takı8m diye aldım diğer oyuncuları..6.sıradan beno veya derrick rose alabilseydim çok iyi olacaktı..
  • Oha alonzo mourningi almışım yuh bana yaw hiç dikkat etmedim adam basketi bıraktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oBLoOd -- 18 Ekim 2008; 0:51:38 >
  • düğüne gitmemin cezası draftta 20.sıradan çekmek olmuş :D

sizce nasıl bir kadro olmuş arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Oha alonzo mourningi almışım yuh bana yaw hiç dikkat etmedim adam basketi bıraktı

merak etme senin için döner Benim takımda da Semih Erden var

Bu arada da benim kadroda T-Mac, Ray Allen, Prince, Ben Wallace, Hinrich gibi isimler var. Valla güzel oldu bu kadro drafta katılmamış olmama rağmen... Bu sene de Hinrichten hem Chicago hemde ben büyük şeyler bekliyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Lucifer34

quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Oha alonzo mourningi almışım yuh bana yaw hiç dikkat etmedim adam basketi bıraktı

merak etme senin için döner Benim takımda da Semih Erden var

Bu arada da benim kadroda T-Mac, Ray Allen, Prince, Ben Wallace, Hinrich gibi isimler var. Valla güzel oldu bu kadro drafta katılmamış olmama rağmen... Bu sene de Hinrichten hem Chicago hemde ben büyük şeyler bekliyoruz.

Hinrich'ten ben de çok şeyler bekliyorum. Diğer ligde kadromda

• Cenabet Hinrich.Bi ben bir şey beklemiyorum o adamdan.

Kadrom nasıl olmuş
  • Ya deli oldum ya sayfa hata raporu verdi bana gelirken kendi kendine Troy Murphy ile Anthony Parkeri seçmiş
    Ama son sıradan Hilton Armstrong'u seçmek güzel oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağrışş -- 18 Ekim 2008; 12:09:41 >
  • diğer lige oranla daha iyi bir takım kurdum gibi.. draftları da yaptığıma göre oyun benim için bitmiştir kadro kurmadan şampiyon olma geleneğimi devam ettirmeye çalışcam.. yada liglerden birinde kadro kurup diğerinde kadro kurmayım.. bakayım hangisinde daha başarılı oluyorum
  • ne diyeyim bu fantasy 2 ligi 1. ligden daha çekişmeli geçebilir. bakıyorum bakıyorum ama bi türlü abartı kadro göremiyorumSerhat,Samet ve RccP'in kadroları fena durmuyor.

Sergen,ne biçim 1. sırasınLebron dışında istikrarlı olan bi oyuncun yok
  • PG O.J. Mayo
    (Mem - PG,SG)

SG Ben Gordon
    (Chi - SG)

G Mo Williams
    (Cle - PG)

SF Ron Artest
    (Hou - SF,PF)

PF Travis Outlaw
    (Por - SF,PF)
    F Jamario Moon
    (Tor - SF)

F Darko Milicic
    (Mem - PF,C)

C Yao Ming
    (Hou - C)

Util Rodney Stuckey
    (Det - PG,SG)

Util Vladimir Radmanovic
    (LAL - PF)
    BN Chris Quinn
    (Mia - PG,SG)

BN Thabo Sefolosha
    (Chi - SG,SF)
    BN J.J. Hickson
    (Cle - PF,C)

kadro yukarda çıkmamışta yazıyım dedim
  • LeBron ve Joe Johnson gibi tam All-around 2 oyuncu var takımda.Antawn Jamison'da sayı ve rib. de iyidir.Zaten Arenas'da yok.Peja'da iyidir.Nick Collison'da double-double bir oyuncu. Nocioni ve Hughes gibi 2 istikrar abidesi de var Kötü kadro değil be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weresth -- 18 Ekim 2008; 22:45:48 >
  • kadron iyide işte Lebron dışında kalan diğer adamlar biraz dengesizlerhadi Johnson ve Jamison'da genel olarak iyilerde oradan aşağısı çok başını ağrıtabilir.
    Peja'yı diğer ligde ben aldım sayı atsın diye ama aşırı bi katkı vereceğini sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.