Şimdi Ara

DH Fantasy08 #2 (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
9.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha güçlü oyuncular önermelisin, Salmons bu sene patlama yapacak, demedi demeyin
  • Brendan Haywood 4 ay sakat Etan Thomas şuanda ilk 5 çıkıyor...Bynum var o da bana lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

John Salmons'a talip olan varsa iyi bir Center ile takas yapabilirim.

Hatta üçlü dörtlü takaslar da olabilir

[Wilcox ] ya da [Varejao+Powe] verebilirim...
  • Ben de pivot olmasa da Amir Johnson'ı verebilirim.
  • İlk hafta Perkele ile oynuyoruz ve canıma okuyor :D

Yenilmeye razıyım ama en azından 5-4 gibi bir skor olsa iyi olur
  • bir çaylak olarak ligin şimdiye kadar en çok sayı atan 2. takımı olmaktan gurur duyuyorum

ancak ribaund larda biraz sıkıntılıyım takıma bakıp takas önerisi yapan olursa (iyi bir ribaund cuyla) değerlendirebilirim

Takım adı: Bolu Cavaliers
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaLibRé

bir çaylak olarak ligin şimdiye kadar en çok sayı atan 2. takımı olmaktan gurur duyuyorum

ancak ribaund larda biraz sıkıntılıyım takıma bakıp takas önerisi yapan olursa (iyi bir ribaund cuyla) değerlendirebilirim

Amir'i Stuckey'e karşılık öneriyorum.(biliyorum,biraz kazıklıyorum ama Amir sleeper ve blok ve ribaundda gayet iyi)

Edit:Biraz fazla kazıklamış oluyorum galiba.Büyük ihtimal kabul edilmez bu takas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 2 Kasım 2008; 18:23:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: temizchannel

quote:

bir çaylak olarak ligin şimdiye kadar en çok sayı atan 2. takımı olmaktan gurur duyuyorum

Amir'i Stuckey'e karşılık öneriyorum.(biliyorum,biraz kazıklıyorum ama Amir sleeper ve blok ve ribaundda gayet iyi)

Edit:Biraz fazla kazıklamış oluyorum galiba.Büyük ihtimal kabul edilmez bu takas.

yok hocam ben onun tipini sevmedim

• ismet takas önerdim
  • quote:

quote:

quote:

Bana guard lazım.Sen de draftta istediğim bütün guardlara konmuşsun(Gordon ve Stuckey),ama şimdilik Amir'den başka kimseyi gözden çıkartmadım.İstersen Monta+Amir=Ben Gordon paketi yapabiliriz tabii

• quote:

Orjinalden alıntı: RccP

ismet takas önerdim

Güzel öneri, sanırım kabul edeceğim :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bana guard lazım.Sen de draftta istediğim bütün guardlara konmuşsun(Gordon ve Stuckey),ama şimdilik Amir'den başka kimseyi gözden çıkartmadım.İstersen Monta+Amir=Ben Gordon paketi yapabiliriz tabii

hocam çok düşündüm ama reject dedim sonunda bana şöyle maç başı 10 rib yapan birisi lazım teklifler o yönde olursa iyi olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam çok düşündüm ama reject dedim sonunda bana şöyle maç başı 10 rib yapan birisi lazım teklifler o yönde olursa iyi olur

Şu an ribaundlarda takım çok iyi,bozmayı düşünmüyorum.Ama takım sayıda aksarsa Brook Lopez veya Kendrick Perkins'den birini verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 2 Kasım 2008; 18:49:59 >

• @csb hocam jamario moon - al horford takasını önerdim ama nasıl sence iyi atıyor moon
  • çok güvendiğim Mbah a Moute son maç 11 sayı 10 rib yapmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

İlk hafta Perkele ile oynuyoruz ve canıma okuyor :D

Yenilmeye razıyım ama en azından 5-4 gibi bir skor olsa iyi olur

Demiştim ve istediğim gibi oldu
  • dunleavy'yi nasıl bırakırsın ya, aklım almıyor. adam hiçbir şey yapmasa ilk 50-60 oyuncusu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

dunleavy'yi nasıl bırakırsın ya, aklım almıyor. adam hiçbir şey yapmasa ilk 50-60 oyuncusu...

quote:

Oct 30 G Mike Dunleavy (knee) is sidelined indefinitely because of tendinitis in his right knee. Dunleavy, the Pacers second leading scorer last season, played just 12 minutes in the preseason and has only taken part in one practice since training camp started in late September.

Dizindeki sakatlığı nedeniyle uzun süre takımda yer almayacak gibi anladım bu yazıyı.

Sanırım yanlış anladım.
  • ameliyat kararı çıkmazsa sadece ilk hafta oynamayacak diye okudum ben bir yerde. ameliyat olursa 2-3 ay oynamaz ama belli değil şimdilik ne olacağı. biraz bekleyebilirdin, matt bonner için dunleavy'den vazgeçmenin bir faydası yok ki yav...
  • ben belli değil'i sanırım sezonu kapattı olarak anlamışım :(

Elbette Bonner için vazgeçilecek oyuncu değil, tamamen benim yanlış anlamamdan kaynaklanıyor.

Abi, quaking de hemen kapmış Mike'ı :(

Geri de alamam sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.