Şimdi Ara

DH Fantasy08 #2 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
9.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüh ya,quaking benden önce davranmış.Artık Eric Gordon'la yetineceğim.
  • bu hafta baytar beni ezecek gibi geliyor 400 sayı 160 rib yapmış geçen hafta
  • Takıma sayı atacak adam lazım,isteyen olursa P.Pierce'ı takasta kullanırım...
    Baytar Kobe'ye talibim bi bak teklif de yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağrışş -- 3 Kasım 2008; 19:15:47 >
  • dunleavy 'yi geri vereyim istiyorsan green.mesela salmons'a karşı kabul ederim.hem sende salmons'ı takasa açmıştın yabu kıyağımı da unutma
  • yok geri istemiyorum artık, yaptık bir hata cezasını çekeceğiz.

beli bonner coşar :D
  • Dunleavy'yi alamadığıma üzülmüştüm ama Dumars moralimi düzeltti.Büyük ihtimalle JR Smith ilk beş çıkacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: temizchannel

Dunleavy'yi alamadığıma üzülmüştüm ama Dumars moralimi düzeltti.Büyük ihtimalle JR Smith ilk beş çıkacak.

bu durumda stuckey ilk kaç çıkar peki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cqr24

Takıma sayı atacak adam lazım,isteyen olursa P.Pierce'ı takasta kullanırım...

gönder teklifini
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaLibRé

quote:

Orjinalden alıntı: temizchannel

Dunleavy'yi alamadığıma üzülmüştüm ama Dumars moralimi düzeltti.Büyük ihtimalle JR Smith ilk beşte çıkacak.

bu durumda stuckey ilk kaç çıkar peki

6.adam.Iverson'ı mı geçecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 5 Kasım 2008; 16:49:03 >

• ben diğer liglerde Eric Gordon'dan kurtulmaya çalışıyorum, bu ligde ise Gordon'u bana kakalamaya çalışıyonuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MALTERDUNKER

quote:

gönder teklifini

Gönderdim hocam Paul Pierce+Keyon Dooling=Kobe Bryant
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

ben diğer liglerde Eric Gordon'dan kurtulmaya çalışıyorum, bu ligde ise Gordon'u bana kakalamaya çalışıyonuz.

Merak etme hocam,eğer yeniden teklif yaparsam Gordon olmayacak,çünkü serbest bıraktım.Ne istersin Salmons için,söylersen(bana da uyarsa) uygun bir teklif yapabilirim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MALTERDUNKER

quote:

gönder teklifini

Gönderdim hocam Paul Pierce+Keyon Dooling=Kobe Bryant

teklif fena değil aslında ama kobeyi tutacam herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Calderon_ -- 5 Kasım 2008; 20:21:35 >

• bi bakayım kadrona
  •  DH Fantasy08 #2

Brandon Rush yerine Jason Thompson'ı,Eric Gordon yerine de DeMarcus Nelson'ı aldım.

Kadronun linki dehttp://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/36602/4

• butler'a talibim.
  • quote:

butler'a talibim.

O zaman Salmons kalsın.Butler'ı takas edebileceğim bir tek Iverson var,o da yeni takas oldu,soru işareti.Başka takaslar için anlaşmak dileğiyle
  • Butler'ı düşün derim, Salmons bu sezon Butler'ın geçen sezon yaptığının daha iyisini yapacak, eğer topla daha çok buluşursa
  • quote:

Butler'ı düşün derim, Salmons bu sezon Butler'ın geçen sezon yaptığının daha iyisini yapacak, eğer topla daha çok buluşursa

Kevin Martin'den Salmons'a top kalırsa tabiiKalsa bile ben bu takasta kazıklama kokusu alıyorum.
  • kazıklama beni kazıklarım seni

şaka bi yana sende geri çektiğin takasta salmons için üst düzey üç oyuncu önermişsin!
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.