Şimdi Ara

DH Fantasy08 #2 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
9.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: greenflash

kazıklama beni kazıklarım seni

şaka bi yana sende geri çektiğin takasta salmons için üst düzey üç oyuncu önermişsin!

Brook Lopez,Amir Johnson,Eric Gordon
  • @temizchannel hocam perkins-radmanovic takası önerdim ama ne dersin
  • Düşüneyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: temizchannel

Düşüneyim

hocam teklifi değiştirdim senin sayıya ihtiyacın var galiba o yüzden moon-perkins yaptım şimdi
  • csb ile çok çekişmeli bir mücadelenin içindeyim.Peja'nın sakatlığı yüzünden 3 sayılarda çok geri düştüm.Geri döndü ve üç sayılarda bir çıkışa geçtim ama nafile heralde FT lerde de bir yükseliş olurdu Peja olsaydı.Takım sağlam kalırsa bu takımla iyi işler yaparım diye düşünüyorum.

Songaila oynatılıyor mu?
  • Bu ligde hiç beklediğim gibi gitmiyorum. Birinci ligde de tam tersi iyi gidiyorum. Ne iş
  • pg isteyen varsa c veya f karşılığında takas yapabiliriz. öncelikli tercihim c.
    pg'lerim: farmar, barbosa, sessions, telfair, jack, louis williams, hughes, tj ford
  • sessions karşılığında bir forward verebilirim, yalnız kadroma bakmam lazım :D
  • Son gün csb geçmiş beni ve 6-3 yenilmişim.Çekişmeli geçmişti zaten.Ucu ucuna geçmiş beni.Yazık olmuş Önümüzdeki maçlara bakacaz artık
  • mayo yu 2. sıradan seçmiştim beni haklı çıkarıyor 33 atmış yine
  • Yahoo 2 gündür istatistikleri yansıtmıyor.
  • quote:

Yahoo 2 gündür istatistikleri yansıtmıyor.

bende gayet normal devam ediyor istatistikler
  • Luc Richard Mbah a Moute de coştu

geçen hafta 51 sayı 40 ribaund yaptı

son maçı: 19 sayı 17 rib 2ast 1tç 3 blok
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaLibRé

quote:

Yahoo 2 gündür istatistikleri yansıtmıyor.

bende gayet normal devam ediyor istatistikler

Düzelmiş.
  • ramon sessions için bana sağlam bir center verin ya, olma mı? 16 sayı & 5,5 asist ortalaması var sessions'ın.
  • çok güzel imza ve video samet
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

ramon sessions için bana sağlam bir center verin ya, olma mı? 16 sayı & 5,5 asist ortalaması var sessions'ın.

sessions for robin lopez ?
  • eyvallah kardeşim

ama sen center'dan haber ver.. veriyor musun jermaine, haslem veya scola'dan birini? ne biçim kadro kurmuşsun valla helal olsun ama pg eksiğin var gibi sanki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

ramon sessions için bana sağlam bir center verin ya, olma mı? 16 sayı & 5,5 asist ortalaması var sessions'ın.

sessions for robin lopez ?

yuh ne yaptın be hacı. lee veya bargnani'yi ver yapalım takası. sende de aynı ozan'da olduğu gibi pg sıkıntısı var sanki.

• quote:

eyvallah kardeşim

ama sen center'dan haber ver.. veriyor musun jermaine, haslem veya scola'dan birini? ne biçim kadro kurmuşsun valla helal olsun ama pg eksiğin var gibi sanki.

Petro olmaz mı

senin kadro ne öyle abi oyundaki pglerin 4te1 i sende

Yanblız bizim liglerde takas felan zor gözüküyor..herkes kara geçecegi bir takas istiyor.kumar oynamaya kimse yemiyor.bi ben ismete jermaine takası öndermiştim sağlam başka kafa kafaya takas görmedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 18 Kasım 2008; 9:27:22 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.