Şimdi Ara

DH Fantasy08 #2 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
9.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çaylak sezonumda 4. sıradayım şuan bence dengeli bir kadrom var ama bu hafta büyük bir takas teklifi yapmayı düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaLibRé

çaylak sezonumda 4. sıradayım şuan bence dengeli bir kadrom var ama bu hafta büyük bir takas teklifi yapmayı düşünüyorum

Bana mı?
  • quote:

çaylak sezonumda 4. sıradayım şuan bence dengeli bir kadrom var ama bu hafta büyük bir takas teklifi yapmayı düşünüyorum

İstediğin bi oyuncu varsa takasa hazırım özellikle asist özelliği olan olursa iyi olur
    Keyon Dooling
    Daequan Cook
    Paul Pierce
    Josh Howard
    Leon Powe
    Jason Maxiell
    Richard Jefferson
    Troy Murphy
    Anthony Parker
    Eddie House
    Andrew Bynum
    Desmond Mason
    Daniel Gibson
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cqr24

quote:

İstediğin bi oyuncu varsa takasa hazırım özellikle asist özelliği olan olursa iyi olur
    Keyon Dooling
    Daequan Cook
    Paul Pierce
    Josh Howard
    Leon Powe
    Jason Maxiell
    Richard Jefferson
    Troy Murphy
    Anthony Parker
    Eddie House
    Andrew Bynum
    Desmond Mason
    Daniel Gibson

:S

Sen pg seçmedin mi hiç?

• quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

quote:

Keyon Dooling
    Daequan Cook
    Paul Pierce
    Josh Howard
    Leon Powe
    Jason Maxiell
    Richard Jefferson
    Troy Murphy
    Anthony Parker
    Eddie House
    Andrew Bynum
    Desmond Mason
    Daniel Gibson

:S

Sen pg seçmedin mi hiç?

Yok seçemedim tam seçeceğim sırada sayfa hata raporu vermişti o sırada Parker ve Murphy'yi seçti otomatik

• quote:

Yok seçemedim tam seçeceğim sırada sayfa hata raporu vermişti o sırada Parker ve Murphy'yi seçti otomatik

pm attım. (Takas teklifi değil merak etmeyin)..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

pm attım. (Takas teklifi değil merak etmeyin)..

Tavsiyelerin doğrultusunda Anthony Johnson'u aldım sağ ol yardımların için

• quote:

Bana galiba
    OJ=Perkins+fındık fıstık olabilir meselaCiddi olarak söylüyorum,Perkins'in istatistikler bayağı düştü,belki takas düşünebilirim.
  • bolu cavaliers'ın önerdiği takas teklifini yanlışlıkla kabul ettim.Takasa karşı oy kullanın efenim.. Sevindirin beni.Çok saçma bir takas çünkü.Nasıl böyle bir hata yaptıysam
  • quote:

Orjinalden alıntı: weresth

bolu cavaliers'ın önerdiği takas teklifini yanlışlıkla kabul ettim.Takasa karşı oy kullanın efenim.. Sevindirin beni.Çok saçma bir takas çünkü.Nasıl böyle bir hata yaptıysam

ohooooooooooooooooooooooooooooo hadi beyler onaylıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Alp. -- 16 Aralık 2008; 17:30:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

quote:

Orjinalden alıntı: weresth

bolu cavaliers'ın önerdiği takas teklifini yanlışlıkla kabul ettim.Takasa karşı oy kullanın efenim.. Sevindirin beni.Çok saçma bir takas çünkü.Nasıl böyle bir hata yaptıysam

ohooooooooooooooooooooooooooooo hadi beyler onaylıyoruz.

@Calibre o nasıl bi takas önerisi yaw. LeBron yetmemiş bi de yanında Harrington'ı da istiyor. Biraz tok gözlülük lütfen...

Sergen sana da bravo yani...

Yao+Mayo+Outlaw = Bron+Harrington+Battie

Reddettim...

Alp yapma olm. Bi daha sana karışmayacakmış Sergen...

• evet sergen teklifin ne?

organize ederim valla bütün bölümü nanay olursun.
  • Alp Battie'yi sana veririm

Ulan aklım nerdeyse benim.Nasıl kabul ettim lan bunu

Kendi iyiliğiniz için reddedin beyler kendim için istemiyorum yani
  • bu seferlik iyi yanıma denk geldin.
  • Olm şimdi aklıma geldi. Ya ikinizde ya da ikinizden birinde "Cancel Trade" imkanı olması lazım. Direkt öyle halledin...
  • sergen yok artık yanii...
    konuya veto ettiğimi soylemek icin grmstm zaten. hacı lebron verilir mi hiç :)
  • Takası elimde hesap makinesiyle yaptım şu anda o karlı istatistiklere göre Mayo daha formunu bulmadı Ming de 5 cm daha uzayacakmış Outlaw ise o kolları ile 15 rib ortalamasını tutturur gibime geliyor sezon ortasında

ya beyler yapmayın o kadarda felaket bir teklif değil bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 16 Aralık 2008; 20:03:04 >
  • Millet Nash için neler istiyor bi bilsen...
  • Moon+Radman'a Perk vermediğimi hatırlarım.Bu takas biraz soygun olmuş benimkinin yanında...
  • Olm yanlışlıkla kabul ettim lan.Bu takas değilki espri falan heralde.Ya calibre şaka yapayım dedi, ya da takas işlerinden anlamıyor ya da açgözlü
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.