Şimdi Ara

DH Fantasy08 #2 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
9.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samet Wilcox'un sakatlığı geçici ise vereyim sana onu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

ramon sessions için bana sağlam bir center verin ya, olma mı? 16 sayı & 5,5 asist ortalaması var sessions'ın.

Foster ister misin

bu aralar güzel bir performans vermişti
  • wilcox'la foster olursa kazık yemiş oluyorum ya, sağ olun.
  • Samet bana Farmar =Varejao önermiş adamsın :)
  • varejao mu? :S

farmar: 8.6pts, 3.4rb, 2.9ass, 43fg, 72ft, 0.7-3pt, 1.1stl, 0.1blk, 1.7to
    varejao:8.1pts, 6.0rb, 1.0ass, 61fg, 70ft, 0.0-3pt, 1.1stl, 0.8blk, 0.9to

sessions: 15.3pts, 3.8rb, 5.4ass, 45fg, 74ft, 0.4-3pt, 1.0stl, 0.1blk, 2.0to
    c. wilcox : 6.0pts, 5.2rb, 0.7ass, 39fg, 54ft, 0.0-3pt, 0.2stl, 0.0blk, 1.2to

wilcox geçen sene 20 maç kaçırmış, bu sene de ne olcağı belli değil. ne diyim ki zaten daha, her şey istatistiklerden belli oluyor.
  • Demek istediğim Varejao'nun en iyi oyuncum olduğu değil zaten. Takımın en iyi yüzdeye sahip oyuncusu ve en az top kaybeden adamı. Yani benim kısıtlı kadrom için önemli. Wilcox mevzu ise laf olsun hesabı...
  • Sessions = Godden bence makul bi takas. Veto etmedim. Onaylamak için bişe yapmaya gerek yok herhalde di mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Sessions = Godden bence makul bi takas. Veto etmedim. Onaylamak için bişe yapmaya gerek yok herhalde di mi?

veto etmediğin sürece sorun yok..gerçi sessions yine fena oynamamış..redd geldikten sonra ne olur ona bakmak lazım..
  • eric gordon un da bana patlayacağı tuttu anasını satayım
  • iki maç sonunda %53fg, %88ft, 8üçlük, 49sayı, 8stl ve 3blk yaptı, şaka gibi.
    gordon 4 roy
  • quote:

iki maç sonunda %53fg, %88ft, 8üçlük, 49sayı, 8stl ve 3blk yaptı, şaka gibi.
    gordon 4 roy

Keşke göndermeseydim
  • nerden bilebilirdin ki mobley'nin takas olacağını..
  • quote:

nerden bilebilirdin ki mobley'nin takas olacağını..

Kontratından.
  • kadromdaki herkes an itibariyle döktürüyor
  • O zaman niye takas teklif ediyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: temizchannel

O zaman niye takas teklif ediyorsun

ya hocam çok fazla blok birazda ribaund ihtiyacım var ondan ediyorum
  • Hatırlar mısınız? Bu ligde fakir ama gururlu bi genç vardı. Son sıralarda gezinen. İşte o genç bugün playoff potasında...

Geçen Hafta Samet'i 7-2 ile geçtim. Ribaund ve 3 Sayıları kaybettimki zaten 3 Sayı konusunda bugüne kadar ligin en kötüsüydüm. Ama bu hafta kadroma eklediğim Bogans'ın 10 üçlüğü ve Durant'in kendini aşmasıyla(10 tane de o yolladı) 33 üçlük sayısına ulaştım(season high). Bu sayı ileriki haftalar için umut verici...

Sayıda sadece 2 farkla kazandım(502-500). Top çalmada da zorlandım (37-34) çünkü Chris Paul biraz salmıştı bu işi. Sadece 6 tane çaldı bu hafta. Gerçi bi maç sonra üst üste 105 kez top çalma rekorunu kıracak ve o stresten kurtulacak. Son maçta az kalsın çalamıyordu da J-Oneal'in elini kırarak bi tane çaldı...

Zach ve CP3 iyiydiler. Durant'e ayrıca teşekkür ediyorum. Beni g.t edip %50 ile 119 sayı attı bu hafta...

Bu hafta 3.sıradaki, uzun süre lider de olan AJ15 ile oynuyoruz. Rakip zorlu ama umutluyuz...

• Son 3-4 hafta benim takımda fena değildi ama bu hafta Alp'in takıma 7-2 yenildim 3 oyuncum sakattı önümüzdeki maçlara bakacaz
    Bide ilk kaç playoff oynuyor?
    Josh Howard'a ne oldu bu arada adamdan 6 haftadır falan yararlanamıyorum Day to day yazıyordu nba.com da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağrışş -- 15 Aralık 2008; 12:26:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cqr24

Son 3-4 hafta benim takımda fena değildi ama bu hafta Alp'in takıma 7-2 yenildim 3 oyuncum sakattı önümüzdeki maçlara bakacaz
    Josh Howard'a ne oldu bu arada adamdan 6 haftadır falan yararlanamıyorum Day to day yazıyordu nba.com da

6
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Orjinalden alıntı: Cqr24

Son 3-4 hafta benim takımda fena değildi ama bu hafta Alp'in takıma 7-2 yenildim 3 oyuncum sakattı önümüzdeki maçlara bakacaz

6

Zor ya...bazen ümidi kesiyorum takımdan çok dengesiz bir takım oldu

Bu arada Anthony Parker isteyen olursa her zaman vermeye hazırım 10 sayı ortalaması var

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.