Şimdi Ara

DH Fantasy08 #2 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
9.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eşşek herife bak böyle malları oyuna almamak lazım..bulldozer gibi de gidiyordum ligde..illa bi şerefsiz çıkacak..
  • Arkadaş oyunu bıraktı,oyuncularından başkaları faydalansın istedi herhalde,yoksa amacı nedir acaba

Edit:Oyuncuları kimse almasın,ya da kendi içimizde draft yapıp oyuncuları dağıtalım.Yoksa oyunun çivisi çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 23 Aralık 2008; 17:06:51 >
  • caner 19 kişi 13 oyuncuyu nasıl paylaşıcaz? ceycey bi an önce foruma gelse de bu hafta 5, gelecek hafta 5 olmak üzere 10 oyuncusunu iki haftada geri aldırtsak.
  • bu arkadaşımızın yaptığı hiç hoş olmadı. eğer oyunu bıraktıysa dahi oyuncuları bırakıp neden karmaşaya neden oluyor?
    şahsen bu hareketinden sonra oyuna tekrar dönmesinide istemem.
    sametin bu oyuncuların alımını engelleme/bloklama gibi bir imkanı varsa yapsın diğer türlü almak isteyen alsın bence.
    ben almak için girişimde bulundum. alabilirmiyim bilemiyorum. ama lig kurucusu bu durumu herkes için eşit olacak bir şekilde engelleyebilirse bence sorun yok.

ekleme: arkadaşlar kimse almayacakse bende bu duruma uyarım. ama en net çözüm bu oyuncuların alınmasını engelleme (tabi böyle birşey mümkünse)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csb -- 23 Aralık 2008; 19:25:41 >
  • @csb hocam samet askerde. buraya bakana kadar beklememiz gerek.
  • hmmmm, o zaman işler karıştı. sametin bakabileceğini sanmıyorum.

ben almak için yaptığım girişimleri iptal ediyorum arkadaşlar.

madem genel görüş almayalım yönünde, size katılırım.
  • Droplayınca ne oluyor ben duruma biraz yabancı kaldım,herkez alabilirmi yani o oyuncuları

Edit(Kendime Cevap):Evet gördüm serbest bırakmış lanet olsun oyunun b.ku çıkmış ayıp ya...Bende almıyorum kimse almasın denge bozulmasın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağrışş -- 23 Aralık 2008; 19:36:57 >
  • beyler o oyuncuları eklerseniz ceyceyin yaptıgından bi farkınız olmaz. forumda sevdiğimiz bi arkadasdı ama bu yaptıgı hiç yakışıkalmadı.
    eklemeyin ki adam tekrar girsin eklesin.
  • o oyuncuları eklemezsekte waive geçtikten sonra forumu takip etmeyen veya oyuncuları almak isteyen biri tüm kadroyu baştan aşağı yenileyebilir.bakar adam ulan fıstık gibi FAler var diye yeniler takımı..Bence herkesin 1 oyuncu alması daha mantıklı sonradan sadece 1 kişi tüm oyuncuları alırsa daha kötü..

ben şahsen teklif verdim 2 oyuncuya internete çok giremiyorum kimse almaz sadece ben almışsam ve kalan oyuncular FA şekilde duruyorsa aldıklarımı geri bırakırım..
  • ulan bulldozer gibi de gidiyordum ligde yapılır mı lan bu..en büyük rakibim csb'yi de tam dize getirmiştim
  • bence ligin sonundaki 3-4 takım arasında paylaşılsın oyuncular. ilk 6 içindeki takımlar 1 oyuncu bile alsa tablo çok değişebilir. hem bu kadar dengeli giderken işin rengi değişebilir. ( not : takımım lig 2.si yanlıs anlasılmasın yazdıklarım .)
  • ceyceymartin (Asil) arkadaşımız oyunu ilk kez oynuyor.. kesinlikle art niyetli düşündüğünü sanmıyorum.. oyunu bilmediği için böyle bişey yapmıştır.. bu ligde olan arkadaşlara pm atalım.. görmeyen olma ihtimaline karşı da oyunun kendi sayfasındaki board'a yazabiliriz durumu
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

ceyceymartin (Asil) arkadaşımız oyunu ilk kez oynuyor.. kesinlikle art niyetli düşündüğünü sanmıyorum.. oyunu bilmediği için böyle bişey yapmıştır.. bu ligde olan arkadaşlara pm atalım.. görmeyen olma ihtimaline karşı da oyunun kendi sayfasındaki board'a yazabiliriz durumu

doğru. muhtemelen, oyunu bırakanların oyuncularını da bırakması gerektiğini falan zannetmiştir ama keşke foruma bi yazsaydı.

edit: bırakılan tüm oyuncular birileri ile imzalamış gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 23 Aralık 2008; 23:23:14 >
  • bedava diye yazmış bide, art niyetli olmayacakta ne olacak.ne yapması gerektiğini bilmiyorsa gelir burada sorardı en azından.çocuk aklıdır eyvallah ama bu yaptığı terbiyesizlik.oyundan sıkılıp mızmızlanıyorsan buraya yazarsın ne yapacağını takımını silersin ve ligdeki dengelerle oynamamış olursun.

eğer illa bu salınan FA leri birileri alacaksa hakan'ın fikri bana uyar.zaten hido-memo hariç oyuncular hep antika.playoff yarışını pek etkileyeceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 24 Aralık 2008; 0:08:24 >
  • arkadaşlar benim şöyle bir fikrim var. ligin eposta gönder özelliği mevcut. Bu arkadaşa mail göndererek "hangi akla hizmet" böyle bir girişimde bulunduğunu sorabiliriz.
  • ligin mesaj boarduna yazılani okudunuz mu? kısaca..... ceycey takip edemiyor diye şifresini kuzenine vermiş, o da takip edemeyince oyuncuları drop laması gerektiğini düşünmüş. şimdi de geri almıyorum oyuncuları diyor.......... bu durumda bu ligde oynamanın pek bi manası kalmadı benim açımdan. oyuncularımı droplamadım merak etmeyin. ortak bi karar alınırsa haberim olur herhalde. ben kalan 3 lige konsantre oluyorum artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

ulan bulldozer gibi de gidiyordum ligde yapılır mı lan bu..en büyük rakibim csb'yi de tam dize getirmiştim

takımım çok kötü bir durumda. kadrom iyice çığrından çıktı. her geçen gün iddaam azalıyor. sakatlıklarda işin cabası. farklı sonuçlarla kaybetmeye başladım.

tebrik ederim
  • serbest bırakılan oyuncuları son sıradaki arkadaşların alması fikri fena fikir değil. böylesi daha uygun olur.
  • Evet son sıradaki arkadaşlar olarak alalım oyuncuları

eğer gerçekten ceyceymartin yaptıysa üyük ayıp etmiş ama dediğiniz gib başkası yaptıysa ...

Bu arada "adam olun lan " isimli kişi kim ?
  • 16. Black Angels||Lucifer34
    17. teambursa||vaypcnet
    19. baytar||malterdunker
    20. oBLoOd||oBLoOd

herkes uygun görüyorsa bu arkadaşlar bırakılan 8 oyuncudan 2şer seçim yapsınlar o zaman.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.