Şimdi Ara

DH Fantasy08 #2 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
9.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ligi bırakıp bırakmamanın sıralamayla pek ilgisi yok zaten benche attığım oyuncular maç başı 4s 4r falan ancak oynuyor yaramaz adamlar almışız
  • rashad mccants ı takasa koyuyorum arkadaşlar, ilgilenenler varsa görüşelim.
  • haydaa keşke biri bana haber verseydi. ekledim ben oyuncuları bu sabah. aslında bir mantık hatası olduğunu düşünmem gerekirdi ama uyku sersemliği işte. neyse gönderirim ederim artık pazar sabahı. zaten bu haftaki sonucum kesin 8-1'di. yani herhangibir hakısızlık olmaz. (yalnız bunu yapabilmem için 5 oyuncu seçebilme hakkımın geri gelmesi lazım. pazartesiyi beklemek zorunda kalacam galiba)

Bıraktığım oyunculara dokunmayın lütfen.

Yalnız şunu da söyleyeyim ben başladığından beri bu oyunu oynuyorum. Böyle saçmalık görmedim. Oyuncuları bırakmak ne demek ya. Ligi mahvetmiş resmen.

edit: 4. defa değiştiriyorum mesajı. kafa yerinde değil ben gidip elimi yüzümü yıkayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_jersey15 -- 2 Ocak 2009; 12:22:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: air_jersey15

valla kusura bakma mahmur kardeşim ben 1 tanesini almak için girişimde bulunacağım. bende aynı şekilde hido'yu add/drop yapınca benim elemanı (speights) başkası kaçırmıştı -bilgilendirme yapmama rağmen-. demek ki bu işler böyle yürüyormuş. senin bu uyku sersemliğin benim için bir fırsat oldu, sana bu vesileyle teşekkür ediyorum. tamda ihtiyacımı karşılayacak elemanlar var hangisini seçsem acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 2 Ocak 2009; 18:25:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

quote:

valla kusura bakma mahmur kardeşim ben 1 tanesini almak için girişimde bulunacağım. bende aynı şekilde hido'yu add/drop yapınca benim elemanı (speights) başkası kaçırmıştı -bilgilendirme yapmama rağmen-. demek ki bu işler böyle yürüyormuş. senin bu uyku sersemliğin benim için bir fırsat oldu, sana bu vesileyle teşekkür ediyorum. tamda ihtiyacımı karşılayacak elemanlar var hangisini seçsem acaba ?

yani ben de seçtiğim adamları bırakmayayım mı? bunu mu diyorsun?
  • ohoo iyice kabak tadı verdi ya
  • Bu ligin bi anlamı kalmadı artık ya.
  • ben bırakıyorum bilginize.
  • oo 1 değil 2 değil 5 oyuncu el insaf hiç mi dikkatini çekmedi sanki buranın en uyanığı senmişsin gibi hemen almışsın yaw.en azından aldığın adamları oynatmada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

oo 1 değil 2 değil 5 oyuncu el insaf hiç mi dikkatini çekmedi sanki buranın en uyanığı senmişsin gibi hemen almışsın yaw.en azından aldığın adamları oynatmada.

görme özürlü müsün kardeşim? okumuyor musun yazdıklarımı?
  • quote:

quote:

oo 1 değil 2 değil 5 oyuncu el insaf hiç mi dikkatini çekmedi sanki buranın en uyanığı senmişsin gibi hemen almışsın yaw.en azından aldığın adamları oynatmada.

Ya bunun görme özürlülüğüye iligili bir alakası yokki sen zaten bu hafta ceyceymartin'in takımı ile oynuyorsun ve 8-1 öndesin vede hiçbir oyuncu sayı atmamış o oyuncularda 1 hafatadır orda sence bu oyuncuları ceyceymartin droplamış olamazmı diye düşünemedin mi

@quaking
    Hocam Speights ben boşta sanmıştım yemin ederim ve forumda da öyle bir yazı görmedim yani senden kaçırma niyetim yoktu...Zaten ligin b.ku çıkmış durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağrışş -- 3 Ocak 2009; 15:11:04 >

• quote:

quote:

Arkadaşım bulduğun bahaneyi gördük ,görme özürlünün kim olduğu belli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oBLoOd -- 3 Ocak 2009; 13:25:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cqr24

quote:

quote:

Ya bunun görme özürlülüğüye iligili bir alakası yokki sen zaten bu hafta ceyceymartin'in takımı ile oynuyorsun ve 8-1 öndesin vede hiçbir oyuncu sayı atmamış o oyuncularda 1 hafatadır orda sence bu oyuncuları ceyceymartin droplamış olamazmı diğe düşünemedin mi

kardeş ben 2 haftalık kadromu ayarlıyorum sonra da 2 hafta boyunca hiçbir şeye bakmıyorum kendi kurduğum ligler hariç. kimin kimi bıraktığından naptığından filan haberim yok. matchupa bile sadece anasayfadan bakıyorum kaç kaç diye.

o olaya gelirsek bi gece baya bir içki içtim sınavlardan önce moral gecesi yaptık arkadaşlarla. o kafayla 3 saat uyumuşum. zaten normal şartlarda orda sadece Hidayet'i bile görsem kıllanırdım tabi ki. lig sayfasının altına filan bakardım herhangibir şey yazıyor mu diye, buraya girerdim mesajlara bakardım.

dedim işte bırakayım oyuncuları, yanlışlık oldu. kendi bıraktıklarımı geli alırım diye ama görünen o ki bıraksam bunları, bıraktığım oyuncuları geri alamayacağım.

• hiç tartışmaya gerek yok bence herkes bıraksın ligi. hadi diyelim şampiyon oldum so..im oyle sampyonluga
    ne anlamı kaldı artık bosa vakit harcamsz bu zamana kadar. seneye az olalım öz olalım hic gerek yok kuru kalabalığa.
  • 5 ligde oynuyorum birtek bu 20 kişilik diğerleinde hiç sorun çıkmadı hepsinde de ilk 3 deyim az kişi olması hem konuşma açısından hemde ligin kalitesi açısından gerçekten daha güzel

bence de çözüm önerisi olan yoksa bırakalım bu ligi
  • bence de bırakmak en mantıklısı. 4 ligde oynuyorum ben de. hepsi maksimum 16 kişi. daha fazla olunca bırakan, takip etmeyen, kadro kurmayanlar çıkıyor hep.
  • Olan bize oldu tek ligte oynuyorduk neyse bırakın ben tek başıma oynarım
  • bırakmak bence de en mantıklısı zaten lig benimdi

böyle olacagını söylemiştim tüm oyuncuları o sivrizeka arkadaş FA bırakınca..bigün gelecek biri bu oyuncuları kapacak diye.. dediğim de oldu..yıllardır kurabildiğim en iyi takımı bu ligde kurmuştum onda da olan oldu..bir daha da çoluk çocuklar ligde varsa oynamam ben..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

bırakmak bence de en mantıklısı zaten lig benimdi

böyle olacagını söylemiştim tüm oyuncuları o sivrizeka arkadaş FA bırakınca..bigün gelecek biri bu oyuncuları kapacak diye.. dediğim de oldu..yıllardır kurabildiğim en iyi takımı bu ligde kurmuştum onda da olan oldu..bir daha da çoluk çocuklar ligde varsa oynamam ben..

Bu gece senle aramızdaki farkı kapatmayı planlıyordum senden 1 oyuncu vardı ne güzel

Neyse artık seneye adam gibi bir ligte görüşmek üzere.Ne güzel sabahları maç skorlarına heyecanlı bakıyordum 1-2 ligi daha girseydim keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağrışş -- 4 Ocak 2009; 15:17:50 >

• arkadaşlar saçmalamayın yaa, neden bırakıyorsunuz? yanlış hareketleri yapan arkadaşlar bu hareketlerini düzeltirler ve devam ederiz. alınmaması yönünde karar aldığımız oyuncuları alanlar o oyuncuları bırakıp kendi oyuncularını alırlar, böylece sorun kalmaz.

ha ama inatlaşmak uğruna aldığımız kararları çiğneyecek arkadaşlar çıkar ve bunda ısrarcı olurlarsa o zaman bir daha bu forumlara yazmasınlar lütfen. bir arkadaşımızın akrabasının yaptığı oyun bozanlığı diğerleride sürdürürse buranında bir kıymeti kalmaz demektir.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.