Şimdi Ara

DH Fantasy08 #2 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
9.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önce de söylemiştim oyuncuları geri bırakacağımı. sağolsun quaking de teklif yapmamış bıraktığım oyunculara şimdi geri aldım hepsini. (elimde olsa bıraktığım anda alacaktım ama malesef bugüne kadar beklemek zorunda kaldım.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: air_jersey15

daha önce de söylemiştim oyuncuları geri bırakacağımı. sağolsun quaking de teklif yapmamış bıraktığım oyunculara şimdi geri aldım hepsini. (elimde olsa bıraktığım anda alacaktım ama malesef bugüne kadar beklemek zorunda kaldım.)

mike bibby yi bırakmayı unuttun galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: csb

quote:

Orjinalden alıntı: air_jersey15

daha önce de söylemiştim oyuncuları geri bırakacağımı. sağolsun quaking de teklif yapmamış bıraktığım oyunculara şimdi geri aldım hepsini. (elimde olsa bıraktığım anda alacaktım ama malesef bugüne kadar beklemek zorunda kaldım.)

mike bibby yi bırakmayı unuttun galiba

aa pardon. özür dilerim. 4 oyuncu diye hatırlamışım.

hemen bırakıyorum.
  • ne oldu arkadaşlar, lige ilgi kalmadı mı?

kimse bişeyler yazmıyor.
  • lebron bile tek başına anca bu kadar katkı verir...
  • inanmıyorum ilk defa 8-1 öndeyim
  • bu ligin hiç tadı kalmamıştı zaten, üstüne redd sezonu kapadı.. ligi bırakıyorum
  • pivot ihtiyacım var. jarvis hayes e karşılık takasa girmek isteyen var mı?
  • quote:

pivot ihtiyacım var. jarvis hayes e karşılık takasa girmek isteyen var mı?

Konuyla ilgisi yok da,Delonte West Ceycey'in oyuncusuydu,Ceycey'in oyuncularını almıyoruz,bırakabilirsen memnun olurum.
  • haklısın
    bende bırakacak oyuncu arıyordum, isabet oldu.
  • quote:

haklısın
    bende bırakacak oyuncu arıyordum, isabet oldu.

Zaten uzun süreli bir sakatlığı vardı.

İstikrarsızlığım devam ediyor,herhalde consolation bile yapamayacağım.Monta yokken daha iyiydim.Skor sıkıntım da yok.Monta'yı iyi asist yapan,iyi üçlük atan bir oyun kurucuyla takas edebilirim.Hatta üstüne Noah ve Amir'i veririm.
  • Kadromdaki Radmanovic takastan sonra bakalım ne yapacak biraz 3 lük atsa iyi olur
  • robert serbest kalan oyuncuları sahibine iade etmiş, iyi oldu.

ligdeki çekişme devam ediyor. her ne kadar çoğu arkadaşımız bırakmış olsada

1. ligde hüsrana uğradım bari 2. sinde bişeyler yaparım inşallah...
  • Consolation'a bile kalamayacağım galiba,neyse ki Baytar ve Okan ile oynayacağım,quak ve Samet beni dağıtmazsa bir şansım olabilir.

Kadro da epey fos çıktı,hadi Ellis'le Amir çaylak hatası da,Noah ne yahuBir de Perkins ve Millsap arasında tercih yapacaktım,Perkins'i seçtimSonra bir de Eric Gordon'ı yolladım,3-5 gün sonra Mobley takas olduMarion da beklediğimden fazla batırdıNeyse ki FA'den Jason Thompson'ı kapmam ve Brook Lopez'in beklentilerin üzerine çıkması takımı biraz düzeltti,en azından consolation'a oynuyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 23 Şubat 2009; 22:10:34 >

• Bu lige devam eden var mı hala ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: weresth

Bu lige devam eden var mı hala ya

Birinci lige giremeyince tek oynadığım lig bu,o yüzden devam ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: temizchannel

quote:

Orjinalden alıntı: weresth

Bu lige devam eden var mı hala ya

Birinci lige giremeyince tek oynadığım lig bu,o yüzden devam ediyorum.

bende takip ediyorum, sonuçta tek ligde oynayanlar var ve herkes bırakırsa bi sIKIM zevk alınmaz.
  • Bende devam edenlerdenim Bynum gitti ama yapacak bir şey yok.Devam playoffu zorlamaya

Bu arada Boston'u pek sevmem ama takımda 4 Bostonlu var takımın adı LosCqrLakers çok ters bir durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağrışş -- 24 Şubat 2009; 19:47:58 >
  • ee işin ucunda overallı etkiliyor yani. bu sebeplede takip etmeye mahkum kılıyor insanı. %90 lara vurdurmak lazım ibreyi
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.