Şimdi Ara

DH Fantasy08 #2 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
0
Favori
9.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oBLoOd
    Bu arada "adam olun lan " isimli kişi kim ?

Ceycey.

Ozan,Bibby ile West'i serbest bırakırsan,Ceycey'i atlayıp en sondan başlayarak oyuncuları verebiliriz.

Hido
    Memo
    Kirilenko
    Bibby
    Shaq
    Delonte West
    Battier
    Ricky Davis
    Fisher

Boştaki önemli oyuncular bunlar.Arkadaş benchteki elemanları da bıraksın bari.
  • vay be neler neler olmuş. bi an önümde hido, memo, shaq falan görünce noluyoruz lan oldum.
  • son siradakilere bırakma fikri bana göre de tamamdır.
  • bana da uyar :)
  • Alttaki arkadaşların haberi olmazsa onları beklemek zorunda kalırız.PM atalım bence.
  • bende çok beğendim bu fikri yanlız orta sıradakilere dokunur bu
  • Arkadaş benchtekileri de çıkarsa o kadar dokunmaz bence,her ne kadar çer çöp gibi dursalar da.
  • Bu ligin içine sıçılmış olundu böylelikle.

Demeden geçemeyeceğim bu Peja da ne çok sakatlanıyor, hırdavat herif.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

16. Black Angels||Lucifer34
    17. teambursa||vaypcnet
    19. baytar||malterdunker
    20. oBLoOd||oBLoOd

herkes uygun görüyorsa bu arkadaşlar bırakılan 8 oyuncudan 2şer seçim yapsınlar o zaman.

yanlız black angels oyunu takip etmiyor diğer arkadaslar takip ediyorlar mı okan dısındakiler?

edit : BEYLER OYUNCULARI EKLEMEYİN ALLAH AŞKINA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hakan- -- 24 Aralık 2008; 19:10:17 >
  • 15. Anaal Nathrakh
    16. Black Angels
    17. TeamBursa

bu elemanlar ligle ilişkilerini kesmişler.aynı şekilde diğer ligde de VitaEsMorte ve pau gasollll.

oyunu takip edenler bu forumuda takip ettiğine göre FA de öyle kalsın malum 8 oyuncu o zaman.ceycey mevzudan haberdar oluncada geri alır oyuncularını bu konuda kapanmış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 24 Aralık 2008; 20:09:38 >
  • keşke bu ligi 12 kişilik yapsaydık.hem kadro olarak zengin olurdu hemde takip edenler bir arada olurdu.
    quaking'in dediği gibi olsun.
  • alp'in takımları bırakmış mı ligi? nası yani?
  • devam ediyorum ben beyler. hergün kadro ayarlamasamda genelinde takip ediyorum ligi. çok fazla düşüşteyim sadece.
  • waive geçene kadar oyuncuları bırakamıyorum..waive geçtikten sonra bu iki oyuncuyu bırakaagım o süre zarfında kadroya almayacagım..Bu arada ceyceyin kuzeni olan arkadaş da forumu takip ediyorsa buradaki tüm hakaretler nicke değil kişiye yapılmıştır..ceyceymartinden özür diliyorum..bundan sonra şifreyi verirken daha seçici davranmak şart 10 kişi olsun adam olsun yeter..
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

devam ediyorum ben beyler. hergün kadro ayarlamasamda genelinde takip ediyorum ligi. çok fazla düşüşteyim sadece.

tabiki yaw, benim kankam bırakır mı? gerçi düşüşte olması normal, adam 21'den artest seçiyor :D
  • çaylaklık be moruk. seneye tozu dumana katıcam.
  • Von Wafer, Sasha Vujacic , Luther Head den birini isteyen var mı sf oyuncusu istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Von Wafer, Sasha Vujacic , Luther Head den birini isteyen var mı sf oyuncusu istiyorum

Richard Jefferson ve Josh Howard var SF hangisini istersen teklifi değerlendiririm,bu oyunculara denk bir oyun kurucu şartım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağrışş -- 26 Aralık 2008; 20:26:14 >
  • Dear Peja,

Allah seni top etsin, canım benim.Her hafta da sakatlanılmaz ki.Bu sene berbat gidiyorsun zaten.Sinirlerimi bozuyorsun

Öptüm,K.İ.B
  • Hornets taraftarı ne yapsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 28 Aralık 2008; 20:19:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.